Svi u DESNOOOOO, rece Pape svojim igračima,dosta mi je ljevičara više,na qrac su mi se popeliARGUMENT je napisao/la:Samo se vi spradjte a kadse ta formacija probije i kad Safet postane poznat kao Rinus Michels onda ce te se dobro zapitatikokakolas je napisao/la:Tu svaka diskusija prestaje.mujezin je napisao/la:
Ne zaslužujemo te![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
spahic jeste kriv a Sušić nije?? objasni ki kako to, on je trener on postavlja taktiku, priprema igrace, motivise igrače, pravi izmjene i u sva ta četiri aegmenta hoces da kazes da nije pogriješio??calcio je napisao/la:To sto Spaha nije uspio zaustaviti nijednu njihovu kontru ne znaci da nam je falio bek nego da je Spahic odigrao uzasno losu utakmicu. Njegov posao je da zaustavlja kontre.
Znači ako igramo sa lijevim bekom automatski znači da igramo bunker... Pa je*o ga led, Papetove genijalne formacije dovode do tektonskih promjena u fudbalskim vokabularima širom svijeta 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Otkud sad polupovrijedjeni Lulic?DonCorleone je napisao/la:Neko od nas dvojice je fakat retard, nema drugecalcio je napisao/la:
Ti si gluplji od glup.. Nego de ti meni objasni kako je moguce da polupovrijedjeni Lulic koji se vidno vucera po terenu sam drzi naprijed i pozadi citavu ljevu stranu? Ta takticka zamisao me zaprepastila, pa rekoh da tebe pitam.
Pazi, i mene je nervirao Lulic sa onim pokusajima centarsuteva, isto kao i Salihovic kasnije kad je usao. Ali najvise me nervirao ipak Spahic sa kriminalnom igrom.
[youtube][/youtube]

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije te nerviralo to što Sušić nije pozvao Zukanovića, pa recimo zamijenio groznog Spahića na poluvremenu ili čak i ranije?calcio je napisao/la:Otkud sad polupovrijedjeni Lulic?
Pazi, i mene je nervirao Lulic sa onim pokusajima centarsuteva, isto kao i Salihovic kasnije kad je usao. Ali najvise me nervirao ipak Spahic sa kriminalnom igrom.
Kolasinac na klupuDukeOfWellington je napisao/la:Nije te nerviralo to što Sušić nije pozvao Zukanovića, pa recimo zamijenio groznog Spahića na poluvremenu ili čak i ranije?calcio je napisao/la:Otkud sad polupovrijedjeni Lulic?
- calcio
- Kontakt:
Ko je to rekao? Igrali smo sa lijevim bekom, koji je bio ofanzivan sto je ostavljalo prostora nigerijcima.kokakolas je napisao/la:Znači ako igramo sa lijevim bekom automatski znači da igramo bunker... Pa je*o ga led, Papetove genijalne formacije dovode do tektonskih promjena u fudbalskim vokabularima širom svijeta
I zbog toga sad kukaju jer su nam nigerijci slozili nekoliko kontri pa ih je jadni Spahic morao pokusavati zaustaviti, sto inace i treba da radi kao stoper kada bek ode u napad.
Tako da sam dosao do zakljucka da raja ustvari prizeljkuje neki iranski bunker. Lijepo se bunkerisemo i uvedemo kazne za bekove koji se usude preci centar. Svi u odbranu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Govorim o ovoj nemogućoj formaciji Sušića po kojoj je Kolašinac očito morao biti na klupi.MB7 je napisao/la:Kolasinac na klupuDukeOfWellington je napisao/la:Nije te nerviralo to što Sušić nije pozvao Zukanovića, pa recimo zamijenio groznog Spahića na poluvremenu ili čak i ranije?calcio je napisao/la:Otkud sad polupovrijedjeni Lulic?
