Najveće svjetske misterije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Neutral
Kontakt:

Re: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2014, 03:17

[youtube][/youtube]

;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 jun 2014, 04:15

Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]

;)
daj ba kuknjava
kako ovo odakle su ovi ljudi
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la Gunner4 » 24 jun 2014, 04:59

Lillard je napisao/la:Nisu svjetske misterije, ali zaista me fasciniraju trikovi. Taman pogledah jedan, pa sa mse izbezumio .Kako??? :o

[youtube][/youtube]
Svaka mu cast za trud i dobro predstavljenu predstavu ali ovo niti je misterija niti je bas fascinatno i neobicno... Prilicno cesti trikovi koji se prvo uce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 jun 2014, 08:57

objasni nam te trikove ako nije misterija kuknjava
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 24 jun 2014, 12:22

QUARTERBACK je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:znaš ja kad raširim noge, bude trokut i na vrh trokuta mi.... eto masonerija..
znači ko tebe guzi taj je mason.

:mrgreen:
lol :urnebes: nije nego koga ja...nije valjda da ti jeebeš skupljenih nogu :oops: odoše jaja :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2014, 16:40

slika

Pretpostavljam da ima onih koji znaju sta pogledati na ovoj slici :mrgreen: Iskreno, ne verujem u stvari koje se pricaju o ovom mostu,ali... :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 jun 2014, 16:50

Koje se stvari pricaju o mostu? (stvarno ne znam)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2014, 16:55

NukeR_G1970 je napisao/la:Koje se stvari pricaju o mostu? (stvarno ne znam)
@Nukeru s obzirom da smo zemljaci i da obojica znamo kako ovde funkcionisu stvari, prva pomisao mi je bila da me za*bavas,ali ajde ;) hahaha nema veze. Prvo da napomenem da je o ovom mostu discovery radio emisiju , nisam siguran kako se zove tacno ta emisija ali ima architecture u naslovu ...Jedna od stvari koje se vezuju za ovaj most je svima nama dobro poznati HARP , sto je vec i izlizana tema, ono konkretnije sto se prica po carsiji i sire je da na mostu postoji neki uredjaj za kontrolu misli. :) Imas li ti neka saznanja o tome ?

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 jun 2014, 17:03

Prvi put cujem za to. Al' dobro, uvek smo bili skloni teorijama zavere, tako da... :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2014, 17:05

NukeR_G1970 je napisao/la:Prvi put cujem za to. Al' dobro, uvek smo bili skloni teorijama zavere, tako da... :)
" onclick="window.open(this.href);return false; evo ti emisija u vezi gradnje mosta ako nisi gledao.

a evo ti text , tj. intervju jednog koji je najvise pricao o ovoj "zaveri"
Dao bi košulju za prijatelja - pričali su oni koji su poznavali masovnog ubicu iz Velike Ivanče. Kasnije se ispostavilo da je Ljubiša Bogdanović poubijao trinaestoro duša, među kojima i dvogodišnje dete. Takođe, pojavili su iskazi da je fizički i psihički maltretirao suprugu. U svakom slučaju, čudna i teška priča.

Mnogi su se zapitali - otkud to da i Srbija dođe na „top-listu” masovnih zločina? Žuta štampa je vrlo brzo „otkrila” da je u pitanju ciganska kletva (?), a pojavilo se i mnoštvo drugih teza.

Da li je to delovanje HAARP-a, „istraživačkog projekta” koji „želi da razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“ (kako piše na Vikipediji) ili, možda, kako mnogi sumnjaju - utiče na vremenske prilike, manipuliše atmosferskim pritiskom, pomaže izazivanju zemljotresa i manipuliše i ljudskim umovima?

Ili se radi o „programiranom” ubici, jednom od onih koji su od malih nogu „gajeni” da obavljaju prljave poslove svetske „vlade u senci”?

Mi ne znamo, ali možda - „ima ko zna”. Radi se o Milanu Vidojeviću, autoru brojnih knjiga koje se bave istraživanjem sistema kontrole uma i „programiranja” robova Novog svetskog poretka.

-Trenutno se opet bavim tematikom „programiranja” - pišem knjigu „Deca novog doba” koja govori o kontroli uma. To će biti nastavak moje knjige „Iluminati”, u kojoj će biti razjašnjeno mnogo toga oko „programiranja” ljudi, da li se neko danas bavi time i šta takve takve „programirane ličnosti” zapravo rade i čemu služe.

