Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2014, 11:31

Nisam znao da moram i obojiti, ako već moram crtati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 24 jun 2014, 11:44

Pjanic medju boljim veznjacima u Italiji, Dzeko top napadac u najjacoj ligi (16 golova prosle sezone).. Ibisevic dobar kao rezervni napadac (10 golova u bundeski, sto nije mala stvar)... Begovic spada medju 3 najbolja golmana epl-a. Kolasinac veliki potencijal, sigurno meta vecih klubova ovog ljeta. Mujdza od 2009. u Freiburgu, znaci pet godina staza u jednoj od najjacih liga, Salihovic takodjer (dugo staza). Spaha iskusan stoper, odigrao 28 utakmica za Bayer prosle sezone. Lulic jedan od boljih krilnih u Italiji, po spremi takodjer. Mislim kada na ovo sve dodas odlicne ali manje poznate igrace Besica, Hajrovica, Bicakcica, dobijes reprezentaciju koja po potencijalu je morala proci ovu grupu :!:
- Ed Woodward for Prime Minister !

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 jun 2014, 11:49

OnlyUnited je napisao/la:Pjanic medju boljim veznjacima u Italiji, Dzeko top napadac u najjacoj ligi (16 golova prosle sezone).. Ibisevic dobar kao rezervni napadac (10 golova u bundeski, sto nije mala stvar)... Begovic spada medju 3 najbolja golmana epl-a. Kolasinac veliki potencijal, sigurno meta vecih klubova ovog ljeta. Mujdza od 2009. u Freiburgu, znaci pet godina staza u jednoj od najjacih liga. Spaha iskusan stoper, odigrao 28 utakmica za Bayer prosle sezone. Lulic jedan od boljih krilnih u Italiji, po spremi takodjer. Mislim kada na ovo sve dodas odlicne ali manje poznate igrace Besica, Hajrovica, Bicakcica, dobijes reprezentaciju koja po potencijalu je morala proci ovu grupu :!:
Neprofesionalizam Susica i klana je problem. Neki jednostavno ne zele da vjeruju u tu pricu. Iako su selektor i igraci vise puta izjavili to. Sjeti se samo ispada unazad dvije godine. Kao da to nema nikakvog uticaja na rezultat. Zamisli sta sve nisu snimile kamere kad smo uspjeli vidjeti sutanje Hajrovica na treningu, psovanje navijaca od Ibricica, intervju Susic gdje tvrdi da nije komunicirao sa Spahicem dva mjeseca pred prvenstvo ( inace s jedinim s kim je u kontaktu od igraca ) ;) Ja mislim da u repci cijelo vrijeme bilo uzasno stanje samo mi nismo bili u prilici da to vidimo ili smo bili slijepi zbog plasmana i euforije ;)

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 24 jun 2014, 11:51

Dovljno je samo reci neprofesionalizam, sto dalji tok tvog posta naravno opsirnije opisuje. Zna se ko je krivac. ;)
- Ed Woodward for Prime Minister !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 jun 2014, 11:56

Sa kakvim onda anonimusima Costa Rica i Mexico prave cuda. Usput trener Mexica je isto jako poznata i skupa faca. Ma treba samo biti posten i normalan covjek. Ja osobno Susicu nista ne bi zamjerio da je istrcao sa sastavom protiv kojeg se suprostavio Argentini. Ali cim je poceo u pripremi filozofirati znao sam da nas jad ceka. On je nesto umislio da ako prodje sa ovim sastavom da ce biti novi Pep Guardiola i da ga milonske ponude cekaju po svijetu. E ta nepredvidljivost, tvrdoglavost i hazarderski duh su najgore karakterne osobine trenera i ocito je i Safet tome podlozan kao i stariji mu brat.
Zrtvovao nas je na svom imaginarnom putu uspjeha i ostat ce zapisan kao Neron nase repke. Unistio je sve pokusavajuci napraviti master djelo svoga zivota i prodati se kao genijalni trener. Ipak kao i drugi mu brat izgleda da je zaigrao na krivu kartu a asa kao sto je mladi Kolasinac je ostavio u rukavu. Usput je i potrosio neke od nasih najboljih igraca. Zato sljedeci trener mora biti samo normalan covjek i samim tim biti ce napredak. A kockarski duh je ono sto me i kod naseg ponajboljeg poslijeratnog igraca Barbareza plasi. Samo normalan prosjecan trener radnik i sa ovim talentom kojeg posjedujemo ne bi trebalo biti problema. Tko ne vjeruje neka pogleda Sombrerose.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 24 jun 2014, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jun 2014, 11:58

Safete kukavice, skini kapitensku traku gnjidi Spahicu i ostavi ga na klupi. Budi bar na kraju insan!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 24 jun 2014, 11:59

