ako mislis na BiH, molim te pronađi gdje sam ja govorio nesto protiv nje.shearer je napisao/la:A vidim ti voliš svoju državujohnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ma nije to najveći problem, kao što sam pisao na dosta stranice prije, problem je što nema pravi zadnji vezni tipa Vukojević ili još bolji primjer, tip igrača kao što je vaš Bešić koji razbija protivničke napade i trči ko mazga. Modrić i Rakitić se jednostavno uguše dok pohvataju Meksikance i onda ne mogu gotovo ništa pružiti u napadu gdje mogu pružiti puno više.OnlyUnited je napisao/la:Izmjena Vrsaljka se ispostavila kao greska. Pored toga, Meksiko bolji i zasluzeno idu dalje..
Zadnja izmjena: Marcus, dana/u 24 jun 2014, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sto pises u trecem licu o drzavi u kojoj zivis? Jeste zalosni. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

hahahahha cirkus

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Samovojska
kuknjava

Eh pusti se..lako je reći pusti se...sve ima svoj korijen. I ta 2008. ima korijen od nekad prije (vjerovatno od međusobnih susreta..).revan je napisao/la: Ma pusti se ti 2008. Možemo tako ići i na 2004., 2002., '98. Provokacija sa te strane je bilo od početka ovog prvenstva i zna se tačno ko je palio i vatromete organizirao. Ali neću da ulazim u raspravu šta je starije: koka ili jaje. I ovakva Hrvatska je miljama bolje pripremljena od nas. Ja sam navijao da pobjede večeras, bez obzira na ove gore gluposti, ali Mexico je večeras fenomenalan bio.
I fakat je glupo generalizirati naciju. Na svakoj strani ima otpada, samo što čini mi se, državljani RH u Zagrebu/splitu/istri nisu palili ništa.
E to mi je čudno. Onda mi ovo gledanje jedne nacije kroz prizmu domaćih provokatora izgleda imbecilno.
Ove što kažu: "Nije istina da su Bosanci bili protiv Hrvatske", neka pogledaju..
[youtube][/youtube]
Objektivnost prijatelji

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Auu jbm li vam zivote.. radi takvih likova bezmogasa ce mi u slucaju da se ne uspijem dokopat inostranstva, propast zivot.. pa kolko glup moras bit da se primis na politicki montirane scenarije paljenja zastava,vatromete itd itd. Ee moji glupavi zemljaci pokenjase nam se usta opet al neka stoka smo najveca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Nerminovic
- Kontakt:
fukarezv je napisao/la:
hahahahha cirkus![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Jok, misli na Maroko.johnnyyK je napisao/la:ako mislis na BiHshearer je napisao/la:A vidim ti voliš svoju državujohnnyyK je napisao/la:vidim da brojni "navijaci" BiH vise mrze Hrvatsku nego sto vole svoju drzavu...zalosno![]()
NEOPISIVO !!!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Ljudi moji ovdje se znalo poslije 15 minuta da ce biti vrlo tesko,danasnji fudbal je trka 90 minuta a mi balkanci to nismo naucili i nemamo takve profile igraca.
Zato treba priznati da ovdje Hrvatska nije imala sanse i treba casno priznati poraz.
Zato treba priznati da ovdje Hrvatska nije imala sanse i treba casno priznati poraz.
@Amar Dzeko
izvlacis iz konteksta, a neznam oko cega ovolika zbrka i rasprava, sasvim sam objektivan
izvlacis iz konteksta, a neznam oko cega ovolika zbrka i rasprava, sasvim sam objektivan