* Kada se počelo sa ovom praksom?
-Eksperimenata sa ljudskom psihom bilo je u proteklih nekoliko hiljada godina. Moglo bi da se kaže da je svaki oblik religiozne svesti i ritualni deo svake religije način programiranja vernika. Ali, da ne idemo u daleku prošlost, poslednjih par stotina godina najtipičniji primer programiranja su jezuiti, koji su shvatili da je najbolje „programirati” decu. Nije slučajno što se bave obrazovanjem, još su u 17. i 18. veku najviše pažnje posvetili edukaciji dece, otvarali škole, a osnova tog „obrazovanja” bila je molitva. Po njima, ako dete 30 dana svakodnevno ponavlja molitvu po više puta dnevno - zasigurno je uvedeno u određeni oblik kontrole ume.

*A tzv. moderno „programiranje”?
-Preloman je bio doprinos doktora Mengelea u Drugom svetskom ratu, kada su u okviru Trećeg rajha u koncentracionim logorima vršeni razni eksperimenti na ljudima i to je osnova kasnijeg modernog oblika programiranja. Naravno, to je išlo paralelno sa razvojem farmakoloških sredstava za hipnozu, za uticaj na psihu, za lomljenje volje. Napredovala je i hipnoza sve ostale tehnike i saznanja o hemiji mozga, načinu ljudskog mišljenja i delovanju podsvesnih sila i sve je to dalo jednu opasnu granu paranauke koja se bavi ljudskim mozgom na destruktivan način. Otkrivanje tajni ljudskog mozga zloupotrebljava se u različite vojne, obaveštajne svrhe. A sa „programiranjem” se počinje rano, u uzrastu bebe.

Mengele je kasnije, prešavši u SAD (velika je zabluda da se krio u Južnoj Americi - tamo se krio dvojnik koga su s vremena na vreme „slučajno” viđali), nastavio svoje eksperimente, i bio je poznat pod pseudonimom Mister Grinberg. Uptreba psihičke ili fizičke traume u programiranju ljudi njegov je izum, koji su kasnije razvijali i drugi. A posledice su strašne.

*Koji je bio početni motiv razvoja ove „pseudonauke”?
-Da se shvati kako će se ponašati zarobljeni vojnik pod torturom - da li će otkriti tajne koje zna, jer je mnogo američkih vojnika i oficira zarobljenih u korejskom ratu podleglo tehnikama ispitavanja kojima su ih podvrgli Severnokoreanci. Paranoja hladnog rata prouzrokovala je nagli razvoj ovih tehnika u SAD, gde se to onda proširilo na druge oblasti - na stvaranje modernih robova koji su korišćeni u seksualne, kriminalne i druge svrhe.
Timoti Mekvej, koji je aktivirao kamion-bombu u Oklahoma Sitiju 1995. godine i pobio 168 ljudi - bio je pripadnik Delta jedinica. Delta programiranjem se „dobijaju” ubice, ljudi sa posebnim zadacima koji se obično regrutuju među američkim rendžerima ili „zelenim beretkama”. Timoti Mekvejn, navodni atentator u Oklahoma Sitiju, tipičan je primer žrtve programiranja - on je u prvoj fazi rekao da se ne seća onoga što je uradio - upravo to je indikativno, jer u okviru „programiranja” postoji zapisan program koji se popularno zove „Remember to forget” - „seti se da treba da zaboraviš”.

*Postoji li nešto sumnjivo u vezi sa ubistvom dvadesetoro dece i šestoro odraslih u Njutaunu krajem prošle godine?
-Jedan od tipičnih načina „programiranja” na višem nivou jeste „programiranje” javnog mnjenja u cilju da poveruje da se nešto jeste ili nije desilo. Ono što se događalo u školi „Sendi Huk” vrlo je uznemirijuće. Poslednjih meseci sam intenzivno sakupljao materijal na tu temu, prijatelji i kolege slali su svoja istraživanja i saznanja, i sve više se kristališe jedna opasna slika o tome - na neki način, postavlja se pitanje da li se taj događaj uopšte desio.

Čitav događaj pokazuje neprimerenu podudarnost da je upravo tog dana dana „Fema” imala svoju vežbu organizovanu upravo u tom gradiću. Zatim, istragom je ustanovljeno da je učiteljica koja je navodno stradala u tom događaju tu školu napustila tri godine pre ovog događaja i da nije mogla da se nađe kao žrtva u masakru. Isti je slučaj i sa devojčicom koja je snimljena na sasvim drugom mestu, a navodno je poginula u masakru. Osim toga, neverovatno je da roditelji nisu mogli da vide svoju mrtvu decu u mrtvačnici, sa obrazloženjem da su slike strašne i da bi to bilo stresno. Očigledno je da tu postoji čitav niz nelogičnosti, što kod mene izaziva sumnju da priča oko tog događaja nije jasna i čista, da je to scenario sa dosta „rupa” i nelogičnostii koji se dogodio upravo u predvečerje kampanje Obamine administracije da se zabrani posedovanje poluautomatskog i automatskog oružja. Ovim bi se izvršilo razoružavanje američkog naroda, iako je četvrtim amandmanom zagarantovano da građanin ima sveto pravo da štiti sebe, svoju porodicu i imovinu.

