Meksiko ih je nadigrao skroz. Ja nisam ni komentarisao kakav ce biti rezultat. Komentarisao sam uvjete kakve ima susjedna reprezentacija. Odnosno nadovezao sam se na citat momka da su mjesecima prije SP narucili detaljnu analizu svih protivnika kao i uslovi da su mnogo bolji od nasih da se ne ponavljam sad.calcio je napisao/la:
Fascinantno.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
-
bordobijeli
- Kontakt:
sto bi nam dobro dosao niko kovackokakolas je napisao/la:Gledam Hrvate kako su se fantasticno postavili protiv Meksika... Gdje bismo mi bili da smo imali covjeka sa barem malo mozga na klupi.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sta je reko momciluk. Pape is not a gentleman1988risha je napisao/la:
HAHAHAA... ono kad ga je zayebo za sastavTo mu je jedini poraz,od kad je sjeo na klupu,zato je bio iznerviran
**** ga pobjeda je pobjeda. Jedino ako ona zenska nije stvarno pogresno prepisala imena.
**** potrco momciluk pred rudu. Ponado se.bordobijeli je napisao/la:sto bi nam dobro dosao niko kovackokakolas je napisao/la:Gledam Hrvate kako su se fantasticno postavili protiv Meksika... Gdje bismo mi bili da smo imali covjeka sa barem malo mozga na klupi.![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

Stange: "Sudija je zaje*bao, zmajevi su odlicni bili".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- 1988risha
- Kontakt:
Ma citao sam negdje da ih je sve nazvao svinjamaAjax je napisao/la:Sta je reko momciluk. Pape is not a gentleman1988risha je napisao/la:
HAHAHAA... ono kad ga je zayebo za sastavTo mu je jedini poraz,od kad je sjeo na klupu,zato je bio iznerviran
![]()
![]()
![]()
![]()
**** ga pobjeda je pobjeda. Jedino ako ona zenska nije stvarno pogresno prepisala imena.![]()
Totalni ludak

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma sve je to bilo supljiranje. Ovaj Kovac ako se stvarno hvalio sa tim skautiranjem prije 8 mjeseca, onda je on teski diletant. Meksiko je u zadnjih par godina promjenio nekoliko selektora (cini mi se 4 selektora u dvije godine ili tako nesto), koristili su masu raznih igraca i sistema, tako da skautiranje njihove igra prije 8 mjeseci nista ne govori.Ajax je napisao/la:Meksiko ih je nadigrao skroz. Ja nisam ni komentarisao kakav ce biti rezultat. Komentarisao sam uvjete kakve ima susjedna reprezentacija. Odnosno nadovezao sam se na citat momka da su mjesecima prije SP narucili detaljnu analizu svih protivnika kao i uslovi da su mnogo bolji od nasih da se ne ponavljam sad.calcio je napisao/la:
Fascinantno.
Stojim iza onoga što sam rekao, jer mu je jedina greška bila što nije stavio Rakitića prema naprijed, gdje je momak jednostavno fantastičan. Ostalo - 10ka za kadar sa kojim raspolaže.Ajax je napisao/la:**** potrco momciluk pred rudu.bordobijeli je napisao/la:sto bi nam dobro dosao niko kovackokakolas je napisao/la:Gledam Hrvate kako su se fantasticno postavili protiv Meksika... Gdje bismo mi bili da smo imali covjeka sa barem malo mozga na klupi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druga je stvar ta, što su Meksikanci jednostavno bili bolji od Hrvatske. Tu nema izbornik ama baš nikakvog uticaja. Dok je naš genijalac sa klupe protiv Nigerije odradio sasvim suprotno.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 24 jun 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Napadnut na presici1988risha je napisao/la:
Ma citao sam negdje da ih je sve nazvao svinjama![]()
Totalni ludak
Incident uoči SP-a: Slavni Bosanac izveo 'prljavi trik'?
Bijesan je na konferenciji za novinare nakon poraza od Bosne i Hercegovine (1-0) bio izbornik meksičke nogometne reprezentacije Miguel Herrera. Nije Herreru toliko razljutio poraz njegovih izabranika koliko potez bosanskog izbornika Safeta Sušića koji je u posljednji trenutak promijenio najavljenu postavu. Na teren u Chicagu su tako istrčali Sejad Salihović, Zvjezdan Misimović i Edin Džeko koji nisu bili najavljeni u početnom sastavu. Iako je utakmica bila prijateljska, Herrera smatra da suparnički izbornik nije smio mijenjati postavu budući da je i on sam organizirao momčad na temelju najavljenog sastava BiH.
"Nadam se da se ovakvi prljavi trikovi neće događati na Svjetskom prvenstvu. Igrača u posljednji trenutka možeš zamijeniti samo ako se ozlijedio. Sušić je pokazao manjak poštovanja i ozbiljnosti, a suci su se samo smijali", nervozno je na konferenciji za novinare pričao Herrera.
Pape mu nanio jedini poraz u karijeri
-
bordobijeli
- Kontakt:
vecina evropski ekipa je podbacilo osim francuske,holandije i njemaceke .nekako smo bez svjezine
Redom trebaju da idu Safet, Emir, Ibričić, Borče, Piplica, Baljić, Misimović, Hadžić, Sušić, Vršajević, Medunjanin.
- 1988risha
- Kontakt:
Nadam se da ce barem za kraj pobijediti ove Irance,bar da okusimo jednu pobjedu,da uđem smiren u Ramazan,koliko toliko 
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Gube nemaju sansi. Dzeko , Vedo i Pjanic. Dobro ce proci ako ne bude petarda. Samo da nasi rano povedu. I da zaigraju bez Misketa od pocetka. To je kljuc i sa dva napadaca. A tako ce i biti. Razjebat ce im Pape bunker.1988risha je napisao/la:Nadam se da ce barem za kraj pobijediti ove Irance,bar da okusimo jednu pobjedu,da uđem smiren u Ramazan,koliko toliko
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se sad ne bih nasikirao i da izgubimo, ali pod uslovom da Iran prodje.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dakle kljuc uspjeha bez Misketa, eh napredujes moj jaroAjax je napisao/la:
Gube nemaju sansi. Dzeko , Vedo i Pjanic. Dobro ce proci ako ne bude petarda. Samo da nasi rano povedu. I da zaigraju bez Misketa od pocetka. To je kljuc i sa dva napadaca. A tako ce i biti. Razjebat ce im Pape bunker![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne vjerujem da je Iran u stanju da nas pobjedi i da Lulic igra sam na bokuHarrison je napisao/la:Ja se sad ne bih nasikirao i da izgubimo, ali pod uslovom da Iran prodje.
Nista nagovorite Vahu da preuzme reprezentaciju za malo manju platu. Mislim da cak ni Papeljubci nemaju nista protiv Vahe.kokakolas je napisao/la: Dok je naš genijalac sa klupe protiv Nigerije odradio sasvim suprotno.
Ja se sad ne bih nasikirao i da izgubimo, ali pod uslovom da majmun ode.MB7 je napisao/la:Ne vjerujem da je Iran u stanju da nas pobjedi i da Lulic igra sam na bokuHarrison je napisao/la:Ja se sad ne bih nasikirao i da izgubimo, ali pod uslovom da Iran prodje.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.