Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
probaj primiti svoj poraz sportski.Vekii je napisao/la:Ma pustite trolla na miru. I mi smo dozivjeli da srbima/hrvatima nabijamo komplekse ahhahaha![]()
Zaletio se frajerPeppaPig je napisao/la:probaj primiti svoj poraz sportski.Vekii je napisao/la:Ma pustite trolla na miru. I mi smo dozivjeli da srbima/hrvatima nabijamo komplekse ahhahaha![]()
Ontopic:
ako Iran odigra kao protiv Argentine gdje sam bio pozitivno iznenađen BiH će primiti bar 3 koliko je i Argentina trebala dobiti ali je problem što ako bude 0:0 za BiH ga neće imati tko dati kao što je Messi to uradio Iranu. A opet postoji mogućnost da BiH skrompira nešto, ali s onakvom igrom teško, nije to isti rang kvalitete reprezentacija
ako BiH dobije, vi cete dobiti moju cestitku. Iako ne vidim nekog velikog razloga za slavlje al eto za prvu pobjedu na SPbordo_Sarajevo je napisao/la:Zaletio se frajerPeppaPig je napisao/la:probaj primiti svoj poraz sportski.Vekii je napisao/la:Ma pustite trolla na miru. I mi smo dozivjeli da srbima/hrvatima nabijamo komplekse ahhahaha![]()
Ontopic:
ako Iran odigra kao protiv Argentine gdje sam bio pozitivno iznenađen BiH će primiti bar 3 koliko je i Argentina trebala dobiti ali je problem što ako bude 0:0 za BiH ga neće imati tko dati kao što je Messi to uradio Iranu. A opet postoji mogućnost da BiH skrompira nešto, ali s onakvom igrom teško, nije to isti rang kvalitete reprezentacija
nikad i nisam odbijao to raditibordo_Sarajevo je napisao/la:Kako god ga okrenes i dalje moras ziviti u BiHsamo placaj porez i postuj zakone i nea frke
a da ti republikanac otvoris temu nigerija pa da tamo sam sebi pises..kako ti se to ciniPeppaPig je napisao/la:nikad i nisam odbijao to raditibordo_Sarajevo je napisao/la:Kako god ga okrenes i dalje moras ziviti u BiHsamo placaj porez i postuj zakone i nea frke
![]()
jos da koja marka ode u razvitak nogometa, to bi bilo vrhunski.
Ma njega boli sto mu sinoc maceha izgubi pa lijeci svoje frustracije tu na forumu hehehe...izabrao pogresno mijesto jbgstaragarda je napisao/la:a da ti republikanac otvoris temu nigerija pa da tamo sam sebi pises..kako ti se to ciniPeppaPig je napisao/la:nikad i nisam odbijao to raditibordo_Sarajevo je napisao/la:Kako god ga okrenes i dalje moras ziviti u BiHsamo placaj porez i postuj zakone i nea frke
![]()
jos da koja marka ode u razvitak nogometa, to bi bilo vrhunski.![]()
...mada ne sumnjam da bi ti se jos pacenika iz manjeg BH entiteta pridruzilo...vi nema sta necete bit..gaucosi,camuge a od srijede se i vracate svojoj vjeri
![]()
![]()
....bolesnici pravi
![]()
![]()
sretno momcima ali ja ne očekujem pobjedu, previše su iscrpljeni i psihički i fizički, nadam se da su se uspjeli malo odmoriti ali opet teško.. volio bih da me demantuju više nego ištaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hajmo se trznut i dobit Iran. Jest da smo svi syebani ali sta je tu je. Volim te BiH i idemo po pobjedu
Ko tebe uopste sta pita??Nerminovic je napisao/la:Boli me k***** sto smo ispali, ima da vidim svaki igrac da se bori za loptu, ima da vidim srce na teren, ima da ljudi ubiju Iran. Ima da im j******* mater 90 minuta i ako znaci slomjena rebra ili noga.
SRCE NA TEREN, NISTA DRUGO![]()
![]()
Blek_Stena je napisao/la:Samo da iskoristim priliku i da ti je.em mater u p.ckuPeppaPig je napisao/la:nikad i nisam odbijao to raditibordo_Sarajevo je napisao/la:Kako god ga okrenes i dalje moras ziviti u BiHsamo placaj porez i postuj zakone i nea frke
![]()
jos da koja marka ode u razvitak nogometa, to bi bilo vrhunski.sad izvoli pa me prijavi
i jos jednom mamu ti
ne volim miješati politiku sa sportom. O takvim stvarima ces morat sam sa sobom diskutirati. Mi smo vas pobjedili posteno jer smo kvalitetniji i vi protiv nas nemate sta traziti na nogometnome terenu. Jedini igrac koji se kvalitetom moze porediti s nasima je mozda Pjanić. Razocarao sam se u dosta vasih igraca koji su se ponjeli kao kocijasi pa psovali, ali to su sve mladi momci koji ce jednog dana sazrijeti tako da im to ne uzimam toliko za zlo. Vidim da si navijac Slobode, nadam se da cete uspjeti uvezati 2 sezone u premijer ligi bez ispadanja. Sportski pozdrav.staragarda je napisao/la:a da ti republikanac otvoris temu nigerija pa da tamo sam sebi pises..kako ti se to ciniPeppaPig je napisao/la:nikad i nisam odbijao to raditibordo_Sarajevo je napisao/la:Kako god ga okrenes i dalje moras ziviti u BiHsamo placaj porez i postuj zakone i nea frke
![]()
jos da koja marka ode u razvitak nogometa, to bi bilo vrhunski.![]()
...mada ne sumnjam da bi ti se jos pacenika iz manjeg BH entiteta pridruzilo...vi nema sta necete bit..gaucosi,camuge a od srijede se i vracate svojoj vjeri
![]()
![]()
....bolesnici pravi
![]()
![]()
Prekasno.BelminM23 je napisao/la:Evo i nama izgleda Fifa izlazi u susret, pa nam dala nekog Europljanina da nam sudi.
Kasno je sad, ali jbg.
Baš tako!!! Jest da neće biti onolike euforije kao u subotu ali idemo Bosno!!!Nerminovic je napisao/la:Boli me k***** sto smo ispali, ima da vidim svaki igrac da se bori za loptu, ima da vidim srce na teren, ima da ljudi ubiju Iran. Ima da im j******* mater 90 minuta i ako znaci slomjena rebra ili noga.
SRCE NA TEREN, NISTA DRUGO![]()
![]()
jadan klub koji on preuzmeAskoSN je napisao/la:Evo Sušić ipak "leti" iz repke..
http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... i-selektor" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.