iam i ta mjesta vjecito neki kallstromi hehe,,i bruka takvih yaya sanogo,,da neidem dalje heheheBigBigBang je napisao/la:Ali ipak treba razumijemo i cinjenicu da je Arsenal kao tim stekao sam takvu reputaciju da dovede igrace iz nekih nidjeveze ekipa i liga pa tako imamo situaciju da kad se neki igrac tako hoce da negdje proda najrealnije od svih velikih ekipa povezati ga sa Arsenalom.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
jbg odose vatreni kuci prije zmajeva 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakve to veze ima sa Arsenalomtopnik1 je napisao/la:jbg odose vatreni kuci prije zmajeva
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ma nema ,znam ali eto,,,valjda nikom ne smetaanell je napisao/la:Kakve to veze ima sa Arsenalomtopnik1 je napisao/la:jbg odose vatreni kuci prije zmajeva
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
vala ako možemo gledati Coquelina u našem dresu,možemo i Bešića xd mada to nema veze sa istinom,ali eto..Profa je i dalje u Brazilu i nikad se ne zna ko će s njim da čekira kartu za Ostrvo xd
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Besic sigurno nece. Nema EU drzavljanstvo(jer se odrices ili jednog ili drugog), nije zadnje dvije godine igrao 75% utakmica za repku, cak je od tih 10-15 odigrao 3-4, a i ne moze dobiti radnu dozvolu na talent, to cak ni Ronaldinho nije dobio.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma i to sa tim dozvolama nije normalno npr. Ronaldinho nije dobio kad je trebao preci u Arsenal ali su zato istu dobili Anderson i Ryo Miyaichi

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Alexis
Alexis
.
.
.
.
.
Cadena Cope (Ozil)
.
.
.
.
..
.
..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
Cadena Cope (Ozil)
.
.
.
.
..
.
..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na kojim si ti drogama 
treba mi malo pozitive.Seaman je napisao/la:na kojim si ti drogama
Uglavnom Cope cadena objavila da se Arsene Wenger našao s Alexisom nakon tekme danas. Ima ponude od Liverpoola i Arsenala.
Inače, oni su prvi objavili za Özila da dolazi.
pa Wenger je komentator...on se svaki dan "nalazi" sa brukom igrača xd čovjek svestran lik
A.F.C. Bournemouth!
Ne vjerujem ni sekunde da si je taj čovjek uzo godišnji da gleda nogomet. Istina da se radi sprdačina po novinama u vezi arsenala, ali ovo je pouzdan izvor.rambo16 je napisao/la:pa Wenger je komentator...on se svaki dan "nalazi" sa brukom igrača xd čovjek svestran lik
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa nema šta da ne vjeruješ, lik je u brazilu, komentator reporter skaut bog otac ćaba, na felgama do brazila ljudino
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne bi bilo lose da Sancheza dovedemo kao krilo, izuzetan igrac, al preferirao bih vise Angela nego njega u bilo koje doba dana i noci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"TF1 potvrđuje da je Wenger propustio komentiranje večeras zbog sastanka s agentima."
dennis novi insajder xd a jes na tom TF-u komentator..može svašta da bude
A.F.C. Bournemouth!
hahahaah ja twitter imam isključivo zbog transferarambo16 je napisao/la:dennis novi insajder xd a jes na tom TF-u komentator..može svašta da bude
dobar je Alexis...mislim da u Barci nikad nije pokaz'o sve što može...a mi i dalje imamo 100 miliona xd
A.F.C. Bournemouth!
kad nam dovede 3 panja za ukupno 50 mil eura,bit će veselo
nek si onda odmah uruči otkaz,imamo preko 120 milijuna za potrošiti
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 4 gosta.