*Ovo nije prvi kontroverzni zločin u SAD...
-Tako je počevši od Kenedijevog ubistva, koje je, naravno, bilo državni udar - više ni dete ne veruje da je Li Harvi Osvald bio atentator, pa preko napada na Njujork 11. septembra. Tada su, tobože, Arapi ukrali avione, učili su na simulatoru za cesnu upravljanje boingom 747 i uspeli da pogode zgradu široku 100 metara, što ne bi mogao da pogodi nijedan pilot na svetu bez navođenja. Svi ti scenariji imaju jedan ozbiljan nedostatak - uvreda su za zdravu logiku, za deduktivni način mišljenja. Analize koje su obavili kriminolozi i drugi stručnjaci pokazale su da su ti scenariji u najmanju najmanju ruku nepotpuni, relativizovani.

*A kod nas? Da li mislite da masakr u Velikoj Ivanči ima ikakve veze sa „programiranjem”?
-Taj događaj je suviše svež i možda nisu poznati svi elementi, ali, po meni, očigledno je da je reč o poremećenom čoveku - izvinjavam se na slobodi, ali dovoljno je da pogledate lice ovog atenatatora i da vidite da čovek nije normalan. Kada se pogleda istorijat njegove porodice, vidi se sklonost ka suicidu i duševni oboljenjima koja su, očigledno, naslednog karaktera. Mislim da se u toj sredini zataškavalo njegovo psihičko stanje da „ne pukne bruka po selu” - znamo da mu se otac obesio, a stric mu je završio u duševnoj bolnici. Po primitivnom, licemernom, lažnom građanskom moralu u Srbiji, smatra se da je sramota biti duševno bolestan, a ne razmišlja se o tome šta takva osoba može da učini.

Pisalo se da je ubica navodno žrtva posttratumatskog sindroma, jer je pre 20 godina bio na ratištu u Slavoniji. Posttraumatski sindrom ne javlja se sa 20 godina zadrške, on se javi godinu ili dve posle proživljenih trauma, a po nekim statistikama najkasnije pet do sedam godina posle preživeljenih ratnih strahota.

Ne verujem da je ubica žrtva nekog programa kontrole uma. Verujem da je „pukao”, ali da je bio uračunljiv u toku izvršenja dela - imao je dovoljno vremena da ode u sve te kuće, da jednom ili dvaput napuni oružje. Čudi me i kako policija ništa nije čula. Kada neko izvadi pištolj u kafani i ispali metak u plafon - za pet minuta stvori se policija. Čovek ovde ubija ljude pola sata ili sat i niko to ne čuje.

Sve u svemu, očigledno je da se radilo o čoveku nekontrolisanog ponašanja, ispostavilo se da je maltretirao porodicu i suprugu. Mnogo je tu pitanja na koje samo istraga može da da precizan odgovor. Ali, ipak mislim da niko nije imao razlog da „programira” ubicu u Velikoj Ivanči kako bi ovaj pobio rodbinu i komšije.

„Programiranje” ipak nije proces koji traje nedelju dana. Morate imati stručnjake za to, uslove... Ono što mene brine u ovom slučaju jeste odsustvo profesionalne brige za sigurnost građana.

*Dakle, mislite da se ipak radilo o sklopu nesrećnih okolnosti?
-Da. I tako smo smo se, nažalost, pridružili zemljama u kojima su se desila masovna ubistva. Nesrećnik koji je ovo uradio daleko je od, recimo, Brejvika. A Brejvik je, na primer, čovek iz „programa”. I u masakru u Norveškoj postoje nelogičnosti. Norveška policija imala je samo jedan helikopter za intervencije, a pilot helikoptera otišao je na godišnji odmor. Pošto nije imao ko da pilotira, policija se nije dosetila da uđe u helikopter neke od brojnih novinarskih ekipa koje su došle na ostrvo, već su pokušali da dođu čamcem, koji je počeo da tone na pola jezera.

Shvatate koliko se tim tobožnjim scenarijima potcenjuje inteligencija građana? To je zabluda onih koji misle da je već kompletno čovečanstvo na programu kontrole uma i da će prihvatiti bilo koje besmisleno ili beslovesno objašnjenje.

*Da li očekujete da se i ovde dogodi neko programirano ubistvo?
-Ako toga bude - doći će već „programiran” čovek iz inostranstva, ne verujem da će ga „raditi” ovde, još uvek nismo na tom nivou.

