niko nista pojma nemaastra1922 je napisao/la:imali prozivke
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
sutra bi trebala biti...moranjak je napisao/la:niko nista pojma nemaastra1922 je napisao/la:imali prozivke
ibrahim skahic prvo pojacanje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
crvenobijeli
- Kontakt:
dobar stoper,mlad,astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
bio mi je zelja da dodje i prosle godine,al et dobro je i sad
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Dobro rješenje za poziciju stopera. Perspektivan igrač na kojem bi se ukoliko je potpisao višegodišnji ugovor možda moglo i nešto zaraditiastra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
Sent from my Nibiru H1 using Tapatalk
vjerujem da ce durgut i doro sklopiti dobru ekipu obojica su dobro upoznati i sa prvom i sa premijer ligom.i nadam se da ce nam nafatati par ratnika a ne manekena.ima dosta anonimusa koji ce ostaviti srce na terenu i koji bi mogli doci za male pare. znal neko sta je sa ovim svim koji se nisu danas pojavili.mislim iskljucivio na radivojevica jugovica akija
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nije josastra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Škahić se pojavio na prozivci, nije potpisao uopšte.astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
pa znam da nije potpisao mora prvo na probuBenjo_AFC86 je napisao/la:Škahić se pojavio na prozivci, nije potpisao uopšte.astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
realno skahicu neigdje ne bi bilo bolje igrace premijer ligu blizu je kuci sta mu treba drugo
valjo bi nam jedan bar napadac iz slobode oni ih imaju i viska
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Brzi bi nam dobro dosao, nije su ga pozvali na prozivku u Slobodi.astra1922 je napisao/la:pa znam da nije potpisao mora prvo na probuBenjo_AFC86 je napisao/la:Škahić se pojavio na prozivci, nije potpisao uopšte.astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje![]()
.
realno skahicu neigdje ne bi bilo bolje igrace premijer ligu blizu je kuci sta mu treba drugo
valjo bi nam jedan bar napadac iz slobode oni ih imaju i viska
ma brzi nikako davno je on okrenuo leda zvijezdi.a i onako je na probi u istri iz pule.nama bi bi bolje pasao jusufbasic ili krpic
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Krpic potpisao za Istru.astra1922 je napisao/la:ma brzi nikako davno je on okrenuo leda zvijezdi.a i onako je na probi u istri iz pule.nama bi bi bolje pasao jusufbasic ili krpic
A raspitajte se koliko igraci plata nisu dobili pa skontajte da l bi Krpic il Jusufbasic dosao bez love. Ne bi oni ni u Slobodu dosli da im nisu dobre suske ponudili, a s obzirom na situaciju toga u Zvijezdi nema previse
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
crvenobijeli
- Kontakt:
ima u zvijedzi love koliko treba,al nece vise bit trosenja na sve strane,jer nema vise mustafe,sad se dobro gleda gdje ce se para dat i koliko ce se da....jer da je mustafa jos ovdje sigurno bi bilo 15-tak novi igraca pred potpisom za zvijezdu
Kada sam ja prije par dana govorio da smo dotakli dno odma ste mepočeli napadati. Pa pogledajte slike sa prozivke sama dječurlija. Neće više niko ni da dođe u Zvijezdu jer nema para. Pa igračima iz prošle sezone se ostalo dužno po 3-4 plate, Jugović i još neki igrači sami sebi plaćali stan a o plati da nepričamo. Na našu veliku žalost vidjećete da smo glavni kandidati za ispadanje ove godine.
Combe ovdje bas i nije tako
http://gradacac.org/2014/06/video-u-zvi ... i-trening/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gradacac.org/2014/06/video-u-zvi ... i-trening/" onclick="window.open(this.href);return false;
opet pojedinci unose nemir
pa ako se pogleda ono sto je vrijedilo je i ostalo a doci ce sigurno kvalitetniji igraci od onih koji su samo plate dzabe primali.
naravno uz uslov da nas ne napusti niko od ovih nasih mladica
pa ako se pogleda ono sto je vrijedilo je i ostalo a doci ce sigurno kvalitetniji igraci od onih koji su samo plate dzabe primali.
naravno uz uslov da nas ne napusti niko od ovih nasih mladica
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Na tim sam slikama i gledao i baš i jeste tako kao što govorim. Tu iz prošle godine iz prve postave imaju 3-4 igrača (Mićo, Buba, Ordaga) ostalo sve golobrada dječurlija. A i iz video priloga se nemože puno više zaključiti. Spominje ta neka provjerena pojačanja daj Bože, jedino od provjerenih koje bi mi u ovom trenutku mogli dovesti je Srđan Savić.Tkanton je napisao/la:Combe ovdje bas i nije tako
Pa ta trojica uz Adama i Radivojevica jedino su sto vrijedi od prosle sezone, a pise da su adam i radivojevic dobili produzen odmor, uz ovih 5 igraca i jos 3-4 igraca sa iskustvom igranja PL plus mladi igraci mozemo imat solidno sezonu......combe je napisao/la:Na tim sam slikama i gledao i baš i jeste tako kao što govorim. Tu iz prošle godine iz prve postave imaju 3-4 igrača (Mićo, Buba, Ordaga) ostalo sve golobrada dječurlija. A i iz video priloga se nemože puno više zaključiti. Spominje ta neka provjerena pojačanja daj Bože, jedino od provjerenih koje bi mi u ovom trenutku mogli dovesti je Srđan Savić.Tkanton je napisao/la:Combe ovdje bas i nije tako
-
crvenobijeli
- Kontakt:
haj ti combe polako sa refkom bacaj negdje drugo bombe,neunosi nam nemir u ambijent,uprava radi svoj poso,ti idi radi svoj,combe je napisao/la:Na tim sam slikama i gledao i baš i jeste tako kao što govorim. Tu iz prošle godine iz prve postave imaju 3-4 igrača (Mićo, Buba, Ordaga) ostalo sve golobrada dječurlija. A i iz video priloga se nemože puno više zaključiti. Spominje ta neka provjerena pojačanja daj Bože, jedino od provjerenih koje bi mi u ovom trenutku mogli dovesti je Srđan Savić.Tkanton je napisao/la:Combe ovdje bas i nije tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.