Ne da nije bezazlenije,nego su neusporedive te dvije povrede u svojoj tezini...Celikovac je napisao/la:U pitanju su bili veterani, zasto onda ne pricati o Ray Allenu i Rashardu Lewisu kao All Star igracima a ne zvijezdama na zalasku.BABADZO je napisao/la:Kao Kobiju 2004 recimo ?
@NEZALAGANJE, pardon meniskus je u pitanju bio, sto nije nimalo bezazlenije
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Pa ti druze spominjes neka da NEKOM NISU DOVOLJNA NI 3-4 ALLSTARA ?? LeBron,Bosh i ono sto je ostalo od Wade-a su 3 allstara koliko ja znam ??
ne znam koliko si upucen u zadnje godine nba lige ali heat je uzeo 2 titule kako se formirala velika trojkaCelikovac je napisao/la:A i ovo je dobro receno, svaka cast LBJ na svoj divnoj statistici i nehumanoj fizickoj dominaciji, na prstenju i na svemu. Medjutim cinjenica je da Kobeu treba samo jedan pravi All Star uz sebe da osvoji prsten. Nekima nisu dovoljna ni 3-4...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne znam koliko si ti upucen u cinjenicu da liga nije bila slabija u zadnjih 20 godina, tri takva igraca na okupu su trebala uzeti bez problema prsten i ove sezone. Umjesto toga su ponizeni u 5 utakmica od strane ekipe koju ti i slicni "poznavaoci" kosarke niste svrstavali ni u top 5.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
znaci nisi upucen, hajde nema veze
ps. ja sam na pocetku sezone napisao da ocekujem reprizu finala od prosle godine, zao mi je
ps. ja sam na pocetku sezone napisao da ocekujem reprizu finala od prosle godine, zao mi je
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
NIkad slabija ?
Pa ovi Spursi bi u 90im sigurno uzeli jedno finale protiv Bullsa,ali sigurno.
To je vidjenje vas koji niste gledali kosarku u vrijeme Jordana, Magica, Ewinga, Robinsona itd...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Bwahahahah,garantiram ti da samm daleko,daleko stariji od tebe,nikada nijedan tim u historiji lige nija igrao ovako timski i efikasno kao ovi spursi.Ljudi mogi ici 12 deep i mljeti znaci,neovisno od petorke.
Ako si stariji od mene onda to definitivno nije za pohvaliti se, s obzirom na to kakve postove jos uvijek pises. Ja ne umanjujem uspjeh San Antonia, medjutim cinjenica je da je liga u qrcu vec 3-4 godine...
Celikovac je napisao/la:Ako si stariji od mene onda to definitivno nije za pohvaliti se, s obzirom na to kakve postove jos uvijek pises.
Liga jeste slabija i to prvenstveno zbog onog jada od istocne konferencije. Raspala Indiana je bio najveca prijetnja Miamu na putu ka finalu dok su se Spursi klali sa Dallasom, Oklahomom itd..
Prema pisanju medija odluka o tome ko ce biti novi trener ce pasti izmedju Scotta i Dunleavy-ja...
Ukoliko izaberu Dunleavy-ja, onda jedino sto mozemo uciniti jeste da molimo Boga da se dvojac odluci na prodaju Lakersa.
Sto se tice Scotta on bi za mene licno bio prihvatljivo rijesenje...
Ukoliko izaberu Dunleavy-ja, onda jedino sto mozemo uciniti jeste da molimo Boga da se dvojac odluci na prodaju Lakersa.
Sto se tice Scotta on bi za mene licno bio prihvatljivo rijesenje...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://nbacro.com/vijesti/los-angeles-l ... eman-19994" onclick="window.open(this.href);return false;
Da mi je samo znati sta li ovi nasi IDIOTI cekaju kada je izbor novog trenera u pitanju ?
Nazalost iz dana u dan mislim da 18.02.2013 nije umro samo Jerry Buss vec i sa njim Lakersi koje smo poznavali.
Jeanise Buss - vise mislima u NYC-u, nego li u Lakersima
Jimmy Buss - u vise navrata dokazao da nije sposoban da vodi francizu kao sto su Lakersi
Mitch Kupchak - odlican GM, ali je pic.kica koji nema svoje JA
Kada se sagledaju sve ove cinjenice onda u narednim danima ocekujem da nam Dunleavy-ja predstave kao tog mega trenera.

Nazalost iz dana u dan mislim da 18.02.2013 nije umro samo Jerry Buss vec i sa njim Lakersi koje smo poznavali.
Jeanise Buss - vise mislima u NYC-u, nego li u Lakersima
Jimmy Buss - u vise navrata dokazao da nije sposoban da vodi francizu kao sto su Lakersi
Mitch Kupchak - odlican GM, ali je pic.kica koji nema svoje JA
Kada se sagledaju sve ove cinjenice onda u narednim danima ocekujem da nam Dunleavy-ja predstave kao tog mega trenera.
Thompson bi bio pun pogodak, znas sta dobijas. Mlad i dobar igrac, napredovao u svim segmentima, rodjen u LA-u. Sve ovisi o Warriorsima, oni bi i Lovea i Klaya u ekipi ali taj film sigurno nece gledati...Mike Bresnahan
@Mike_Bresnahan
Lakers in talks to acquire Warriors' Klay Thompson for seventh pick in next week's draft, The Times has learned
-
sundancekid
- Kontakt:
Odusevljen sam kosarkom koju Spursi igraju, ali ovo je jedna od vecih gluposti koju sam procito u zadnjih 10 godina.BABADZO je napisao/la:NIkad slabija ?![]()
Pa ovi Spursi bi u 90im sigurno uzeli jedno finale protiv Bullsa,ali sigurno.
Ali moras priznati da je konkurencija sto se gluposti tice uzasno jaka, mladi navijaci Miamija pokusavaju da se dokazu na totalno pogresan nacin 
Prema danasnjim izjavama novinara odluka o novom treneru ce tek pasti nakon 1.Jula...
Isti su takodjer izvjestili da se sa Scott-om obavio vec treci interviju, a da je takodjer dobar utisak ostavio Hollins.
Hvala Bogu pa se vise ne spominje Dunleavy, i ja bih iskreno bio zadovoljan ko god od ovog dvojca bude izabran.
Isti su takodjer izvjestili da se sa Scott-om obavio vec treci interviju, a da je takodjer dobar utisak ostavio Hollins.
Hvala Bogu pa se vise ne spominje Dunleavy, i ja bih iskreno bio zadovoljan ko god od ovog dvojca bude izabran.
ICYMI: Lakers will be a top suitor for Kyle Lowry this summer.
**** also say LA is exploring options with No. 7 pick & telling teams they will package pick w/ Steve Nash.
**** also say LA is exploring options with No. 7 pick & telling teams they will package pick w/ Steve Nash.
Prema pisanjima medija Anthony 1.Jula ima zakazan sastanak sa Lakersima i isti je navodno razgovarao sa Bryantom kada je njegova buducnost u pitanju...
Vidjecemo sta ce biti, no ja ne ocekujem da ce isti sa nama potpisati ugovor.
Vidjecemo sta ce biti, no ja ne ocekujem da ce isti sa nama potpisati ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.