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada vidis da je Lulic najmanje pretrcao, kada vidis kako se tesko kretao do protivnika, i koliko je nemocan bio (jedva je hodao), saberes 1+1 i skontas da Lulic nije mogao biti na 100 % nikako (ni na pripremama nije bio 100 % fit, mislim da nije igrao protiv slonova), a Kolasinac sigurno je spremniji igrac od njega u tom trenutku bio. Tako da je takticka zamisao bila jedna obicna farsa koju ti permanentno izbjegavas.calcio je napisao/la: Otkud sad polupovrijedjeni Lulic?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 24 jun 2014, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Safet Sušić - Pape
CALCIO HEROJ, A NE ZLOCINAC
Sent from my iPhone using Tapatalk
- calcio
- Kontakt:
Vjerovatno je dobio prednost zbog iskustva i zbog toga sto je u ofanzivi bolji od Kolasinca. Mi smo imali dosta igraca pozadi. Spahic , Sunjic i Besic a skoro uvijek je i neko od dvojca Pjanic i Medunjanin ostajao pozadi. Ali ono sto je malo ko ocekivao je da ce Spahic odigrati tako lose kao sto je odigrao.DonCorleone je napisao/la:Kada vidis da je Lulic najmanje pretrcao, kada vidis kako se tesko kretao do protivnika, i koliko je nemocan bio (jedva je hodao), saberes 1+1 i skontas da Lulic nije mogao biti na 100 % nikako (ni na pripremama nije bio 100 % fit, mislim da nije igrao protiv slonova), a Kolasinac sigurno je spremniji igrac od njega u tom trenutku bio. Tako da je takticka zamisao bila jedna obicna farsa koju ti permenentno izbjegavas.calcio je napisao/la: Otkud sad polupovrijedjeni Lulic?
- legenda reala
- Kontakt:
Corleone jesi proslavio s Hrvaticama poraze
jbt ti kao da ne znaš calcia, pa jbt ovo je njemu hrana, da nervira forumaše to je naslijedio od Safeta

jbt ti kao da ne znaš calcia, pa jbt ovo je njemu hrana, da nervira forumaše to je naslijedio od Safeta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A zasto nije igrao Sead Kolasinac?
Emenike?
Jos bolje,zasto smo promijenili totalis formaciju koju smo uigrali i sa kojom smo igrali dobro?Otkud Medunjanin,zasto?
Ko ga je stavio?
Emenike?
Jos bolje,zasto smo promijenili totalis formaciju koju smo uigrali i sa kojom smo igrali dobro?Otkud Medunjanin,zasto?
Ko ga je stavio?
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 24 jun 2014, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Gledati Papoljubce kako brane neobranjivo... Neprocjenjivo 
Calcio, brate, vakat je da se i ti više prestaneš sramotiti. Ostao si sam na bojnom polju
Calcio, brate, vakat je da se i ti više prestaneš sramotiti. Ostao si sam na bojnom polju
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Ovo prizeljkujemo. Provjereno i radi protiv Obale, Argentine i Meksika. Koji je danas nadigrao Hrvatsku.calcio je napisao/la:
Tako da sam dosao do zakljucka da raja ustvari prizeljkuje neki iranski bunker. Lijepo se bunkerisemo i uvedemo kazne za bekove koji se usude preci centar. Svi u odbranu.
----------------Big Ed-------------
---Lula/Sejo ------------- Izo ---
---------------- Miske -------------
---------Mire ---------- Besic -----
-Seo ---Spaha -- Bico ---Menso
--------------Begson--------------
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 02:19, ukupno mijenjano 5 puta.
Dragi corleone, nemoj praviti od sebe budalu i spustat se na nivo ove spodobe. Ne trosi svoje vrijeme na ovog uhlju.
Selektor Safet Sušić uoči utakmice sa Nigerijom
"Još uvijek nisam odlučio da li da počnem sa Ibiševićem"
Koji...
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 24 jun 2014, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
Vidim da ovaj decko sa iphoneom ocajnicki pokusava da privuce moju paznju. 
Belmin6 je napisao/la:Dragi corleone, nemoj praviti od sebe budalu i spustat se na nivo ove spodobe. Ne trosi svoje vrijeme na ovog uhlju.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.