Safet Sušić - Pape
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ja ne znam samo što je ovim iz repke teško reći :
Ne znamo spremiti igrače za mjesec dana,i molimo da nam neko pomogne,da ih dovedemo u super stanje... Da mogu jednostavno biti spremni bar za fizičke napore,ako ništa drugo.. jer taktičara svakako nema,pa zato i ono što pretrčimo,pola ode u vjetar...
Eno brate u Zenici moj profesor Munir Selimović,znači čovjek razbija,on bi od njih za mjesec napravio takve trkače da ih ni Sajo ne bi mogao prepoznat,100% sam uvjeren u to...
Jer čovjek fkt zna šta radi,posebno atletskih disciplina sto se tiče...
Pa kad se sjetim šta je sve učinio od Mirsada Terzića i kakvu je mašinu od njega napravio... Znači Terzić je davno još, bio totalno skršen,leđa su mu bila deformisana,znači sredio ga lik ko curicu.. Kondiciono ga sredio,misicnu masu mu nabio,bas napravio zvijer od njega...
A kod nas niko buraz ni da pita,a prof. Selimović je bio na mjestima i radio s ljudima o kojima ovi samo mogu sanjati...
Ne znamo spremiti igrače za mjesec dana,i molimo da nam neko pomogne,da ih dovedemo u super stanje... Da mogu jednostavno biti spremni bar za fizičke napore,ako ništa drugo.. jer taktičara svakako nema,pa zato i ono što pretrčimo,pola ode u vjetar...
Eno brate u Zenici moj profesor Munir Selimović,znači čovjek razbija,on bi od njih za mjesec napravio takve trkače da ih ni Sajo ne bi mogao prepoznat,100% sam uvjeren u to...
Pa kad se sjetim šta je sve učinio od Mirsada Terzića i kakvu je mašinu od njega napravio... Znači Terzić je davno još, bio totalno skršen,leđa su mu bila deformisana,znači sredio ga lik ko curicu.. Kondiciono ga sredio,misicnu masu mu nabio,bas napravio zvijer od njega...
A kod nas niko buraz ni da pita,a prof. Selimović je bio na mjestima i radio s ljudima o kojima ovi samo mogu sanjati...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 24 jun 2014, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- DonCorleone
- Kontakt:
calcio,
Lulic je bio nespreman, to se vidjelo iz aviona i statistika ce to potvrditi. Dakle, takav igrac, ni u paralelnom univerzumu nije mogao imati prednost nad jednim Kolasincem, da je deset puta bolji u napadu, sto svakako opet nije.
Medunjanin jeste igrao defanzivno ali nije bio od koristi defanzivi, jer nije oduzeo jednu loptu, nego je trcao ZA loptom, to si izgleda propustio
. Dakle nula bodova, Spaha kada god je isao da krpi ljevi bek, nama se cinio na sredini odbrane holocaust.
Izgledali smo pozadi kao krompiri koje pobacas pa se kotrljaju sa jedne pozicije na drugu, bez ikakvog plana. Vjerovatno smo najneorganizovanija reprezentacija prvenstva, zahvaljujuci mijenjaju igraca i taktika iznova
.
Velika farsa je to bila u kojoj je jedino teletina mogla obezbjediti poraz BiH, i u toj namjeri je nazalost uspjela, treba tele nagraditi za to sa dobrom njivom.
Lulic je bio nespreman, to se vidjelo iz aviona i statistika ce to potvrditi. Dakle, takav igrac, ni u paralelnom univerzumu nije mogao imati prednost nad jednim Kolasincem, da je deset puta bolji u napadu, sto svakako opet nije.
Medunjanin jeste igrao defanzivno ali nije bio od koristi defanzivi, jer nije oduzeo jednu loptu, nego je trcao ZA loptom, to si izgleda propustio
Izgledali smo pozadi kao krompiri koje pobacas pa se kotrljaju sa jedne pozicije na drugu, bez ikakvog plana. Vjerovatno smo najneorganizovanija reprezentacija prvenstva, zahvaljujuci mijenjaju igraca i taktika iznova
Velika farsa je to bila u kojoj je jedino teletina mogla obezbjediti poraz BiH, i u toj namjeri je nazalost uspjela, treba tele nagraditi za to sa dobrom njivom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@Corleone
Izgledali smo pozadi tako zbog toga sto je Spahic bio rupa. Kao sto sam ranije rekao, nije ga presao samo onaj ko nije pokusao... A on nesto izvodi umjesto da po kratkom postupku rjesava i napucava loptu kada vidi da je opasno.
