MB7 je napisao/la:Da Dzeko se smije jer mu trazi dres...pobjedesve je napisao/la:Pa vidis li da ne konta da mu trazi dres. Jel ti vidis to????? Kako ga onda konta ako ne konta da mu trazi dres?MB7 je napisao/la:
Pa Dzeko zna engleski odlicno za yes yes nego pogledaj ti gdje ovaj igrac igra sto tvrdis...mozda je lik i nijem...hada se tome ne smije DZEKO, nije crnac nijem i zna odlicno engleski i DZEKO ga odkicno razumije..
A bola boli me briga sto bi volio da te Dzeko placa..ebli vas novci da vas ebli.. svake sedmice kad mogu pratim Dzeku, drago mi kad igra, zabije za **** City..
Ali ono boli.. mene boli a ti sebi pisi pricu, roman iz scene.. hvala njemu za sve golove neka zabije Iranu peticu, ona scena ostaje...
![]()
Uostalom sta bi sad hrvati trebali Rakiticu uraditi, i on se smijao? A novce i PR si ti prvi spomenuo
Kontaj i ti jarane sta hoces, ali mi ne ide u glavu, kome bi bilo drago ili svejedno sto je ispao sa Svjetskog prvenstva. I retard bi bio tuzan i zbog toga ne mogu da prihvatim to da njega boli tuki. Ne znam kako bi njemu bilo drago ili svejedno? Pa i on hoce da se predstavi u dobrom svjetlu, da zaigra u finalu, pa to je zelja svakog covjeka. Ako moze da mi neko objasni u kojem smislu bi to njemu bilo svejedno ili drago sto smo mi ispali? ne vidim nijednu opcijuhajd zdravo da ne idemo u offtopic vise.
Meni je dosta svega..
Ti predstavljaj situaciju kako god hoces..Pozdrav
Opet si pogrijesio, al dzaba je tebi objasnjavati. Odoh i ja spavati, valja sutra ujutru dezurati. Ko ce Dzeku sutra ujutru branit', al mora se nekako za hljeb zaradit'