Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 14:27

Mozambik je napisao/la:
Video dokazuje da je Bicakcic bio daleko od lopte, i da nikako nije mogao reagovati, a kamoli se izmaknuti.

Spahic je izgubio zracni duel sa argentinsim bekom, koji je trebao dobiti i lopta je pogodila Seu koji jine bio spreman jer je Spahic tu loptu trebao ocistiti.
Znaci ko je taj koji bi trebao da igra drugog stopera pored Bicakcica u buducnosti, umjesto kabadahije ?? Sunjic, Vranjes ili otpisani Zukanovic. Svi se nadamo da ce Arslanagic biti odlican ali to treba sacekati pa vidjeti. Naravno preduslov je da bude standardan u svom klubu. Umjesto Misketa vec sada mogu igrati Pjanic, Prcic, Stilic i jos poneki igraci.

A kako je koji igrac odigrao protiv Argentine ( gdje je Spahic zakazo po Batku ) tek toliko da se vidi.
http://www.whoscored.com/Matches/789642 ... erzegovina

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 jun 2014, 14:30

Ajax je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Video dokazuje da je Bicakcic bio daleko od lopte, i da nikako nije mogao reagovati, a kamoli se izmaknuti.

Spahic je izgubio zracni duel sa argentinsim bekom, koji je trebao dobiti i lopta je pogodila Seu koji jine bio spreman jer je Spahic tu loptu trebao ocistiti.
Znaci ko je taj koji bi trebao da igra drugog stopera pored Bicakcica u buducnosti, umjesto kabadahije ?? Sunjic, Vranjes ili otpisani Zukanovic. Svi se nadamo da ce Arslanagic biti odlican ali to treba sacekati pa vidjeti. Naravno preduslov je da bude standardan u svom klubu. Umjesto Misketa vec sada mogu igrati Pjanic, Prcic, Stilic i jos poneki igraci.

A kako je koji igrac odigrao protiv Argentine ( gdje je Spahic zakazo po Batku ) tek toliko da se vidi.
http://www.whoscored.com/Matches/789642 ... erzegovina
Kriv za prvi gol.... Kapiten ti vec u 2 min na debiju SPa kiksao.... :salut:

Mozes mu ti dati ocjenu 1000 i tamo neki portal....ON JE KIKSAO KOD PRVOG GOLA..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 14:30

Ako bi Vaha slucajno bio opcija i ako bi mi morali njemu dat pola miliona godisnje onda bi ciljevi koji se pred njega postavljaju morali bit visoki,recimo plasman na ep i na njemu minimum cetvrtfinale ili cak polufinale.
Mislim,daj nesto posebno za te pare,logicno bi bilo.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 24 jun 2014, 14:32

Batko je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Nikada nisu bile izglednije sanse da Vahid bude novi selektor. Sada imamo novac, koliko, toliko strucan savez i dobre igrace. Vahid je jedina prava solucija.

Tele ide ako Bog da prekosutra, AUF NIMMA WIEDER SEHEN KRETENCINO!
Pa situacija je idealna......

1. Selektorsko mjesto upraznjeno
2. Imamo odlicne igrace
3. Imamo dobru grupu za Euro kvale
4. Vaha slobodan
5. Imamo novac

Dakle, ako Vaha sada ne bude htio nece nikada.... :salut:
upravo tako :salut:

da li neko zna u slučaju da budemo potpisivali novog selektora a iskreno se nadam da je to vec odluceno, kada bi to moglo biti ?

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 24 jun 2014, 14:32

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 jun 2014, 14:32

drummer je napisao/la:Ako bi Vaha slucajno bio opcija i ako bi mi morali njemu dat pola miliona godisnje onda bi ciljevi koji se pred njega postavljaju morali bit visoki,recimo plasman na ep i na njemu minimum cetvrtfinale ili cak polufinale.
Nemamo toliko kvalitetan tim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2014, 14:35

Ma daj mu platu, dogovri se da od uspjeha na prvnestvu ima 10% onog što zaradimo i to je to, vjerovatno je i kod Alžiraca tako, radi za neku normalnu platu, ako se plasiramo, milion je tvoj, ako prođemo grupu još milion je tvoj i sl., za takav uspjeh to su nikakve pare
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 24 jun 2014, 14:36

