Niko je taktički pojeden od Herere večeras, ako sam negdje nedavno čitao da mu je Safet dao neke informacije o Meksikancima, onda vam je sve jasno

čestitke Virtu4l na prolazu njegove reprezentacije u narednu rundu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
anelbavarac je napisao/la:
![]()
Morali bi Hrvati cekati. BiH jos ostaje u Brazilu.Kevin je napisao/la:nego trebali su se bih i hrvatska dogovoriti pa skupa kući da umanje troškove![]()
![]()
I sjest Papeta i Niku da raspravljaju o taktikama i formacijamaKevin je napisao/la:nego trebali su se bih i hrvatska dogovoriti pa skupa kući da umanje troškove![]()
![]()
ako ga ne zajebe Pape pa zakasniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:I sjest Papeta i Niku da raspravljaju o taktikama i formacijamaKevin je napisao/la:nego trebali su se bih i hrvatska dogovoriti pa skupa kući da umanje troškove![]()
![]()
![]()
Ne diraj legendu Herreru.... pa lik više pretrč'o od pola naših reprezentativaca na ovom SP...NeverGiveUp je napisao/la:Sada kada su barem mrvicu ovi nacionalisti/šovinisti popustili sa nesportskim temama, da se vratim na istu i dadnem svoj dojam.
Kovač je imao jasan plan za utakmicu što se jasno vidilo od prve minute, a to je, držati loptu što više i ne srljajući malo po malo se približavati vratima Meksika ili sa nekim centaršutom pokušati matirati njihovog golmana.
To je izgledalo vrlo solidno cijelo prvo poluvrijeme ali bez neke veće opasnosti po njihov gol.
Od 7 kornera koji su Vatreni izveli baš niti jedan nije bio ni O od Opasnosti za njihov gol. Meksikanci su sjajno riješavali situacije u skoku na čelu sa Marquezom tako da su Mandžukić, Lovren i Ćorluka izgledali kao pingvini u njihovom šesnaestercu.
Drugo poluvrijeme sam očekivao malo više agresivnosti, pogotovo veznih igrača i veću angažiranost glavnog motora ekipe, Modrića. Međutim, ispostavilo se da je za Kovača ipak prevelik zalogaj voditi jednu nacionalnu selekciju, barem za sada.
Glavni razlog Lukinog nestanka na ovom SP-u je bila činjenica što pored sebe nije imao destruktivca na kojeg bi se mogao osloniti kao što je to slučaj kod nas sa Pjanićem i Bešićem. Rakitić ne može pokazati svoj najbolji fudbal tako daleko od protivničkog gola, a Modrić nije mogao smireno iznositi lopte sa svoje polovice.
Ono što je svakako po meni prelomilo utakmicu i što je glavni razlog ovako visokog poraza je izvođenje Vrsaljka.
To se nije smijelo dogoditi!
Ono po čemu ovu utakmicu razlikujem od one naše sa Nigerijcima, (osim kvalitetnijeg protivnika sa druge strane), je također i činjenica da se Hrvatskoj ne može zamjeriti trud, htijenje i fizička pripremljenost njihovih igrača.
Nisam vidio niti jednog igrača Vatrenih da se večeras šetao po terenu kao što je to slučaj kod naših, (čast pojedincima, Pjanke, Bešić, itd).
Meksiku želim da dožive blamažu od Holanđana da ih se malo prizemlji, već su se previše digli.
Riječ iritantnost je doživila svoj puni sjaj kada je svijet upoznao Herreru kojem kravata stoji ko i meni mini suknja.
stokton je napisao/la:
Nemaš meni šta ko objašnjavat, ja sve vidim svojim očima nisam slijep, a nisam ni glup.
Nit palim tuđe zastave nit pravim vatromet kad hrvatska izgubi. Nit blagosiljem ratne zločince, a nit prebijam neistomišljenike![]()
Ima tamo puno pojedinaca haman čitavi gradovi.
Vjerovatno nisi skont'o poentu, al' nebitno.MaGiCa je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:
![]()
![]()
Bice da je kontra sluchaj.anelbavarac je napisao/la:Vjerovatno nisi skont'o poentu, al' nebitno.
Subašić je trebao braniti, još jedna od Nikinih pogrešaka, imao puno bolju sezonu iza sebe u Monacu, odličan golmanNeverGiveUp je napisao/la: Pletikosi što prije reći![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:Subašić je trebao braniti, još jedna od Nikinih pogrešaka, imao puno bolju sezonu iza sebe u Monacu, odličan golmanNeverGiveUp je napisao/la: Pletikosi što prije reći![]()
Izvini,nece se vis' ponovit'.MaGiCa je napisao/la:Bice da je kontra sluchaj.
Pa to je njegov stil, zar nisi prepozno velikog multietničaraDukeOfWellington je napisao/la:Pa ti si klasični primjer te osobe koju opisuješ. Kad god pojedinci ovdje likuju zbog poraza Hrvatske odma se nacrtaš, a kad se pale zastave BiH onda mudro šutiš. Il' se javi oba puta il' šuti oba puta, inače nisi dosljedan.NeverGiveUp je napisao/la:Vidiš kada je riječ o drugom a ne našima. E to je sve samo ne objektivnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.