Ma dobro, na kraju prošla je bolja ekipa realno. Hrvatska nije imala neku igru isto kao ni mi sa Nigerijom. Yebiga, na velikim takmičenjima se ne smije desiti loš dan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kako je lud trener Meksika ima 10 grama bijelog u njemu 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Natrčali su nas. Bolji i zasluženo idu dalje.
Ali, ali! Igrati sa Rakitićem na mjestu zadnjeg veznog je grijeh...igrati bez destruktivca i tražiti prolaz sa samo kreativcima nije realno za očekivati...
šteta, al šta je tu je...
p.s. što se tiče pojedinih na forumu nema se što o njima reći jer sve govore o sebi...nije tu riječ ni o frustracijama ni o kompleksima, ni o provokacijama... nije tu riječ ni o simpatiziranju pojedine ekipe, jer svatko ima pravo da navija ili simpatizira za koga želi...tu je riječ o običnim ovcama, ovcama za koje će uvijek netko drugi razmišljati glavom, ovce koje ne znaju i jednostavno ne mogu imati vlastiti stav, jer su ograničene...jer će zauvijek imati ular na glavi... misliti je za njih misaona imenica...jer su uvijek drugi krivi za sve njihove probleme....
nikada pojedinac, individua, nikada neće doći do izražaja na ovim prostorima....
živjele ovce, živjeli torovi!!
Ali, ali! Igrati sa Rakitićem na mjestu zadnjeg veznog je grijeh...igrati bez destruktivca i tražiti prolaz sa samo kreativcima nije realno za očekivati...
šteta, al šta je tu je...
p.s. što se tiče pojedinih na forumu nema se što o njima reći jer sve govore o sebi...nije tu riječ ni o frustracijama ni o kompleksima, ni o provokacijama... nije tu riječ ni o simpatiziranju pojedine ekipe, jer svatko ima pravo da navija ili simpatizira za koga želi...tu je riječ o običnim ovcama, ovcama za koje će uvijek netko drugi razmišljati glavom, ovce koje ne znaju i jednostavno ne mogu imati vlastiti stav, jer su ograničene...jer će zauvijek imati ular na glavi... misliti je za njih misaona imenica...jer su uvijek drugi krivi za sve njihove probleme....
nikada pojedinac, individua, nikada neće doći do izražaja na ovim prostorima....
živjele ovce, živjeli torovi!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kako je izasao Vrsaljko, ljeva strana odbrane postala je pljen za protivnika, sam Aguilar je probio nekoliko puta. Pranjic defanzivno dosta losiji. Ocito je da Rakitic treba igrati vise prema naprijed. Meksiko sa druge strane odlican, mada su imali svojih problema u odbrani, jer su dva bocna pokrivala skoro citavu stranu. Ovaj Herera je mnogo pretrcao, kakav igrac.Marcus je napisao/la:Ma nije to najveći problem, kao što sam pisao na dosta stranice prije, problem je što nema pravi zadnji vezni tipa Vukojević ili još bolji primjer, tip igrača kao što je vaš Bešić koji razbija protivničke napade i trči ko mazga. Modrić i Rakitić se jednostavno uguše dok pohvataju Meksikance i onda ne mogu gotovo ništa pružiti u napadu gdje mogu pružiti puno više.OnlyUnited je napisao/la:Izmjena Vrsaljka se ispostavila kao greska. Pored toga, Meksiko bolji i zasluzeno idu dalje..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ključaj temu ode u PM 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da je Modriću ovo igrao bi bolje,da je Rakitiću ovo igrao bi bolje i tako u krugMarcus je napisao/la:Ma nije to najveći problem, kao što sam pisao na dosta stranice prije, problem je što nema pravi zadnji vezni tipa Vukojević ili još bolji primjer, tip igrača kao što je vaš Bešić koji razbija protivničke napade i trči ko mazga. Modrić i Rakitić se jednostavno uguše dok pohvataju Meksikance i onda ne mogu gotovo ništa pružiti u napadu gdje mogu pružiti puno više.OnlyUnited je napisao/la:Izmjena Vrsaljka se ispostavila kao greska. Pored toga, Meksiko bolji i zasluzeno idu dalje..

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije rekla ni prvu još.DukeOfWellington je napisao/la:Grčka još nije rekla svoju zadnju riječ.DonCorleone je napisao/la:Losa slika Balkana, 2/3 ekipa se nije kvalifikovalo, niko nije uspio proci u 1/8. Losa skok igra obadvije ekipe, i BiH i CRO. Ovaj Meksiko je zaista prejak. Gledam kako Kovac prica tecno, nema mucanja ko nasa teletina, nazalost nije uspio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.