OnlyUnited je napisao/la:Pjanic medju boljim veznjacima u Italiji, Dzeko top napadac u najjacoj ligi (16 golova prosle sezone).. Ibisevic dobar kao rezervni napadac (10 golova u bundeski, sto nije mala stvar)... Begovic spada medju 3 najbolja golmana epl-a. Kolasinac veliki potencijal, sigurno meta vecih klubova ovog ljeta. Mujdza od 2009. u Freiburgu, znaci pet godina staza u jednoj od najjacih liga, Salihovic takodjer. Spaha iskusan stoper, odigrao 28 utakmica za Bayer prosle sezone. Lulic jedan od boljih krilnih u Italiji, po spremi takodjer. Mislim kada na ovo sve dodas odlicne ali manje poznate igrace Besica, Hajrovica, Bicakcica, dobijes reprezentaciju koja po potencijalu je morala proci ovu grupu :!:
Sve je to dzaba kad ti na klupi sjedi Safet Susic...
Puno toga je ispricano u vezi ovog laznjaka, ali nije on kriv sto je iskoristio priliku, krivi su oni koji su mu to dopustili, ukljucujuci Ivicu Osima, kojeg svi cijenimo, ali nam je ucinio medvjedju uslugu podrzavajuci nesposobnog primitivca.

Neka je na dusu i Osimu to sto smo zbog odluka i nacina vodjenja nacionalnog tima ispali od objektivno slabije repke!

Ako je pomogao pri rjesavanju suspenzije, definitivno je to usrao sa Susicem, i nije ni on nedodirljiv kakvim se predstavlja..znam..znam
...sad ce vecina reci "nemoj u bozanstvo zvano Osim dirati", a bice i onih koji znaju da je tako, i da je jako cudno zasto je ublehasu davao podrsku, ili zasto se nije barem malo vise sa strucnog aspekta ukljucio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 12:04

1988risha je napisao/la:ZA 24 SATA ĆE VIRTUAL NAPRAVITI ŽRTVU OD SAFETA !!!
VEĆ JE KRENUO U OFANZIVU!

SAMO ETO da CITIRAM svoj post od jučer ;)
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 24 jun 2014, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 12:04

Susic kad bude odlazio, on ce svu krivicu prebacit na igrace. Optuzice ih da su za sve krivi, kao sto je dosad uvijek radio. (iako igraci imaju svoju krivicu, al on ce ih optuzit i za sta nisu krivi). Nece spominjati ni brata, agenciju, rodjake, idiotsku taktiku, nista.

Kad bih se ja pitao, zajedno sa Susicem treba da idu Spahic i Miske u penziju, uz oprostajni mec i prigodne poklone.

Dalje, Ibricicu, Tinkiju, Hadzicu, Vrsajevicu i Avdukicu se zahvalit.

Uz oprostaj Spahica i udaljavanje Ibricia, pozicija Dzeke u reprezentaciji bi se drasticno promjenila, izgubio bi uticaj koji ima i rijesili bi se klana.

Begovicu predat kapitensku traku.

Umjesto gore pomenutih igraca ubaciti Arslanagica, Prcica, Vrancica i Bunozu. Vratiti Zukanovica i Stilica, te naci treceg napadaca.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 jun 2014, 12:06

1988risha je napisao/la:
1988risha je napisao/la:ZA 24 SATA ĆE VIRTUAL NAPRAVITI ŽRTVU OD SAFETA !!!
VEĆ JE KRENUO U OFANZIVU!

SAMO ETO da CITIRAM svoj post od jučer ;)
Susic je amater i nema pojma o trenerskom zanimanju. Ali da nema krivih igraca je takodjer ignorisanje problema. A virtu ce uvijek na neki nacin braniti selektora naspram Spahica mada obojca zasluzuju da budu sto dalje od reprezentacije ;)
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 24 jun 2014, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 jun 2014, 12:07

Mozambik je napisao/la:Susic kad bude odlazio, on ce svu krivicu prebacit na igrace. Optuzice ih da su za sve krivi, kao sto je dosad uvijek radio. (iako igraci imaju svoju krivicu, al on ce ih optuzit i za sta nisu krivi).
Tako je i nakon Albanije i nakon Egipta izadje kaze eh oni su vako oni su nako klanovi bla bla svima je jasno od Hrasnice i Ibričića da je pristao na kompromis i ulizivanje igraca tako da sve ostalo je njegova posljedica i nema izgovora,a o Kolašincu na klupi :tokralju:

dubrovnik
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la dubrovnik » 24 jun 2014, 12:10

velez_mostar je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Pjanic medju boljim veznjacima u Italiji, Dzeko top napadac u najjacoj ligi (16 golova prosle sezone).. Ibisevic dobar kao rezervni napadac (10 golova u bundeski, sto nije mala stvar)... Begovic spada medju 3 najbolja golmana epl-a. Kolasinac veliki potencijal, sigurno meta vecih klubova ovog ljeta. Mujdza od 2009. u Freiburgu, znaci pet godina staza u jednoj od najjacih liga, Salihovic takodjer. Spaha iskusan stoper, odigrao 28 utakmica za Bayer prosle sezone. Lulic jedan od boljih krilnih u Italiji, po spremi takodjer. Mislim kada na ovo sve dodas odlicne ali manje poznate igrace Besica, Hajrovica, Bicakcica, dobijes reprezentaciju koja po potencijalu je morala proci ovu grupu :!:
Sve je to dzaba kad ti na klupi sjedi Safet Susic...
Puno toga je ispricano u vezi ovog laznjaka, ali nije on kriv sto je iskoristio priliku, krivi su oni koji su mu to dopustili, ukljucujuci Ivicu Osima, kojeg svi cijenimo, ali nam je ucinio medvjedju uslugu podrzavajuci nesposobnog primitivca.