*A ima li, možda, masakr u Ivanči posredne ili neposredne veze sa delovanjem HAARP-a?
-Pošto se ubistvo nije dogodilo u urbanoj sredini i pošto nije izvršeno ništa što pogađa državu nego je samo, nažalost, zadesilo neke jadne ljude na spavanju, ne bih rekao da ovaj događaj ima bilo kakve veze sa programiranjem, a još manje da tu ima uticaja HAARP-a.

Za nervno labilne osobe dovoljna je promena atmosferskog pritiska u toku noći, pad temperature za 10, 12, 15 stepeni (što se nama dešava poslednja dva meseca). Bilo da je to posledica delovanja HAARP-a ili zbog normalnih klimatskih okolnosti temperatura oscilira 10 do 15 stepeni dnevno, a pritisak se kreće od 982 do 1015 milibara u toku samo nekoliko sati.

Možda bi ove promene i mogle da budu posledica HAARP-a, međutim, mislim da niko nije spreman da uključuje HAARP zbog toga, osim ako u Beogradu ne postoji trajno instalirani HAARP. Palo mi je na pamet da bi most preko Ade Ciganlije možda mogao da bude trajno instalirani HAARP, kojem ne treba uključenje preko satelita.

*Kako vam je to palo na pamet?
-O tome ćemo pričati drugi put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2014, 22:46

Nerminovic je napisao/la:

;)
daj ba kuknjava
ljudi jeli ovo moguce ,sta je ovo yebote
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jun 2014, 22:48

astra1922 je napisao/la:

;)
daj ba kuknjava
Pogledaj mu nastupe u polufinalu u finalu :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 jun 2014, 22:51

meni su jaci trikovi od onog lika kojeg sam ja stavio.. al' i dracy je lud totalno, onaj njegov nastup u finalu cini mi se :tokralju: ...

btw. volio bih i ja da netko bjasni ove trikove ne da samo kaze nesto bezveze.. naravno, skontam neke, ali ne sve.

EDIT: onako laicki ja bi rekao da on ove golubove vadi iz dzepova i rukava :lol:
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 24 jun 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2014, 22:53

yebote zive ptice ,,imali neko objasnjenje kako ovo uspije
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jun 2014, 23:01

Lillard je napisao/la:meni su jaci trikovi od onog lika kojeg sam ja stavio.. al' i dracy je lud totalno, onaj njegov nastup u finalu cini mi se :tokralju: ...

btw. volio bih i ja da netko bjasni ove trikove ne da samo kaze nesto bezveze.. naravno, skontam neke, ali ne sve.

EDIT: onako laicki ja bi rekao da on ove golubove vadi iz dzepova i rukava :lol:
Trikovi sa kartama se mogu naci na youtubu, ima ih dosta dok ovi Dracyevi su nenormalni.

Izvlaci ih iz rukava i valjda jakne, posebno dizajnirane sa dosta otvora.
Kad zapali vatru svi gledaju u ruku i onda on moze izvesti nesto sto niko ne vidi 'sem njega :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 jun 2014, 23:02

astra1922 je napisao/la:

;)
daj ba kuknjava
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BackSpace United

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 24 jun 2014, 23:14

[youtube][/youtube]
Još jedan u nizu ali ništa realniji od ostalih snimaka vezanih za nlo-e..
Vjerujem da ima ljudi koji su vidjeli nešto neobično na nebu, al' ovi snimci su svi do jednog FAKE :mrgreen: Ne znam šta bih dao kad bi dobio neki dokaz o bilo kakvoj misteriji (vanzemaljcima prevenstveno :mrgreen: ) jer sam ubijeđen da postoje a opet, ono što je najgore, dokaza nigdje.. :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 jun 2014, 23:16

daj ba kuknjava
kako ovo odakle su ovi ljudi[/quote]
ljudi jeli ovo moguce ,sta je ovo yebote[/quote]
Pogledaj mu nastupe u polufinalu u finalu :mrgreen:[/quote]
[youtube][/youtube]
:plac:

BackSpace United

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jun 2014, 23:17

@golden kad kazes vanzemaljci vecina ljudi misli na one iz americkih fimova dok zapravo to su i najobicnije bakterije ;)

I pogledaj Cosmos, novu Foxovu seriju pa ces biti 150 % uvjeren da nismo sami u svemiru. Pogotovo kad zavrsis svih 13 epizoda :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 jun 2014, 23:22

astra1922 je napisao/la:

;)
daj ba kuknjava
aha aha
[youtube][/youtube]

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, GIBRA, Jabroni i 13 gostiju.