momak je sve izgasio ne moze ga sad ni NSA dobit momak kad je tuzan niko ga ne moze naciLenBias je napisao/la:majstore jesi kontaktirao seu naseg
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- master1015
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Zadnja izmjena: master1015, dana/u 24 jun 2014, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Normalno da misli, momku nije dobro trenutnomaster1015 je napisao/la:mislis na Kolasinca, Begovica, Pjanica, i Besica?bosnas_ je napisao/la:Kolasinac je uz Begovica,Pjanica i Dzeku nas najbolji igrac! velika je glupost sto ga je selektor ostavio na klupi,zaista to je za rubriku vjerovali ili ne...upravo po lijevoj strani smo imali najvise problema! bilo pa proslo,treba protiv Irana stisnuti zube i popraviti utisak,pa sa novim selektorom u bolju buducnost...

On i Bico nagrebusise na kraju. Zao mi ih obojice, See malo vise. Mladi su to momci, djeca reci, i ona ubleha Bozja je na njima nasla svoje frustracije lijeciti. Bravo Pape ova ti je bas za medalju bilaBatko je napisao/la:Najveca grehota i nepravda koja je ucinjena prema jednom igracu u jednoj utakmici......Onda kada je najvise potreban u najvaznijoj utakmici na prvenstvu, ostavljen na klupi iako je njegov profil igraca bio prijeko potreban...
Ovim je direktno optuzen za autogol protiv Argentine iako nije mogao nista uciniti.....Fizicki nemoguce, ko iole mozga ima zna da kad lopta onom brzinom 10m prije tebe promjeni pravac da se ne moze stici reagirati - zakoni fizike...

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Lulic i Spahic su valjda zajedno trebali biti lazni bekovi i plus Spahic da odigra stopera, a Lulic krilo. Sta je Medunjanin trebao igrati, to do dana danasnjeg niko ne zna osim Papeta koji ga je poslao na teren. Nista protiv Harisa kunem se zivotom momka volim i govorio sam nakon Argentine da jedina izmjena koja se treba napraviti je poslati Misketa na klupu pa taman citavu tekmu rafalo (uvesti ga ako bude bas zapelo), Pjanu prebaciti na Misketovu poziciju blize golu gdje bi vjerovatno bio i efikasniji, a Harisa nazad sa Mumetom. E kako to ona ubleha od trenera nije mogla skontati nikako mi ne ide u glavu. Sve neke lazne pozicije majku mu. Pa mogo je vala i Begovica na klupi ostaviti pa da Mujdza, Sunjic i Spaha kao trio glume i laznog golmana. Koji bi tek to show bio. Za nepovjerovati sta je napravio.Nerminovic je napisao/la:oca mi mog ne kontam stvarno da momak nije igrao. pa on je stvoren za ovaku tekmu protiv emenikea i iTd. ne lulic kao laznog beka/krila..fukarezv je napisao/la:ja jos kontam da cu se probuditi i da je ovo sve los sanNerminovic je napisao/la:ne vjerujem da momak nije igrao stvarno ne razumijem![]()
![]()
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Slika koja to dokazujemaster1015 je napisao/la:momak je sve izgasio ne moze ga sad ni NSA dobit momak kad je tuzan niko ga ne moze naciLenBias je napisao/la:majstore jesi kontaktirao seu naseg

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- DonCorleone
- Kontakt:
Jedan od najvecih apsurda modernog nogometa, ima onih koji su iscekivali objasnjenje u nadi se je bio Seo povrijedjen, da bi im lakse pala teletova odluka kojeg ljube na posteru pred svako spavanje, ali zabi im ga Sajo svima duboko.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 24 jun 2014, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I ja sam se nadao da je povrijedjen... Stvarno nisam razumio sta je htjeo postici bez Kolasinca.DonCorleone je napisao/la:Jedan od najvecih apsurda modernog nogometa, ima onih koji su iscekivali objasnjenje u nadi se je bio Seo povrijedjen, da bi im lakse pala teletova odluka kojeg ljude na posteru pred svako spavanje, ali zabi im ga Sajo svima duboko.
Jedino se nadam da Pape nije ovim potezom bacio krivicu na njega za poraz od Argentine.
A Misimovic mu igra lijevo krilo...Kad sam vidio pocetnih 11, napisao sam starom "Ne kontam mu ovih prvih 11", nisam znao ko ce igrati gdje... Valjda se nije usudio izbaciti Misimovica iz pocetnog sastava....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- sagitarius
- Kontakt:
Momku odmah kapitensku traku dati, ima momak mu*a i to ogromna
cim se usudio neka mater psovati u lice u svlacionici 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Kazu Spaha i Dzeko napali Kolasinca 

Niko nije rek'o. Ako jeste daj dokaz.MB7 je napisao/la:Kazu Spaha i Dzeko napali Kolasinca :?
- Nerminovic
- Kontakt:
Znaci 2x K.OMB7 je napisao/la:Kazu Spaha i Dzeko napali Kolasinca
Jedan Spaha
Drugi Dzeko
Nek je, bas mi je drago.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nema šanse da je napao Kolašinca, ne širite dezinformacije. Spahic i Seo imaju super odnose.
A i da je napao ne bi se proveo dobro
Spahicu **** jedno odlazi
A i da je napao ne bi se proveo dobro
Spahicu **** jedno odlazi
sad mnogi nagadjaju,ali cuo sam nesto ne znam koliko je tacno,a po ovoj prici od spahe ,moguce da se desilo.
Onaj smetljar sto prica spaho,je najvjerovatnije ibricic,koji se izgleda zakacio sa kolasincem,pa su mu ona dvojica priskocila u odvranu..
Sad koliko je tacno sce ne znam,ali vidite da se desilo sranje,I da su obe dvihe tetkice igrale preko kurca.
Onaj smetljar sto prica spaho,je najvjerovatnije ibricic,koji se izgleda zakacio sa kolasincem,pa su mu ona dvojica priskocila u odvranu..
Sad koliko je tacno sce ne znam,ali vidite da se desilo sranje,I da su obe dvihe tetkice igrale preko kurca.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Onda tom momciluki Ibricicu nije dobro 

SEO AKO JE ISTINA YEBI IM KEVU SVIMA PO REDU.
VECI SI I OD SPAHICA I OD DZEKE.
VECI SI I OD SPAHICA I OD DZEKE.
1946
- sagitarius
- Kontakt:
Kola novi kapiten, nakon Begovica

Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 25 jun 2014, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
- BeyKopites
- Kontakt:
Momak nije ti dobro, ne treba Rušiocu niko na njegovoj strani, ko jede ovčavinu jači je od svakog.Inače mislim na Sea.Head je napisao/la:Seo,Besic,Hajrovic > Dzeko,Spahic
Seo>Svi!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
mogao si na pjanica, ali na sea ne mozes.
Seo uz tebe smo
inace momak je legenda, mislim na sea
Seo uz tebe smo

inace momak je legenda, mislim na sea