Sabinho je napisao/la:
drummer je napisao/la:Ako bi Vaha slucajno bio opcija i ako bi mi morali njemu dat pola miliona godisnje onda bi ciljevi koji se pred njega postavljaju morali bit visoki,recimo plasman na ep i na njemu minimum cetvrtfinale ili cak polufinale.
Nemamo toliko kvalitetan tim.
Mislim da bi Vaha izborio cetvrtfinale bez problema pa sa Alzirom je prosao grupu na SP.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 24 jun 2014, 14:36

pa sušiću je tolika plata,ali pitanje je hoće li vaha se toga prihvatiti...a cilj plasman na ep bi bio dovoljan

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 14:37

Batko je napisao/la:

Mozes mu ti dati ocjenu 1000 i tamo neki portal....ON JE KIKSAO KOD PRVOG GOLA..
Hajda da je i tako sta cemo sad. Ovo nije sad tema. I ne mislim na ovoj temi analizirati stopere. Ako te zanima mogu na temi Spahica analizirat sve i jednog. Tebi ocegledno nije jasna jedna stvar. MI TRENUTNO NEMAMO BOLJEG I KOMPLETNIJEG STOPERA OD NJEGA ( osim vjerovatno Bicakcia ). A za detalje ako mi pitas u drugoj temi. Niko sretniji od mene ako ga Arslanagic moze zamjeniti zbog njegove mladosti ( moze jos dugo igrati za reprezentaciju ). Ali prvo skoci pa onda reci hop. Sunjic i Vranjes nemaju potreban igracki kapacitet da zamjene Spahu. Jedna dobra utakmica nije dovoljan pokazatelj. Zukanovic mozda i ima ?? Bicakcic je prvi izbor za buducnost. Iako je kiksao dva puta protiv Argentine.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 14:40, ukupno mijenjano 2 puta.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 jun 2014, 14:37

wtf :rol:

mozda ako se poklopi neka odron grupa. mada sumnjam, sa obzirom da je ova sada bila lagana, sljedeci put nas ocekujem u grupi smrti.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 jun 2014, 14:37

Susicu ce zahvaliti na svemu,pozeljeti mu srecu u zivotu,odveo nas je na SP i na tome mu hvala,za nesto vise nije bio sposoban!
Novi selektor:
1.Dusko Bajevic
2.Vahid Halihodzic (mada mislim da nije realno)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 14:38

E ti ga pretjera vala... pa za te pare od kojih ti očekuješ 1/4 finale strani selektori te neće ni pogledati...
A budi malo realan,imamo li mi uopšte ekipu za takav domet,o tome se radi,nije bitna plata selektora... Prvo sagledaj realno našu kvalitetu,pa onda traži u okviru tih mogućnosti rezultat... Odlazak na EP po prvi put bi bio strašan uspjeh,s obzirom da je Belgija već sad možemo reći plasirana na EP iz naše grupe.. Ne vidim niti jednog ozbiljnog konkurenta u našoj grupi da može Belgiji pomrsit račune u tolikoj mjeri pa da ne završi kao broj 1 u našoj grupi...
Možda ih možemo zeznuti na Bilinom,ali mislim da na kraju oni suvereno uzimaju prvo mjesto u sljedećim kvalifikacijama...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 jun 2014, 14:39

Ajax je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Hajda da je i tako sta cemo sad. Ovo nije sad tema. I ne mislim na ovoj temi analizirati stopere. Ako te zanima mogu na temi Spahica analizirat sve i jednog. Tebi ocegledno nije jasna jedna stvar. MI TRENUTNO NEMAM BOLJEG I KOMPLETNIJEG IGRACA OD NJEGA. A za detalje ako mi pitas u drugoj temi. Neki sretniji od mene ako ga Arslanagic moze zamjeniti zbog njegove mladosti ( moze jos dugo igrati za reprezentaciju ). Ali prvo skoci pa onda reci hop. Sunjic i Vranjes nemaju potreban igracki kapacitet da zamjene Spahu. Zukanovic mozda ?? Bicakcic je prvi izbor za buducnost. Iako je kiksao dva puta protiv Argentine.
Kkao ce imati potreban nivo, kad nijedan nije odigrao 3 tekme zaredom.....Moramo vjerovati u neke od njih i dobicemo dobre igrace za pola godine....Evo recimo Sunjic je odigrao 10 puta bolje od kapitena na SP....HALO, na SP-u a da ne bude dobar protiv Kipra.... Kapiten je ostario i pravi greske sve cesce i cesce, on nije kapacitet koji moze igrati na slijedecem EURU....Novi stoperi se moraju uigravati..

