EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
------------------------------------------Begovic-----------------------------------------
------------------------------------------(Fejzic)----------------------------------------
Mujdza------------------Bicakcic----------------------Sunjic------------------Kolasinac
(Stanic)------------------(Vranjes)------------------(Arslanagic)-----------------(Lulic)
----------------Pjanic --------------------Besic-------------------Salihovic----------------
----------------(Prcic)-------------------(???)----------------(Medunjanin)---------------
----------------Hajrovic--------------- Ibisevic--------------------- Visca---------------
---------------(Stevanovic)---------------(Dzeko)----------------------(???)----------------
------------------------------------------(Fejzic)----------------------------------------
Mujdza------------------Bicakcic----------------------Sunjic------------------Kolasinac
(Stanic)------------------(Vranjes)------------------(Arslanagic)-----------------(Lulic)
----------------Pjanic --------------------Besic-------------------Salihovic----------------
----------------(Prcic)-------------------(???)----------------(Medunjanin)---------------
----------------Hajrovic--------------- Ibisevic--------------------- Visca---------------
---------------(Stevanovic)---------------(Dzeko)----------------------(???)----------------
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
calcio je napisao/la:------------------------------------------Begovic-----------------------------------------
------------------------------------------(Fejzic/Sehic/Buric)----------------------------------------
Vranjes------------------Bicakcic----------------------Zukanovic------------------Kolasinac
(Stanic/Dilaver)------------------(Sunjic)------------------(Arslanagic/Bunoza/Spikic)-----------------(Bubnjic/Rodic/Jozinovic/Pavlovic)
------------ Pjanic ------------------- -Besic------------------- Salihovic----------------
----------------(Halilovic)--------- (Salatic/Grahovac/Zolotic/Cimirot/Jajalo/)----------------(Prcic/Medunjanin/Vrancic/Stilic)---------------
----------------Hajrovic--------------- Dzeko--------------------- Visca---------------
----------(Stevanovic/Milosevic/Krunic)--------------- (Ibisevic/Hrgota/Hodzic/Djuric)---------------------- (Lulic/Zakaric/Zec)----------------
- hogarstrasni
-----------------------------------------Begovic-----------------------------------------
----------------------------------------(Fejzic)----------------------------------------
Mujdza------------------Bicakcic----------------------Spahic------------------Kolasinac
(Vranjes)-------------(Sunjic, Zukanovic)--------(Arslanagic)---------------(Pavlovic?)
------------ Pjanic ------------------- -Besic------------------- Salihovic----------------
--------(Prcic, Scuk)--------- ---------(Salatic?)----------------(Medunjanin)----------
----------------Hajrovic--------------- Dzeko--------------------- Lulic---------------
----------------(Visca)--------------- (Ibisevic)--------------------(Zec)----------------
Pavlovica i Salatica bi bilo lako pridobiti , zato sam ih stavio...Halilovic i Hrgota su tezi slucajevi.
----------------------------------------(Fejzic)----------------------------------------
Mujdza------------------Bicakcic----------------------Spahic------------------Kolasinac
(Vranjes)-------------(Sunjic, Zukanovic)--------(Arslanagic)---------------(Pavlovic?)
