ali prije toga Safet mora otići, jer on nema muda ozbiljno porazgovarati s Edinom, zato nisam za Barbu, jer je on s njima jaran i brzo bi ga zajebali, on bi im vjerovo ono jaranski i čim bi im se usprotivio bi mu zabili nož u leđa, a ne želim takvo što da se desi Sergeju
Safet Sušić - Pape
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ne, nego ozbiljno porazagovarati s njim, da se Ibro više neće pozivati u repku, da više se nećemo spremati na Ilidži, da nema više Emira, da nema provoda na pripremama, ako to ne može prihvatiti, šta da se radi ?? sve je na njemu, naravno da nisam za njegov oproštaj, ipak nam puno znači i treba nam
ali prije toga Safet mora otići, jer on nema muda ozbiljno porazgovarati s Edinom, zato nisam za Barbu, jer je on s njima jaran i brzo bi ga zajebali, on bi im vjerovo ono jaranski i čim bi im se usprotivio bi mu zabili nož u leđa, a ne želim takvo što da se desi Sergeju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bordobijeli
- Kontakt:
LJudi sve ce se vidjeti kad se izabere novi selektor on je taj koji treba da razrjesi s igracima probleme .safet je plasirao se na svjetsko i za to
al ocito je pogubio konce i dosta je i njeg vrjeme je za nove ljude.nadam se da ce biti neko cvrste ruke jel s ovim nasim igracima ne mozes fino ,ako im pustiš za vrat se popnu i tu je safet puno grijesio.
Pa ako bi se rijesili kabadahije i naravno Ibre, te obavio jedan korektan razgovor sa Dzekom....Mislim da bi Dzeko bi drugi igrac a poceo bi se druziti i sa nekim drugim igracima, mislim da psiho ima mnogo negativnog uticaja na njega...donniedarko je napisao/la:A sto nam Dzeko toliko ocajno treba da se ne moze podrediti ekipi ?Batko je napisao/la:
Dzeko nam treba a psiho-kabadahija jok...
Dzeko je jedan od najboljih svjetskih napadaca, vrhunska klasa ali onda kada je cist u glavi....Mi se ne smijemo tako olako odreci naseg najboljeg strijelca svih vremena i vjerovatno igraca....Moramo sve uciniti kako bi izvukli maksimum od njega jer kapacitet kvaliteta postoji, i to ogroman....Ne smijemo se inatiti, to je za dobrobit sviju....Mene boli qrac za njega kao i za svakog igraca na kraju krajeva jer su oni svi prolazni ali mi je uspjeh repke na prvom mjestu i igrac kalibra Dzeko nam je itekako potreban...
Druga je prica sa psihom, on nema kvalitet, pravi greske iz utakmice u utakmicu, ostario je i unosi negativnu atmosferu u tim, najbolje za ekipu je da on vise ne bude tu...
Stvar je jednostavna,novi selektor bira sebi sve,saradnike,igrace,kapitena,sistem igre,autoritet,nacin rada,znaci sve.
Nase je samo da cekamo novog selektora,on ce rijesiti sve ove dileme,mi se samo bezveze svadjamo.
Nase je samo da cekamo novog selektora,on ce rijesiti sve ove dileme,mi se samo bezveze svadjamo.
Spahic bi mozda mogao da ide. Ali samo ako i kada bi Arslanagic imao bar 3,4 dobre utakmice u nogama za reprezentaciju. Nikako prije. Cuj zbog jedne dobre utakmice Sunjica potjerat kapitena koji je 10 godina jedan od najboljih igraca. Zato jer je nedovoljno spreman odigrao jednu losu utakmicu bez pomoci beka. I uz to standardni igrac jednog Bayera. I koga bi dali umjesto njega da igra Sunjica ??drummer je napisao/la:Pa ne moze na nacin na koji oni hoce,oni hoce da se igrac koji je tu vise od 10 godina i koji je kapiten protjera,da se progna kao pas,to bi njima bilo neko zadovoljstvo.1988risha je napisao/la:Iskreno ja nisam za to da se odstrani niti jedan igrač iz repke,koji je tu godinama... Ima ona grupica koju treba otjerat,ovim starosjediocima nabacit selektora sa autoritetom,i to je to... A ako bude onih koji se zele oprostit od repke,tj igrači koji su u godinama,Miske i Spaha,zahvaliti im se i to je to... Al istina je da na Spahu i Misketa ne mozemo računati kao prije... godine cine svoje...