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 jun 2014, 14:40

yebote, ovdje se prica o klanovima, o uticaju Spahica, o bezobrazluku Dzeke, o ovome, o onome..k'o da svako njihovo okupljanje motre kamere Velikog brata, a mi to sve gledamo. To su samo nasa nagadjanja i kafanske price rekla-kazala, niko od nas nije bio sa njima pa da moze o njima pricati. Na kraju, sve da je to i istina opet je kriv selektor koji je to sve dopustio. Znaci, Safetu, iako mu istice ugovor, opet treba javno dati nogu, a novi selektor neka zavodi red onako kako on to zna..
Volim te Bosno!!!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 14:42

Po meni Vaha najidealniji ako hoce za normalne pare,nek i on nesto da svojoj domovini,ostao joj je duzan.
Njoj moze po sklizanoj cijeni.
Evo prijedlog,max 150 000 eura na godinu ,cilj plasman na EP.
Mislim da je posteno.
Ali sumnjam da ce taj radit za domovinu dzabalesku.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 14:46

bosnas_ je napisao/la:Susicu ce zahvaliti na svemu,pozeljeti mu srecu u zivotu,odveo nas je na SP i na tome mu hvala,za nesto vise nije bio sposoban!
Novi selektor:
1.Dusko Bajevic
2.Vahid Halihodzic (mada mislim da nije realno)
Bajevic koji je trenutno u penziji ispred jednog Vahe :D :D
Ako cemo ikad angazovat Vahu onda je to sada. Kada covjeku istice ugovor i kada imamo pare i uz to imamo dobru generaciju. Sad ili nikad. Samo Vaha.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jun 2014, 14:47

Ma najbolje da se odmah za cilj postavi titula na EP-u. Ybg, za početak. :kafa: Godinama se vrtimo u vrhu svjetskog nogometa, popunjeni smo na svim pozicijama prvoklasnim igračima, red je da donesemo u BiH zlato. :cool:

A sada ozbiljno, kako vi očekujete s ovakvim igračkim kadrom dalje od četvrtfinala, i to ako nam žrijeb bude prilično naklonjen :?: Nema niko čarobni štapić da od u svjetskim krugovima prosječne i limitirane reprezentacije, u kojoj zadnjih mjeseci vlada javašluk i nedisciplina, napravi tim koji će se ravnopravno boriti s najboljim. :mrgreen: Jedan Low tolike godine vodi Nijemce i među najplaćenijim je trenerima današnjice, pa opet ništa nije osvojio s onakvim Elfom. Da ne govorim o slučaju "Roy Hodgson". :facepalm: Malo realnosti nije na odmet...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 14:49

drummer je napisao/la:Po meni Vaha najidealniji ako hoce za normalne pare,nek i on nesto da svojoj domovini,ostao joj je duzan.
Njoj moze po sklizanoj cijeni.
Evo prijedlog,max 150 000 eura na godinu ,cilj plasman na EP.
Mislim da je posteno.
Ali sumnjam da ce taj radit za domovinu dzabalesku.
Nije pošteno,Vaha je prije svega poznatiji stručnjak u svijetu,samim time odmah na startu imaš drugačiji pogled na cijelu repku,od strane UEFE,sudija i svega...

Ako smo mogli ovog plaćati ovoliko,onda Vaha zasluzuje najmanje istu tu platu... A i leći će 8 miliona u savez od FIFE tj plasmana na SP... Pare imamo,dobili smo i sponzore,tako da ga mozemo platiti pošteno..

Ako je Pape mogao ovoliko biti plaćen zašto ne bi mogao i Vaha,isto toliko ???

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 jun 2014, 14:50

Spahic snosi dio krivice za prvi gol Argentine jer ga je Agüero nadskocio sto je nedopustivo.
Njega ni blizu repke. Imamo Biću, Zuku, Ogija, Tonija i Arslu u najavi.
Crvave jabuke odstraniti.
Prvo Pape German u srijedu navečer pa kabadahija i njegova ekipa.
Ibrici panju ne dati na stadion da dodje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, passatb6 i 12 gostiju.