--------(Prcic, Scuk)--------- ---------(Salatic?)----------------(Medunjanin)----------
----------------Hajrovic--------------- Dzeko--------------------- Lulic---------------
----------------(Visca)--------------- (Ibisevic)--------------------(Zec)----------------
Pavlovica i Salatica bi bilo lako pridobiti , zato sam ih stavio...Halilovic i Hrgota su tezi slucajevi.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
GangstaX je napisao/la:Dijete drago, ja koliko znam Prcić sam se odlučio zahvaliti Savezu na daljnoj saradnji. A za razliku od tebe pratio sam svu trojicu i definitivno nije bolji ni od Sušića ni od Grahovca.xxh2o je napisao/la:GangstaX je napisao/la:Ekipa za kvalifikacije:
1. Begović
2. Mujdža
3. Kolašinac
4. Arslanagić
5. Šunjić
6. Grahovac
7. Bešić
8. Lulić
9. Ibišević
10. Pjanić
11. Džeko
12. Fjezić
13. Vranješ
14. Salihović
15. Bičakčić
16. Bunoza
17. Medunjanin
18. Salatić
19. Vrančić
20. Sušić
21. Stevanović
22. Hajrović
23. Bandović
Sušić, Grahovac prije Prcića![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bandović treci golman
![]()
![]()
E miško ja mislim da imam malo više godina od tebe tako da se nebi moglo reći da sam dijete
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
hogarstrasni je napisao/la:-----------------------------------------Begovic-----------------------------------------
Tako ej brate. Ali ja sam naveo svih igraca sto su po meni najbolji trenutno i sto jos uvijek imaju teoretske sanse da zaigraju za nas. Naprimjer Bubnjic, Halilovic, Hrgota,Rodic ali skoro da su izgubljeni ali treba pokusati i boriti se do zadnjeg za svakog igraca. Mujdzu nisam naveo posto je covjek stalno van stroja i mislim da ce karijeru zavrsiti jos malo zbog istih povreda, nesto kao Z. Bajramovic. Ali ssto ti kazes ima tu igraca koje sam naveo kao Salatic, Pavlovic, Jozinovic i tako da bi mogli zaigrati za nas i tako bi dobili na sirinu, netrebaju nikada zaigrati a bilo bi dobro da imamo tako jednu baznu sa 30-35 igraca otprilike zbog konkurencije i zbog mogucnost povreda. Moda sam zaboravio Scuka i Harisa Harbu koji ima odlicnu sezonu i zasluzuju obadvoje da dobiju priliku.
- hule_barca
- Kontakt:
3 GK: Begović, Fejzić, Burić
4 CB: Spahić, Bičakčić, Arslanagić, Zukanović
2 RB: Mujdža, Stanić
2 LB: Kolašinac, Bunoza
2 DMF: Bešić, Salatić
2 CMF: Prcić, Salihović
2 RMF: Hajrović, Stevanović
2 LMF: Lulić, Višća
2 AMF: Pjanić, Misimović
2 CF: Džeko, Ibišević
........................................................Begović...........................................
Mujdža................................Arslanagić.....................Spahić................Kolašinac
........................................................Bešić..............................................
.................................................................Salihović.................................
Hajrović.............................................Pjanić.........................................Lulić
.........................................................Džeko.............................................
4 CB: Spahić, Bičakčić, Arslanagić, Zukanović
2 RB: Mujdža, Stanić
2 LB: Kolašinac, Bunoza
2 DMF: Bešić, Salatić
2 CMF: Prcić, Salihović
2 RMF: Hajrović, Stevanović
2 LMF: Lulić, Višća
2 AMF: Pjanić, Misimović
2 CF: Džeko, Ibišević
........................................................Begović...........................................
Mujdža................................Arslanagić.....................Spahić................Kolašinac
........................................................Bešić..............................................
.................................................................Salihović.................................
Hajrović.............................................Pjanić.........................................Lulić
.........................................................Džeko.............................................
Mes Que Un Club
- DonCorleone
- Kontakt:
Analiza nasih igraca nakon avanture na osnovu trenutnih igraca i realna ocekivanja za EP:
Vrlo dobri igraci:
1) Begovic
2) Dzeko
3) Pjanic
Iznad prosjeka:
4) Kolasinac
5) Besic
Prosjek:
6) Spahic
7) Hajrovic
8) Lulic
9) Mujdza
10) Bicakcic
11) Ibisevic
12) Visca
13) Medunjanin
14) Zukanovic
15) Misimovic
Na ivici:
16) Sunjic
17) Vranjes
Ispod prosjeka:
18) Hadzic
19) Ibricic
20) Vrsajevic
21) Sven Susic
Specijalna kategoria:
Noske
Borce
Sve u svemu, bilo bi nerealno puno ocekivati od ovih momaka, kada se uzme u obzir da smo jedina reprezentacija sa katergorijom ispod, ispodprosjecne, medjutim, 5 igraca od 11 ulijevaju veliku nadu za EP. A tu jos mogu doci Prcic i Vrancic.
Rezime, uz dobrog stratega (najradije Vaha), mozemo stvoriti respektabilnu repku za drugi krug na EP a kada vidimo kako igraju ekipe koje imaju jos manje "zvijezda" od nas i manje kvalitetnih igraca na ovom SP, onda je moguce sigurno i vise od drugog kruga, sve zavisi kako ce se kockice posloziti. Kvalitet imamo, ali nazalost i najvise prosjecnih igraca.