Ne radi se to tako,ako se treba uraditi uradi se fino,na nacin kakav dolikuje ozbiljnim ljudima.
Slazem se da Ibricica, Hadzica , Vrasajevica i Avdukica vise ne treba pozivati.
Sto se tice Susica treba da ide u svim scenarijima osim ako bi ga zamjenili Borce ili Jagodic. Tada nikako ne treba da ide. Jer tek oni bi unazadili reprezentaciju jos vise.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Safet je njima puno pusto iz ličnog interesa, on je samo se ubacio u to kolo, vidio šta oni rade, pa skonto što i ja ne bi ubacio nekog svog ipak sam selektor, kad oni mogu gurati svojebordobijeli je napisao/la:,ako im pustiš za vrat se popnu i tu je safet puno grijesio.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- donniedarko
- Kontakt:
Ajax druze nisu u pitanju samo igracki kvaliteti, pricamo o negativnom uticaju mimo terena a bgmi i njegovi zadnji kiksovi ne obecavaju mnogo igracki u buducnostiAjax je napisao/la:Spahic bi mozda mogao da ide. Ali samo ako i kada bi Arslanagic imao bar 3,4 dobre utakmice u nogama za reprezentaciju. Nikako prije. Cuj zbog jedne dobre utakmice Sunjica potjerat kapitena koji je 10 godina jedan od najboljih igraca. Zato jer je nedovoljno spreman odigrao jednu losu utakmicu. I uz to standardni igrac jednog Bayera. I kako bi dali umjesto njega da igra Sunjica ??drummer je napisao/la:Pa ne moze na nacin na koji oni hoce,oni hoce da se igrac koji je tu vise od 10 godina i koji je kapiten protjera,da se progna kao pas,to bi njima bilo neko zadovoljstvo.1988risha je napisao/la:Iskreno ja nisam za to da se odstrani niti jedan igrač iz repke,koji je tu godinama... Ima ona grupica koju treba otjerat,ovim starosjediocima nabacit selektora sa autoritetom,i to je to... A ako bude onih koji se zele oprostit od repke,tj igrači koji su u godinama,Miske i Spaha,zahvaliti im se i to je to... Al istina je da na Spahu i Misketa ne mozemo računati kao prije... godine cine svoje...
Ne radi se to tako,ako se treba uraditi uradi se fino,na nacin kakav dolikuje ozbiljnim ljudima.![]()
![]()
![]()
Slazem se da Ibricica, Hadzica , Vrasajevica i Avdukica vise ne treba pozivati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa ja to bas ne vidim tako al ako ti kazes onda je to tako .ja se samo nadam da ce nasd novi selektor odvesti na ep ,jel ako se ne plasiramo sta cemo tek o njemu pricati .legenda reala je napisao/la:Safet je njima puno pusto iz ličnog interesa, on je samo se ubacio u to kolo, vidio šta oni rade, pa skonto što i ja ne bi ubacio nekog svog ipak sam selektor, kad oni mogu gurati svojebordobijeli je napisao/la:,ako im pustiš za vrat se popnu i tu je safet puno grijesio.![]()
Sigurno da bi ozbiljan trener tipa Vahida ili slicnog uveo red i disciplinu u ekipu..kako se kaze , gdje macke nema misevi kolo vode. svi igraci bi ginuli bez pogovora kad se vidi da tu ima reda i rasporeda .
A sa Safetom je zaista preduga lista neozbiljnosti i amaterizma ...od gubitka igraca i loseg skautinga , preko izjava za medije pa sve do totalno promasenih taktika i lose organizovanih treninga i priprema, da ne ulazim u detalje.Mada ja ne vidim osim Vahe i Bajevica nikog takvog ....Mozda Mesa ....Strah me Hadzibegica ili nekog takvog (Sliskovic) koji je kao veliko ime a dokazani promasaj . (valjda se sjecate da je on Barbu drzao na stoperu a Varesanovica na krilu npr.