Neka je na dusu i Osimu to sto smo zbog odluka i nacina vodjenja nacionalnog tima ispali od objektivno slabije repke!

Ako je pomogao pri rjesavanju suspenzije, definitivno je to usrao sa Susicem, i nije ni on nedodirljiv kakvim se predstavlja..znam..znam
...sad ce vecina reci "nemoj u bozanstvo zvano Osim dirati", a bice i onih koji znaju da je tako, i da je jako cudno zasto je ublehasu davao podrsku, ili zasto se nije barem malo vise sa strucnog aspekta ukljucio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inace se u svim postovima slazem sa tobom a i u ovom djelimicno. Ipak olaksavajuca okolnost za Osima je sto je star i bolestan covjek, a i sam znas kakva smo ponizenja trpili mi koji smo sumnjali u Susica od njegove tjelesne garde. Covjek kao Osim to ne bi prezivio. Zato kad se sjetim momenata kad smo bili blizu dna i suspenzije za vratom a onda ovaj Sarajevski genijalac stupa na scenu i sve to rjesava samim tim ce mi ostati najveca faca BIH nogometa. Sto se mene tice on ne moze biti kriv za nista. Tko moze predvidjeti da ovakavcovjek kao Susic postoji u danasnjem nogometu. Pa ja sam mu cestitao nakon pripremnih utakmica i Argentine. A onda samar od budale od kojeg se necemo jos dugo otrijezniti.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 12:16

Virtual je toliko izbezumljen da je proglasio anonimusima,Hajrovića i Bešića,više ne zna šta bi lupio,sutra očekujem post i da je Kolašinac sa Pjanićem anonimus,a Džeko je tek u usponu,i njegovo vrijeme tek dolazi...

Jedini anonimus je selektor,koji je iznenadio cijeli fudbalski svijet,svojom taktikom :kafa:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 12:18

Neka samo jos neko kaze da imamo 14, 15 igraca a ostali su tu da popune broj. ( kao sto smo citali od mnogih na ovom forumu ) Imamo svaku poziciju poduplanu kvalitetnim igracem. I naravno nas prepoznatljivi stil igre 4-2-3-1 koji nebi trebali mjenjati. Osim kada igramo protiv LLL ekipa ili bunkerasa.

1 TIM:
slika

2 TIM:
slika

Naravno uz sve ove igrace. Treba raditi na pronalasku novih talenata. Najvise u diaspori da pojacamo jos ovaj tim odnosno da nam ne zafali igraca. A to se vjerovatno i radi.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 12:27

I u ovolikoj zemlji on ne bi mogao naći više od 13 igrača... znači država veličine Osmanskog Carstva...

slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 12:43

Sve stane u dvije,tri recenice.
Otjerat varalicu i diletanta i novi,normalan selektor sebi bira,dusmani nikad nece birat,mozete samo po forumima.
Svi igraci ce ostat,osim ovih iz agencije jer mozete vi neprijatelji sanjat ali nasi igraci su ekipa i prijatelji i sigurno ce stititi jedan drugog.
Jos nesto vazno,navijaci nikad nece dozvoliti nikakva izbacivanja igraca,pogotovo poput Spahica i Dzeke,zivite u zabludi i uzalud se nadate.
Na kraju,klan u reprezentacije ne postoji,to je izmislio Krug(kako ih ja zovem)zato sto oni misle da je kapiten utakmice reprezentacije odveo u Zenicu(zabluda).Oni samo zele da im je blizu,da mogu svercovat ulaznice i da sto vise igraca iz Sarajeva igra u reprezentaciji.Rezultati njima nisu ni vazni ,ustvari jesu,najsretniji su kad gubimo i ispadamo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 jun 2014, 12:45

Ne mogu da vjerujem da bi neko jos pustio Spahica blizu reprezentacije. :roll:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 24 jun 2014, 12:46

svi vam pisu portali da safet nakon sutrasnjeg meca nece biti trener ???' jel istina ??

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 12:49

GracanicaAA je napisao/la:svi vam pisu portali da safet nakon sutrasnjeg meca nece biti trener ???' jel istina ??
Ma kakvi,Sajo ostaje do 2022. do SP u Qataru,šteta bi bilo da ga izgubimo...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 24 jun 2014, 12:52

1988risha je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:svi vam pisu portali da safet nakon sutrasnjeg meca nece biti trener ???' jel istina ??
Ma kakvi,Sajo ostaje do 2022. do SP u Qataru,šteta bi bilo da ga izgubimo...
Pa i on je sam govorio nesto nakon SP vidit cemo da li cu biti trener jbt...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.