Vrlo dobri igraci:
1) Begovic
2) Dzeko
3) Pjanic
Iznad prosjeka:
4) Kolasinac
5) Besic
Prosjek:
6) Spahic
7) Hajrovic
8) Lulic
9) Mujdza
10) Bicakcic
11) Ibisevic
12) Visca
13) Medunjanin
14) Zukanovic
15) Misimovic
Na ivici:
16) Sunjic
17) Vranjes
Ispod prosjeka:
18) Hadzic
19) Ibricic
20) Vrsajevic
21) Sven Susic
Specijalna kategoria:
Noske
Borce
Sve u svemu, bilo bi nerealno puno ocekivati od ovih momaka, kada se uzme u obzir da smo jedina reprezentacija sa katergorijom ispod, ispodprosjecne, medjutim, 5 igraca od 11 ulijevaju veliku nadu za EP. A tu jos mogu doci Prcic i Vrancic.
Rezime, uz dobrog stratega (najradije Vaha), mozemo stvoriti respektabilnu repku za drugi krug na EP a kada vidimo kako igraju ekipe koje imaju jos manje "zvijezda" od nas i manje kvalitetnih igraca na ovom SP, onda je moguce sigurno i vise od drugog kruga, sve zavisi kako ce se kockice posloziti. Kvalitet imamo, ali nazalost i najvise prosjecnih igraca.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Volio bih ovu formaciju da vidim u kvala:

Klupa:
Spahić
Medunjanin
Selihović
Ibišević
Višča
Zec
Zahirović
Bunoza
Misimović
mrsko mi više najbrajat, ima tu još dosta igrača odličnih
Kad pogledaš klubove naših igrača, večinom su dosta dobri klubovi iz evrope. Vrhunski klubovi ali idemo kući zbog taktike, slabih treniga. Pa yebote ako ne možeš da odigraš 90 min pa u šta treniraš? Ti ne da moraš 90 min igrat već moraš 180 min da imaš snage da igraš. Ali koliko god i igrači bili krivi toliko je kriv i selektor, ne može svaki drugi trening biti slobodan i da očekuješ da oreš terenom svih 90 min.
Nije smjelo biti zezancije, ozbiljno trenirat, koliko god to stalo nama navijačima toliko bi, pa i više, trebalo stalti igračima, sebi ugled dižu, cijenu...

Klupa:
Spahić
Medunjanin
Selihović
Ibišević
Višča
Zec
Zahirović
Bunoza
Misimović
mrsko mi više najbrajat, ima tu još dosta igrača odličnih
Kad pogledaš klubove naših igrača, večinom su dosta dobri klubovi iz evrope. Vrhunski klubovi ali idemo kući zbog taktike, slabih treniga. Pa yebote ako ne možeš da odigraš 90 min pa u šta treniraš? Ti ne da moraš 90 min igrat već moraš 180 min da imaš snage da igraš. Ali koliko god i igrači bili krivi toliko je kriv i selektor, ne može svaki drugi trening biti slobodan i da očekuješ da oreš terenom svih 90 min.
Nije smjelo biti zezancije, ozbiljno trenirat, koliko god to stalo nama navijačima toliko bi, pa i više, trebalo stalti igračima, sebi ugled dižu, cijenu...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- hogarstrasni
Ne bih se slozio da su Lulic, Ibisevic i Spahic prosjecni igraci !DonCorleone je napisao/la:Analiza nasih igraca nakon avanture na osnovu trenutnih igraca i realna ocekivanja za EP:
Vrlo dobri igraci:
1) Begovic
2) Dzeko
3) Pjanic
Iznad prosjeka:
4) Kolasinac
5) Besic
Prosjek:
6) Spahic
7) Hajrovic
8) Lulic
9) Mujdza
10) Bicakcic
11) Ibisevic
12) Visca
13) Medunjanin
14) Zukanovic
15) Misimovic
Na ivici:
16) Sunjic
17) Vranjes
Ispod prosjeka:
18) Hadzic
19) Ibricic
20) Vrsajevic
21) Sven Susic
Specijalna kategoria:
Noske
Borce
Lulicu je realna cijena 10+ miliona eura, Ibisevic u bundes ligi 188 tekmi, 82 gola , to je dosta iznad prosjeka ... Spaha je , pored svih bubica , medju najboljih desetak stopera liga u kojima igra posljednjih godina...