)Ako Salem Prolic ili glavati Baho budu odlucivali, ili slicni njima, opet nam se crno pise
Dobra stvar u svemu ovome je plejada mladih i zaista kvalitetnih igraca koji s pravilnim vodjenjem u buducnosti mogu puno napraviti.
Svejedno ostaje gorak ukus u ustima da smo i na ovom svjetskom mogli puno vise napraviti s obzirom na igru rivala.
A prije odlaska Papeta Susica sa pozicije volio bih samo da objasni javnosti strucnjak sta li je on to zamislio takticki u ovoj utakmici protiv Nigerije...Duznost mu je barem to . U drzavi u kojoj bi ljudi dali svu svoju platu za uspjeh reprezentacije a kome je ta ista 50 puta veca od prosjecne nas nesrecnika prema kojima ne osjeca nikakvu obavezu ni odgovornost.
A sa Safetom je zaista preduga lista neozbiljnosti i amaterizma ...od gubitka igraca i loseg skautinga , preko izjava za medije pa sve do totalno promasenih taktika i lose organizovanih treninga i priprema, da ne ulazim u detalje.Mada ja ne vidim osim Vahe i Bajevica nikog takvog ....Mozda Mesa ....Strah me Hadzibegica ili nekog takvog (Sliskovic) koji je kao veliko ime a dokazani promasaj . (valjda se sjecate da je on Barbu drzao na stoperu a Varesanovica na krilu npr.
Dobra stvar u svemu ovome je plejada mladih i zaista kvalitetnih igraca koji s pravilnim vodjenjem u buducnosti mogu puno napraviti.
Svejedno ostaje gorak ukus u ustima da smo i na ovom svjetskom mogli puno vise napraviti s obzirom na igru rivala.
A prije odlaska Papeta Susica sa pozicije volio bih samo da objasni javnosti strucnjak sta li je on to zamislio takticki u ovoj utakmici protiv Nigerije...Duznost mu je barem to . U drzavi u kojoj bi ljudi dali svu svoju platu za uspjeh reprezentacije a kome je ta ista 50 puta veca od prosjecne nas nesrecnika prema kojima ne osjeca nikakvu obavezu ni odgovornost.
Evo,ja sam stalni kriticar Safeta Susica i cesto sam koristio grube rijeci ali i sa njim rasatanak mora bit korektan iako sam ja i sad bijesan na njega.
Hvala ti Safete,evo ruke ,bices ipak upamcen po dobrim stvarima,uvijek ces ostat dio necega historijskog,zahvale ,plakete itd.
Tako se to radi.
Hvala ti Safete,evo ruke ,bices ipak upamcen po dobrim stvarima,uvijek ces ostat dio necega historijskog,zahvale ,plakete itd.
Tako se to radi.
Pape do NIgerije si imao moju punu podrsku, ali kad si Kolasinca bez razloga i bez opravdanja ostavio na klupi,igrao se sa taktikom..jedino sto ti mogu pozeljeti da ti Iran bude posljednja tekma na klupi BiH.
Ne znam ko ce doci poslije tebe..al moja zela je Bajevic je on zna sta znaci nesto osvojiti i biti na vrhu..
Ne znam ko ce doci poslije tebe..al moja zela je Bajevic je on zna sta znaci nesto osvojiti i biti na vrhu..
Zadnji kiksovi su jedna utakmica gdje je igrao rovit i bez pomoci lijevog beka. Protiv Argentine je bio odlican. Jedna losa utakmica nije dovoljna da se izbaci kapiten i jedan od boljih igraca iz prvih 11 a kamoli iz spiska. Slazem se da ne treba pozivati vise Ibricica a umjesto njega treba pozvat Stilila i Prcica. Isto tako Miske vise nije igrac za prvih 11. Umjesto njega treba igrati Pjanic. Mislim da preuvelicavate te klanove. U svakoj reprezentaciji postoje igraci koji se vise druze. Pravo pitanje je da nam ne uvale loseg selektora. Onda sve price o igrackom kadru padaju u vodu.donniedarko je napisao/la:
Ajax druze nisu u pitanju samo igracki kvaliteti, pricamo o negativnom uticaju mimo terena a bgmi i njegovi zadnji kiksovi ne obecavaju mnogo igracki u buducnosti
Otvorite anketu u vezi ostanka Susica. Da li ce i 2% biti za njega? 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mislim da Safet ide već u četvrtak. To je praktički gotova stvar. Da mu obnove ugovor, bio bi pod (opravdanim) pritiskom neviđenih razmjera. Tako da tu nema budućnosti. Sa njim će skoro sigurno i određeni igrači tipa: TSS, Hodžić/ Hadžić ili kako se već preziva, Vršajević, Ibričić (tu jeste samo da Džeki pravi društvo).
