Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Brat bratu, Hrvati su za dom spremni.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Znaš Grke, njihova prva obično bude i zadnjaDonnie Darko je napisao/la:Nije rekla ni prvu još.

Mi i susjedi možemo u osminu finala jedino ako nam se ukaže u Međugorju 
Nemojte da se ko uvrijedi.

Nemojte da se ko uvrijedi.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pravite teme Holandija-Meksiko i Brazil-Cile.. 
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
EURO 2016 (ako budemo imali pametnog izbornika)
Subasic
Vrsaljko--Corluka-Lovren-Strinic
Modric--Badelj
Perisic--Rakitic--Reboc
Mando
Subasic
Modric--Badelj
Perisic--Rakitic--Reboc
Mando
ti se nasao balo balavi izjednacavati nesto sto se izjednaciti ne mozeZahaKING je napisao/la:Eh pusti se..lako je reći pusti se...sve ima svoj korijen. I ta 2008. ima korijen od nekad prije (vjerovatno od međusobnih susreta..).revan je napisao/la: Ma pusti se ti 2008. Možemo tako ići i na 2004., 2002., '98. Provokacija sa te strane je bilo od početka ovog prvenstva i zna se tačno ko je palio i vatromete organizirao. Ali neću da ulazim u raspravu šta je starije: koka ili jaje. I ovakva Hrvatska je miljama bolje pripremljena od nas. Ja sam navijao da pobjede večeras, bez obzira na ove gore gluposti, ali Mexico je večeras fenomenalan bio.
I fakat je glupo generalizirati naciju. Na svakoj strani ima otpada, samo što čini mi se, državljani RH u Zagrebu/splitu/istri nisu palili ništa.
E to mi je čudno. Onda mi ovo gledanje jedne nacije kroz prizmu domaćih provokatora izgleda imbecilno.
Ove što kažu: "Nije istina da su Bosanci bili protiv Hrvatske", neka pogledaju..
[youtube][/youtube]
Objektivnost prijateljiSve strane seru, ni jedna nije pozitivna toliko.
idi ugasi se
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Ova ekipa ima jako lijep potencijal. Jedini problem bi vam mogao predstavljati selektor.andro234 je napisao/la:EURO 2016 (ako budemo imali pametnog izbornika)
Subasic
Modric--Badelj
Perisic--Rakitic--Reboc
Mando
@Johhny
Maši, maši, znam da si spreman.

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 24 jun 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- 1988risha
- Kontakt:

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 24 jun 2014, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Lovren je najlosiji nocas - ne znam da li si primjetio to. Kako je vrijeme prolazilo sve je gori i gori bio. Lahko je bilo s pocetka ali kako je vrijeme prolazilo to je sve izrazenije bilo.andro234 je napisao/la:EURO 2016 (ako budemo imali pametnog izbornika)
Subasic
Modric--Badelj
Perisic--Rakitic--Reboc
Mando
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Najveca glupost Kovača je bila izbacivanje Vrsaljka
i onda je uslijedilo trpanje od strane Mexica.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Balkanciandro234 je napisao/la:EURO 2016 (ako budemo imali pametnog izbornika)

Do prije nekoliko sati je Niko bio samo takav, izvinjavam se ako grijesim, ali sam na dosta mijesta primjetio njemu veliku podrsku od strane javnosti, sad vec potrosena roba...
Imamo i mi takvog, tipicni balkanci

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Razbio ih Meksiko ko beba zvecku
Hrvatska u direktnom obracunu sa rivalom nula bodova,Meksiko zasluzeno ide dalje..Takticke zamisli ala Safet Susic
I da,Meksiko nam treba biti pravi primjer kako se igra unatoc sudijskim greskama..Prvo su im ponistili dva cista gola protiv Kameruna,ljudi nastave i zabiju i treci i pobjede..Veceras ih ostete za cist penal,oni nastave dalje i natrpaju 3 komada Pletikosi..Tako se to radi

I da,Meksiko nam treba biti pravi primjer kako se igra unatoc sudijskim greskama..Prvo su im ponistili dva cista gola protiv Kameruna,ljudi nastave i zabiju i treci i pobjede..Veceras ih ostete za cist penal,oni nastave dalje i natrpaju 3 komada Pletikosi..Tako se to radi

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Re: $: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
nisko je napisao/la:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Imam osjećaj da će Meksiko isto ovako nadigrati i Niskozemce.
Ronaldo - Isco - Bale
Svaka čast Meksiku, potpuno su nas nadigrali i zasluženo idu dalje. Navijat ću za njih jer su ovako tešku grupu prošli sa 7 bodova i još su oštećeni za 2 gola i penal. Imaju odličnog trenera koji daje 100% sebe u utakmicu i podiže cijelu momčad.
Samo želim da prasac Pletikosa ode iz reprezentacije jer je uvjerljivo najgori golman na SP-u, kriv je za skoro sve golove što smo primili, umalo nije primio gol iz kornera.
Samo želim da prasac Pletikosa ode iz reprezentacije jer je uvjerljivo najgori golman na SP-u, kriv je za skoro sve golove što smo primili, umalo nije primio gol iz kornera.

- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- alan_kardec
- Kontakt:
Herrera (koji mi više liči na kamiondžiju nego na trenera, kravata mu stoji ono
) je jednostavno taktički uništio Kovača. Hrvati bukvalno ništa nisu napravili pred Ochoom do onog prodora Rebića na 0:2.
Za relativno kratko vrijeme, od ekipe koja u kvalama kući gubi od Hondurasa i igra 0:0 sa Jamajkom, napravio je moćnu i homogenu ekipu koja se ravnopravno nosi i sa najjačima.Potpuno zaslužena pobjeda večeras.
Meksiko oštećen za čist penal. Davno sam ovdje pričao da je slobodno sudačko uvjerenje jedno od najvećih sranja u modernom fudbalu jer ga bukvalno svaka budala može tumačiti kako mu volja.

Za relativno kratko vrijeme, od ekipe koja u kvalama kući gubi od Hondurasa i igra 0:0 sa Jamajkom, napravio je moćnu i homogenu ekipu koja se ravnopravno nosi i sa najjačima.Potpuno zaslužena pobjeda večeras.
Meksiko oštećen za čist penal. Davno sam ovdje pričao da je slobodno sudačko uvjerenje jedno od najvećih sranja u modernom fudbalu jer ga bukvalno svaka budala može tumačiti kako mu volja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- anelbavarac
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mexico zasluzeno pobjedio od samog pocetka kontrolisali mec..cekali su strpljivo svoje sanse i iskoristili.Sto se tice komsija ,nekako su mi veceras nemocni bili,nije bilo nekog pritiska ..vjerovatno su cekali neki kiks Mexikanaca.Poslije primljenog gola Kovac je sve bacio na kocku izhod ocekivan..borili su se komsije i nema tu sta da se zamjeri.Manite se gluposti ..sjetite se sta se nama desilo prije par noci..lijecenje kompleksa slavljenje poraza Hrvatske ili paljenje zastave BIH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.