To su dosta nadprosjecno kvalitetni igraci.
Besic je agresivni vodza i takav nam treba da svi imaju muda kao Besic bilo bi drugacije. Znaci Besic, Kolasinac i Begovic zu prave vodze na terenu ostali su pickice. Hajrovic treba polako Dzeku i kompaniju poslati u picku **** materine, svaku takmicu je odigrao konkretnije nego Dzekin klan a oni se vazda nadzu nesto reci tom momku.Dobro ima zivaca da ih trpi vec toliko dugo.
Treba biti realan i reci da se u ovoj grupi borimo za drugo mjesto, za prvo mjesto nemamo ama bas nikakve sanse. Ne radi ovoga sada na prvenstvu nego zato sto je Belgija bila i prije kvalitetenija od nas.
Sudeci po informacijama koje su do sada dosle Arslanagic nece igrati za nas. Treba Vrancica pod hitno zvati, ne cekati ni sekunde inace ode susjedima. Salatica obavezno zovnuti, covjek zna znanje. Slatic i Besic def. sredina, Pjanic naprijed na Misketovo mjesto. Treci napadac prijeko potreban, da se ovi naprijed vise ne kurce.
Treba biti realan i reci da se u ovoj grupi borimo za drugo mjesto, za prvo mjesto nemamo ama bas nikakve sanse. Ne radi ovoga sada na prvenstvu nego zato sto je Belgija bila i prije kvalitetenija od nas.
Sudeci po informacijama koje su do sada dosle Arslanagic nece igrati za nas. Treba Vrancica pod hitno zvati, ne cekati ni sekunde inace ode susjedima. Salatica obavezno zovnuti, covjek zna znanje. Slatic i Besic def. sredina, Pjanic naprijed na Misketovo mjesto. Treci napadac prijeko potreban, da se ovi naprijed vise ne kurce.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 24 jun 2014, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Treba odmah ubaciti Arslanagica, Prcica i Vrancica.
Po meni, to bi trebala biti neka tri nova imena.
Da se hoce Bgdo razviti mali Hadzic iz Zelje/Dinama, pa i njega gurnuti odmah.
Treba rijeiti i malog golmana Husica, pa ga pozivati umjesto Avdukica.
Pratiti Stanica i Cimirota.
Imaju 2-3 igraca iz Poljske haman lige, Scuk, Bunoza i td.
Uglavnom, za kvalifikacije i samo Evropsko ce biti potrebna neka smjena generacije. A igraca i talenata da imamo, imamo.
Uglavnom, za kvalifikacije i samo Evropsko ce biti potrebna neka smjena generacije. A igraca i talenata da imamo, imamo.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
+1romeo je napisao/la:Treba odmah ubaciti Arslanagica, Prcica i Vrancica.
- donniedarko
- Kontakt:
Za kvalifikacije :
Begovic, Fejzic, Husic
Zukanovic, Kolasinac, Mujdza, Arslanagic, Vranjes, Bicakcic, Bunoza ili Sunjic
Pjanic, Besic, Visca, Hajrovic, Prcic, Salihovic, Stevanovic( ako se uspije vratiti u ozbiljan nogomet ), Vrancic, Medunjanin , Lulic
Ibisevic, Hodzic , Dzeko ili Hrgota, ( treba se potruditi oko Hrgote, ako njega uspijemo dobiti mozemo zamijeniti Dzeku s njim jer ako ovako nastavi vise ce nam stete naciniti svojim " veci sam od repke, selektora i ostalih igraca " ponasanjem. )
Sa novim i profesionalnijim selektorom te treba imati na umu da ce gotovo pa sigurno iskociti jos par novih imena, mozemo sigurno zabiljeziti zapazen rezultat na EP.