Što se tiče Spahića, sa njim treba novi selektor fino popričati. Kulturno mu ukazati na probleme u ponašanju, dati mu do znanja da on nije selektor i da ne može određivati postave i pripreme, probati to korigirati. Tek ako to ne urodi plodom, prelazak na drastične mjere. Kapitensku traku dati Asmiru, jer Spahić nije više materijal za kapitena. Da nam još treba u reprezentaciji, treba.
Sa Džekom isti razgovor obaviti. Probati mu dokazati da reprezentacija ne igra za njega, nego da on igra za nju. Također, posavjetovati da svoju porodicu ostavi na tribinama, a ne da mu otac glumi selektora u tunelu. Nije ovo srednjoškolska ljetna liga. Džeko je reprezentaciju puno zadužio. Njegov patriotizam nikada nije bio upitan, ali reprezentacija je iznad svakog igrača ili selektora, pa tako i njega. Ne zanima nas šta radi u privatnom životu. Ne interesuju nas njegove djevojke (barem mene ne). Samo je želja da se ponaša profesionalno dok je u reprezentativnom dresu i na reprezentativnim pripremama. Činjenica je, da se kod Pellegrinija onako nonšalantno šetao po terenu i ponašao prema suigračima, ne bi letio na klupu, nego na tribine.
Nikoga ne treba tjerati. Sa svakim ko je kamen spoticanja u reprezentaciji i ko ima neke probleme, treba sjesti i popričati. To su ipak sve odrasli ljudi i želim vjerovati razumni. Samo selektora sa iskustvom i autoritetom dovesti. Sve se može posložiti bez turbulencija, tjeranja iz reprezentacije i sličnih ekstremnih solucija.
Što se tiče Spahića, sa njim treba novi selektor fino popričati. Kulturno mu ukazati na probleme u ponašanju, dati mu do znanja da on nije selektor i da ne može određivati postave i pripreme, probati to korigirati. Tek ako to ne urodi plodom, prelazak na drastične mjere. Kapitensku traku dati Asmiru, jer Spahić nije više materijal za kapitena. Da nam još treba u reprezentaciji, treba.
Sa Džekom isti razgovor obaviti. Probati mu dokazati da reprezentacija ne igra za njega, nego da on igra za nju. Također, posavjetovati da svoju porodicu ostavi na tribinama, a ne da mu otac glumi selektora u tunelu. Nije ovo srednjoškolska ljetna liga. Džeko je reprezentaciju puno zadužio. Njegov patriotizam nikada nije bio upitan, ali reprezentacija je iznad svakog igrača ili selektora, pa tako i njega. Ne zanima nas šta radi u privatnom životu. Ne interesuju nas njegove djevojke (barem mene ne). Samo je želja da se ponaša profesionalno dok je u reprezentativnom dresu i na reprezentativnim pripremama. Činjenica je, da se kod Pellegrinija onako nonšalantno šetao po terenu i ponašao prema suigračima, ne bi letio na klupu, nego na tribine.
Nikoga ne treba tjerati. Sa svakim ko je kamen spoticanja u reprezentaciji i ko ima neke probleme, treba sjesti i popričati. To su ipak sve odrasli ljudi i želim vjerovati razumni. Samo selektora sa iskustvom i autoritetom dovesti. Sve se može posložiti bez turbulencija, tjeranja iz reprezentacije i sličnih ekstremnih solucija.