A Lulic jest bolji u napadu od rusioca, pa covjek je u zadnjih 5-6 kola u Serie A zabijao skoro u svakoj utakmici.
Izgledali smo pozadi tako zbog toga sto je Spahic bio rupa. Kao sto sam ranije rekao, nije ga presao samo onaj ko nije pokusao... A on nesto izvodi umjesto da po kratkom postupku rjesava i napucava loptu kada vidi da je opasno.
A Lulic jest bolji u napadu od rusioca, pa covjek je u zadnjih 5-6 kola u Serie A zabijao skoro u svakoj utakmici.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ih nabijaju se od tugelegenda reala je napisao/la:Corleone jesi proslavio s Hrvaticama poraze![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Vjerujem da je ovo bio plan B po Safetu, nista drugo ili...
iznenadio je Nigeriju

Lulic se povrijedio po dolasku u Hrasnicu na treningu.Dosao je potpuno zdrav.
Razlog povrede je los teren,ko je kriv?Nije momak stigao uhvatit pravu formu.
Jos jednom,kad sam vidio njega da ne moze trcati nakon 55 minute sv e mi je bilo jasno koliko su spremni nasi igraci.
Halo,taj ore Olimpico uzduz i poprijeko,naprijed,nazad.
Razlog povrede je los teren,ko je kriv?Nije momak stigao uhvatit pravu formu.
Jos jednom,kad sam vidio njega da ne moze trcati nakon 55 minute sv e mi je bilo jasno koliko su spremni nasi igraci.
Halo,taj ore Olimpico uzduz i poprijeko,naprijed,nazad.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa Calcio logično je da je Ronaldo bolji od Marcela u napadu... Joj ja u tebe poređenja,porediš krilo i lijevog beka,pogotovo tip igrača poput Kolašinca,koji je rođen za odbranu... Daj ba ne budali... Koliko je Lulić bolji u napadu od Sea,toliko je ovaj bolji u defanzivi...calcio je napisao/la:@Corleone
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nekada mu zelim stvari razjasniti, da realnije gleda na iste, ali je fakat nedokazna mazgaBelmin6 je napisao/la:Dragi corleone, nemoj praviti od sebe budalu i spustat se na nivo ove spodobe. Ne trosi svoje vrijeme na ovog uhlju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 24 jun 2014, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.
1988risha je napisao/la:Ja ne znam samo što je ovim iz repke teško reći :

formacija ova koju si stavio ko upitnik hahahahSheyi je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ja ne znam samo što je ovim iz repke teško reći :
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa i ja to isto zelim ali izgleda da imamo razlicite poglede na realnost.DonCorleone je napisao/la:
Nekada mu zelim stvari razjasniti, da realnije gleda na neke stvari, ali je fakat nedokazna mazga.
Po tebi je Susic kriv za sve, to je tvoja realnost. Ja mislim da tu ima i krivice nekih igraca. Svaka formacija i taktika ce izgledati lose ako se igraci ne trude. Najlakse je onda okriviti trenera ali ja pokusavam uci malo dublje u sustinu problema.
- plavipatriota
- Kontakt:
što pokušavaš biti dublji, sve si plići i plići, kraj priče ti pada samo kad pogledaš formaciju i to da smo igrali bez lijevog beka sa jednim čovjekom na lijevoj strani. pretrčali smo više od samih nigerijaca, al šta nam vrijedi kad smo trčali u prazno. znači, trčali smo, al se to nije vidjelo radi toga što ih pola nije znalo kuda gone.. u najvažnijoj utakmici reprezentacije BiH on se igra menadžera, a ograničen ko balkon.. fuj samo se iznerviram, teleća glava!calcio je napisao/la:Pa i ja to isto zelim ali izgleda da imamo razlicite poglede na realnost.DonCorleone je napisao/la:
Nekada mu zelim stvari razjasniti, da realnije gleda na neke stvari, ali je fakat nedokazna mazga.
