Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Imal vatrometa u Vitezu?
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Miguel Herrera
Kako samo čovjek slavi golove
Rebić iz očaja, crveni

Kako samo čovjek slavi golove

Rebić iz očaja, crveni

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Selektor Mexica više pretrčo od Džeke

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Sviraj kraj skrati im muke!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Lagano. Bez razmisljanja.
Niko hladan ko spricer

Niko hladan ko spricer

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
NEK SE PATE..Elegant je napisao/la:Sviraj kraj skrati im muke!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne valja večeras, grozan je. Kakve veze kakav je bio u Realu, neće to pomoći Hrvatskoj sigurno.GameFKS je napisao/la:Serete previse sad Modric ne valja covjek iznio cijelu sezonu u Realu, kao drugo dokazano na ovom SP da Juznomaerikancima odgovara vlaznost i vrucina , uzmi primjer Costarice kako trce lakse .
Re: $: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Nije to balkanski mentalitet vec je to do trenera. Herrera pojeo Kovaca. Nismo qrca mogli..Gunner4 je napisao/la:Nema to veze sa selektorom. Balkanski mentalitet...let3 je napisao/la:Što mi nemamo ovakog selektora poput ovog fanatika sa klupe Mexica![]()
frajer se više oznojio i dao energije nego njegovi igraci na trerenu....mrtvaca bi oživio i natjerao da grize
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poznat i po tome da je jedan od rijetkih hrvatskih reprezentativaca koji je rodjen u Hrvatskoj. RespektLenBias je napisao/la:gledaj ovog drvosjece hrvatskog a smijali se songu neki dan

A u ncesu ti jbm pa meni Corluka igra u prvoj na fantasyu
a de malo naci popustite sa tom sugavom pricom jadno je citat da se neko ovako nasladjuje radi proste manjine. Ni meni nikad susjedi nece bit dovoljno dragi da bi navijao za njih jednostavno tako srce govori al da se nasladjujem njihovim neuspjesima radi levata sa hercegovackog kamena jok.. i znam da pored svega je veci dio hrv bio uz nas neku noc i to mi je dovoljno da se uzdrzim od daljih komentara.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Bez zelje da nekog provociram ljudi su ih pojeli veceras,i to je jasno i svakom realnom navijacu hrvatske.dr.van nostrand je napisao/la:i oni su diletante trpali i sebe tako tjesili, sad kad njih trpaju, izgledaju kao diletanti vodjeni poluamateromDzoni je napisao/la:CCC e sad se vec hrvati brukaju.
Rastavili su ih na proste faktore Meksikanci,i plus osteceni za penal.
Kovač amaterski ovaj ga je ludjak nadjebo u svakom segmentu.
Rebić debilčina nadam se da ce i njemu neko ovako da startuje u nekoj njemu bitnoj utakmici.
Nadam se tome bgm.Grdan je napisao/la:i po dolasku zajednička konferencija Sušića i Kovača na kojoj daju ostavkeLillard je napisao/la:Kad vama ide let kuci da zajedno pođemo. 'Asti Boga sta je ovo![]()
.
Kad bi sastavio Kovaca i Papeta, uz to im dodao i Sinisu, ne bi mogao dobiti jednog dobrog.
Marksizam u skole!
U Realu ima Carla, ovdje pocetnika za trenera.DukeOfWellington je napisao/la:Ne valja večeras, grozan je. Kakve veze kakav je bio u Realu, neće to pomoći Hrvatskoj sigurno.GameFKS je napisao/la:Serete previse sad Modric ne valja covjek iznio cijelu sezonu u Realu, kao drugo dokazano na ovom SP da Juznomaerikancima odgovara vlaznost i vrucina , uzmi primjer Costarice kako trce lakse .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma je*e nas sve fizička (ne)sprema. Ovi lete u 88. k'o na baterije, a hrvati i bosanci jedva na guranje.Gunner4 je napisao/la:Nema to veze sa selektorom. Balkanski mentalitet...let3 je napisao/la:Što mi nemamo ovakog selektora poput ovog fanatika sa klupe Mexica![]()
frajer se više oznojio i dao energije nego njegovi igraci na trerenu....mrtvaca bi oživio i natjerao da grize
Moguće da je do podneblja, jer evo ovi juznoamerikanci briljiraju (osim urugvaja i hondurasa). Jedna Španija ostane bez snage, ostali se vuku ko sline izmedju sebe..
pustite ove provokatore, jedva čekaju makarsku rivijeru, hrvatice i slicno..sline na plazama, uvlace se u pakas a ovdje se*u..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Zbog svih iskrenih Hrvata koji su navijali za nas i bodrili žalim radi ovog poraza.
Ali radi onih što su prije svega na Indexu pisali "Haha bravo susjedi" i "Tako je Nigerija" drago mi je što im se vratilo ko bumerang i da su doživjeli potop.

Ali radi onih što su prije svega na Indexu pisali "Haha bravo susjedi" i "Tako je Nigerija" drago mi je što im se vratilo ko bumerang i da su doživjeli potop.

- anelbavarac
- Kontakt:
Valjda nece opet palit' nase zastave 

Napisao sam jer onaj kaze da je precijenjen !DukeOfWellington je napisao/la:Ne valja večeras, grozan je. Kakve veze kakav je bio u Realu, neće to pomoći Hrvatskoj sigurno.GameFKS je napisao/la:Serete previse sad Modric ne valja covjek iznio cijelu sezonu u Realu, kao drugo dokazano na ovom SP da Juznomaerikancima odgovara vlaznost i vrucina , uzmi primjer Costarice kako trce lakse .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
a i to što kažešGunner4 je napisao/la:Nema to veze sa selektorom. Balkanski mentalitet...let3 je napisao/la:Što mi nemamo ovakog selektora poput ovog fanatika sa klupe Mexica![]()

nego, gledam šta je profi igrac poput Chicharita (a i ozbiljna selekcija kakva jeste Mexico)....momak je sigurno najbolji igrac i najveca zvijezda Mexica, ali sjedi na klupi bez puno price i kad uđe daje 101% od sebe....kao zapeta puška ceka da uđe.
Meksikanci vole svoje selekciju, njima je cast sjediti i na klupi.
To je to brate, fali nam taj korak profesionalizma da postanemo ozbiljnija selekcija.
hajd nek neko kod nas stisne muda po pocali Džeku na klupi...bi ga mediji, javnost i navijaci razapeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.