Uglavnom bez Spahica i Susica
Begovic, Fejzic, Husic
Zukanovic, Kolasinac, Mujdza, Arslanagic, Vranjes, Bicakcic, Bunoza ili Sunjic
Pjanic, Besic, Visca, Hajrovic, Prcic, Salihovic, Stevanovic( ako se uspije vratiti u ozbiljan nogomet ), Vrancic, Medunjanin , Lulic
Ibisevic, Hodzic , Dzeko ili Hrgota, ( treba se potruditi oko Hrgote, ako njega uspijemo dobiti mozemo zamijeniti Dzeku s njim jer ako ovako nastavi vise ce nam stete naciniti svojim " veci sam od repke, selektora i ostalih igraca " ponasanjem. )
Sa novim i profesionalnijim selektorom te treba imati na umu da ce gotovo pa sigurno iskociti jos par novih imena, mozemo sigurno zabiljeziti zapazen rezultat na EP.
Uglavnom bez Spahica i Susica
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 24 jun 2014, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
- hogarstrasni
Ne treba se Salihovica odricati olako iz prve postave, jos uvijek nemamo mladog veznjaka koji mu moze konkurirati. Mozda Prcic, Scuk, Vrancic ali tek treba da se dokazu. Salihovica treba pametno iskoristiti i bice dobar,po mom misljenju, on je sada korisniji prema naprijed nego u defanzivi i zna biti pravo opasan po gol kda igra blize, ima tehniku i dobar pas.... Mozda bi ova postava, s obzirom da Pjanic i u Romi, najcesce igra nekog centralnog kreativca, , dosta je pokretljiviji i defanzivno dopronosi, bila dobro rjesenje
..................Dzeko.................
....Lulic.....Salihovic.....Hajrovic...
.............Besic....Pjanic.............
Seo.....Spahic....Bicakcic.....Mujdza
................Begovic
..................Dzeko.................
....Lulic.....Salihovic.....Hajrovic...
.............Besic....Pjanic.............
Seo.....Spahic....Bicakcic.....Mujdza
................Begovic
Ljudi Salihović je totalno van forme i nebi smio biti u ozbiljnim kombinacijama. Lijevu stranu drže Kolašinac i Lulića, a Salihović i Pavlović ili eventualno Rodić mogu biti zamjene. Nije mi jasno zašto većina forumaša uporno ignorira sjajnog Jasmina Burića. Poslije Begovića najbolji naš golman.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Valjda sto je taj Buric povrijedjen i sto mu je upitna karijera, tako su pisali nasi mediji.
- hogarstrasni
Pa ne brani frajer godinu dana! Treba da se oporavi i da izbori mjeszto u prvom timu...Pauleta je napisao/la:Ljudi Salihović je totalno van forme i nebi smio biti u ozbiljnim kombinacijama. Lijevu stranu drže Kolašinac i Lulića, a Salihović i Pavlović ili eventualno Rodić mogu biti zamjene. Nije mi jasno zašto većina forumaša uporno ignorira sjajnog Jasmina Burića. Poslije Begovića najbolji naš golman.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/buric-n ... ost/131950" onclick="window.open(this.href);return false;Mozambik je napisao/la:Valjda sto je taj Buric povrijedjen i sto mu je upitna karijera, tako su pisali nasi mediji.
Davno smo ga svi ovdje prizivali, a glupan na klupi ga nepotrebno ignorisao.Pauleta je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/buric-n ... ost/131950" onclick="window.open(this.href);return false;Mozambik je napisao/la:Valjda sto je taj Buric povrijedjen i sto mu je upitna karijera, tako su pisali nasi mediji.
Onda je dosla ta povreda, ako se oporavni svakako treba biti u reprezentaciji. Poslije Begovica je nas najbolji golman.
Apsolutno. Tek ulazi u najbolje golmanske godine. Žalosno da su priliku dobili i Mujkić i Brašnić i Nurković i Avdukić, a Burić nije.Mozambik je napisao/la:Davno smo ga svi ovdje prizivali, a glupan na klupi ga nepotrebno ignorisao.Pauleta je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/buric-n ... ost/131950" onclick="window.open(this.href);return false;Mozambik je napisao/la:Valjda sto je taj Buric povrijedjen i sto mu je upitna karijera, tako su pisali nasi mediji.
Onda je dosla ta povreda, ako se oporavni svakako treba biti u reprezentaciji. Poslije Begovica je nas najbolji golman.