biskitt je napisao/la:IronMany je napisao/la:
Nije ovo namjerno! Nije....
Ovo nije namjerno, jer namjere uopste nema!!!!

Ok, kod prvog gifa je trebao da uradi sta? Mozda nisi svjestan da je ovdje dva metra udaljenosti i da apsolutno ne moze nista uraditi da presjece loptu. Drugi gif gdje se dzeko nalazi na levom boku nadomak naseg sesnaesterca obara tvrdnju da se nije kretao, osim mozda ako ce mu se zamjeriti da "koji ce qrac on tamo sto nije u napadu, kako ce dati gol ako igra u odbrani". Kao sto rekoh curilo je na sve strane i igra nam je bila zaqratz.
Osim toga naci cu ti ovakvih gif-ova na njegovim utakmicama gdje je davao po dva tri gola. Sta to znaci? Apsolutno nista. Obicna manipulacija sa nekoliko isjecaka. Igrao je lose, moglo je daleko bolje, ali reci da je namjerno lose odigrao, tj. da nije zelio bolje jer obicno naprdjivanje.
Kod prve situacije je samo produzio prema protivnickom sesnaestercu kao da ga ne zanima nista. To bi isto bilo da neko kasni na voz i ide u suprotnom pravcu jer ga boli qrac sto kasni na voz.
Cuj sta je trebao uradit?
Nije trebao da makar potrci i da pokusa izvrsiti pritisak na tog igraca? Nije jel? Na svjetskom se tako ne igra jel?
Jok eto ti si svjestan razdaljine, ja sam mislio da je bio udaljen 2 cm.
Popisam se ja na Dzekino kretanje na terenu kada on propusti lagano covjeka ka nasem sesnaestercu! Ponavljam, LA GA NO propusti covjeka. I ti, ili neko drugi ono napisa, mozda kaze nije htio da zaradi zuti karton. Yebo vas dan da vas yebo... cuj nije htio da zaradi zuti karton?!!
Ovdje niti u jednoj situaciji nije bilo namjere da ide na loptu. U prvoj je bio nadjeban, mozda i na krivoj nozi, ali to ne odobrava stanje da on samo produzi ka golmanu i da ga ta lopta ne interesuje uopste.
U drugoj situaciji sam je zastao bez namjere da izvrsi pritisak na igraca, a to i Sasa Matic zajedno sa svojim bratom Dejanom vidi.
Ja ne govorim da je on namjerno ovako odigrao, sto ti nevjesto pokusavas da insinuiras i meni pripises, nego tvrdim da je igrao za qrac i nevoljno.
Ako ces tako igrat za reprezentaciju onda bolje sam izadji i prepusti nekome ko moze trcat i kome nece biti svejedno. Vedo je zbog ovog KLOCA u podredjenom polozaju i frajer je uostalom i pokazao i drago mi je radi njega sto je postigao Argentini gol.
Drago mi je jer cemo po svemu sudeci otici kuci a Dzekica KLOC nece se upisat u listu strijelaca na svjetskom prvenstvu.
Kad nisi htio da igras kako Bog zapovijeda i kada ides ti kao pravi MORON da se obracunavas sa navijacima koji te smatraju idolom nacije i kada imas toliko drskosti da ih dijelis na prave i neprave, onda ti zelim da ides iz svetinje i da se vise nikad ne pojavis u njenom dresu.
KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOZE!!!! Pametniji su to vec davno rekli i smislili i stvarno je tako.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!