![]()
Po tebi je Susic kriv za sve, to je tvoja realnost. Ja mislim da tu ima i krivice nekih igraca. Svaka formacija i taktika ce izgledati lose ako se igraci ne trude. Najlakse je onda okriviti trenera ali ja pokusavam uci malo dublje u sustinu problema.
Sva ti ta priča, druže calcio, pada u vodu. Uz onakvu formaciju kakvu je retard postavio protiv Nigerije i pojedine fudbalske velesile bi imale probleme.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Svi su šutjeli do preksinoć sada ponovo po selektoru još kad bi malo kritikovali neke igrače bilo bi super
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- 1988risha
- Kontakt:
Suština problema je :calcio je napisao/la:Pa i ja to isto zelim ali izgleda da imamo razlicite poglede na realnost.DonCorleone je napisao/la:
![]()
PAPE nema autoritet kod igrača...
PAPE ih ne zna motivisat...
PAPE ih nije znao spremiti za mjesec dana,isto ko što ih nije znao pripremit za one tekme protiv Njemačke i Švedske,kad su se oni pripremali za prvenstvo EP2012... Isto smo ovako jadno izgledali kad je bila kondicija u pitanju,a i tad su se okupili 2 sedmice ranije,kao da im dotjera fizičku spremu... To je sam rekao...
I kad sve ovo sabereš i oduzmeš-nije sposoban da ih vodi na velikom takmičenju...
Dok su kvalifikacije,oni dođu spremni jer traje prvenstvo,jer rade u klubovima... čim ih puste sa Sajom 10 dana,rasulo živo...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Papak ode abd...a nama ostaju problemi u rep.BIH.. krivi igraci pojediniadisice je napisao/la:Svi su šutjeli do preksinoć sada ponovo po selektoru još kad bi malo kritikovali neke igrače bilo bi super
Ostace upamcen i po telecoj formaciji protiv nikad slabije Nigerije.
Ma nisu toliki problemi samo odstraniti klan tipa ibricic vrsajevic i tako ti koji nemaju kvalitet za repku noga a sto se tice spahe oduzet mu kapitensku dat je asmiru i zahvalit mu se a sto se tice dzeke to ce najbolje odradit buduci trener koji zna sta se desilo. Za ostale momke od bega do izeta ne sumnjam profesionalci su to i pametni momci koji nece uprljat svoj obraz i dostojanstvo i to sto predstavlja svoju zemlju na medzunarodnoj sceni. Znaci samo cistku odradit ove dzekine i spahine pulene takodjer i njima ocitat bukvicu dat do znanja da nisu veci od repke i da ce igrat ako se potrude i zasluze u suprotnom noga ako ti se ne svidja. Ima igraca koji cekaju svoju priliku. I lagano krenut ka evropskom u francusku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ja jos sebi nemogu doc kako nas je udesio Pape.
Ja jos sebi nemogu doc ... **** nam je nanu svima.
Sta nam covjek uradi, i jos naplati 500,000 km yebo on sebi mater zajedno s onim braticem radi kojeg je i ostavio Zukanovica u Sarajevu.
Susicu, nikad nisam nikome nista opsovo na ovom forumu ali tebi jos jednom ti majku milu yebem. Pa nek mi ban daju.
Ja jos sebi nemogu doc ... **** nam je nanu svima.
Sta nam covjek uradi, i jos naplati 500,000 km yebo on sebi mater zajedno s onim braticem radi kojeg je i ostavio Zukanovica u Sarajevu.
Susicu, nikad nisam nikome nista opsovo na ovom forumu ali tebi jos jednom ti majku milu yebem. Pa nek mi ban daju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Još Iran, strpi se drug...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Sta da se strpim, pa mater mu milu yebem, sta nam covjek uradi.Neutral je napisao/la:Još Iran, strpi se drug...
Imali smo generaciju iz snova za nase uslove - IZ SNOVA - I prokockali smo to radi obicnog amatera koji nas je iskoristio da sebi stvori trenersku karijeru. Jedan obicni neznalica i konj koji je uradio nesto sto niko normalan ne bi na tako vaznoj tekmi.
Sta sad kad 2 godine prodju? Sta ce se desiti tada kad svi budu malo i stariji? Hocemo li imati ekipu za nesto ozbiljno kao sto je imamo sada? Ko zna kad cemo opet imat priliku kao ovu. Ova je ekipa mogla i morala mnogo dalje proci. Mater mu milu yebem sebicnu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.