Zadnja izmjena: revan, dana/u 24 jun 2014, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Protiv Argentine je kriv za prvi gol.... sjedi jedanAjax je napisao/la:Zadnji kiksovi su jedna utakmica gdje je igrao rovit i bez pomoci lijevog beka. Protiv Argentine je bio odlican. Jedna losa utakmica nije dovoljna da se izbaci kapiten i jedan od boljih igraca iz prvih 11 a kamoli iz spiska. Slazem se da ne treba pozivati vise Ibricica a umjesto njega treba pozvat Stilila i Prcica. Isto tako Miske vise nije igrac za prvih 11. Umjesto njega treba igrati Pjanic. Mislim da preuvelicavate te klanove. U svakoj reprezentaciji postoje igraci koji se vise druze. Pravo pitanje je da nam ne uvale loseg selektora. Onda sve price o igrackom kadru padaju u vodu.donniedarko je napisao/la:
Ajax druze nisu u pitanju samo igracki kvaliteti, pricamo o negativnom uticaju mimo terena a bgmi i njegovi zadnji kiksovi ne obecavaju mnogo igracki u buducnosti
Inace nije mu prvi put da pravi onakve greske.....Uostalom uvijek lose igra protiv jacih protivnika....
Jesi gledao kako je igrao protiv Dortmunda, Bajerna, PSGa i Uniteda ove sezone....Pogledaj klipove.
Safet Sušić proglašen za najboljeg amidžu na SP. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ono sto je najvaznije da tranzicija koju moramo napraviti prodje mirno i bez vecih posljedica po rezultate reprezentacije,mi jednostavno moramo na evropsko prvenstvo.
E o tome ja drugovi govorim,zato lagano,stat malo na brazuku.
Ko bi zrtvovao rezultat i plasman na evropsko samo radi svog zadovoljstva da vidi kako se protjeruju neki igraci taj nije prijatelj reprezentacije,jok.
Ko bi zrtvovao rezultat i plasman na evropsko samo radi svog zadovoljstva da vidi kako se protjeruju neki igraci taj nije prijatelj reprezentacije,jok.
Pa jeli ti vidis da ovako vise ne ide?drummer je napisao/la:Ono sto je najvaznije da tranzicija koju moramo napraviti prodje mirno i bez vecih posljedica po rezultate reprezentacije,mi jednostavno moramo na evropsko prvenstvo.
Sa Papetom selektorom, Spahicem kapitenom i ovakvom atmosferom se ne bi plasirlai na EURO.....To se odma mora rezati u korijenu. Upropastili su SP, ne smije im se dozvoliti da upropaste i slijedece kvale...
-
bordobijeli
- Kontakt:
gledam anketu o utakmici s nigerijom ja šege majko mila
neka zena kaze dzeko je najbolji bio ,druga kaze nije nista trcao trebao organizovati napade ,jedan kaze spahic panj drugi kaze jako se spaha borio nije mogao sam ,treci kaze safet pogrijesio i na kraju rece bicakcic bio najbolji
.tako i ovdje na forumu svako ima nesto sto mu ne odgovara al uglavnom neamo pojma 
Klanovi su sigurno podmetnuta prica zlonamjernika,ako nisu i potpuno izmisljeni.Ajax je napisao/la:Zadnji kiksovi su jedna utakmica gdje je igrao rovit i bez pomoci lijevog beka. Protiv Argentine je bio odlican. Jedna losa utakmica nije dovoljna da se izbaci kapiten i jedan od boljih igraca iz prvih 11 a kamoli iz spiska. Slazem se da ne treba pozivati vise Ibricica a umjesto njega treba pozvat Stilila i Prcica. Isto tako Miske vise nije igrac za prvih 11. Umjesto njega treba igrati Pjanic. Mislim da preuvelicavate te klanove. U svakoj reprezentaciji postoje igraci koji se vise druze. Pravo pitanje je da nam ne uvale loseg selektora. Onda sve price o igrackom kadru padaju u vodu.donniedarko je napisao/la:
A to da se neki druze vise neki manje,to ima u svakom kolektivu i u svakoj grupi.
Otkad postoji reprezentacija postoje i neki klanovi,sjetimo se Bahe i njegovih akrobacija.Poslije svakog poraza ide prica o klanovima.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 24 jun 2014, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.