Evo gore iznad 150 milja,plasman.A tamo sta uradimo.Postenije ne moze.
Ali dat Vahi milion za nesto sto mozda moze i Borce Sredojevic je ludost.
Dobrodosao Vaha ali daj popusta domovini,daj svoj doprinos,imas dovoljno para.
pa ja da sam Vaha ne bi iz principa radio za manje pare od Susica, savez je sam sebe ukopao kad je ovog amatera toliko platiodrummer je napisao/la:Po meni Vaha najidealniji ako hoce za normalne pare,nek i on nesto da svojoj domovini,ostao joj je duzan.
Njoj moze po sklizanoj cijeni.
Evo prijedlog,max 150 000 eura na godinu ,cilj plasman na EP.
Mislim da je posteno.
Ali sumnjam da ce taj radit za domovinu dzabalesku.
Joj kako ste vi smiješni,pa fazon je što vi mislite da Vaha ne osjeća ništa prema ovoj BIH...drummer je napisao/la:Claus,koliko god zvucalo malo cudno ali Engleska reprezentacija je slabija od nase.![]()
Dobro,evo vidio sam sad da je Susic navodno imao 210 k eura,funti cega li.tale07 je napisao/la:pa ja da sam Vaha ne bi iz principa radio za manje pare od Susica, savez je sam sebe ukopao kad je ovog amatera toliko platiodrummer je napisao/la:Po meni Vaha najidealniji ako hoce za normalne pare,nek i on nesto da svojoj domovini,ostao joj je duzan.
Mislim da je posteno.
Nemoj ciganciti, dobili smo saso mange para za ovaj odlazak u Brazil. Samo je pitanje gdje su te pare otisle(i da li su otisle) i na sta ce ih savez potrositi. Nece valjda na klikeredrummer je napisao/la:Dobro,evo vidio sam sad da je Susic navodno imao 210 k eura.tale07 je napisao/la:pa ja da sam Vaha ne bi iz principa radio za manje pare od Susica, savez je sam sebe ukopao kad je ovog amatera toliko platiodrummer je napisao/la:Po meni Vaha najidealniji ako hoce za normalne pare,nek i on nesto da svojoj domovini,ostao joj je duzan.
Mislim da je posteno.
Uredu,Vahi 250-300k.Posteno?
I ti si se brate stisnodrummer je napisao/la:Dobro,evo vidio sam sad da je Susic navodno imao 210 k eura,funti cega li.tale07 je napisao/la:pa ja da sam Vaha ne bi iz principa radio za manje pare od Susica, savez je sam sebe ukopao kad je ovog amatera toliko platiodrummer je napisao/la:Po meni Vaha najidealniji ako hoce za normalne pare,nek i on nesto da svojoj domovini,ostao joj je duzan.
Mislim da je posteno.

Neka posude pare od Muniba Ušanovića i ostale ekipe.Mozambik je napisao/la:Vaha ne bi razgovarao ispod 500 000 eura.
Ja da sam u savezu dao bi mu te pare.
vaha je profesionalac tako da mislim da neke druge stvari mogu presuditi tu, ako uopste nas savez udje u pregovore s njimdrummer je napisao/la:Dobro,evo vidio sam sad da je Susic navodno imao 210 k eura,funti cega li.tale07 je napisao/la:pa ja da sam Vaha ne bi iz principa radio za manje pare od Susica, savez je sam sebe ukopao kad je ovog amatera toliko platiodrummer je napisao/la:Po meni Vaha najidealniji ako hoce za normalne pare,nek i on nesto da svojoj domovini,ostao joj je duzan.
Mislim da je posteno.
To je patriotizam o kojem ja govorim,to je presudno i najvaznije.Jesi ga vidio kako skace,kako se valja sa svojim igracima nakon gola.nnoo88 je napisao/la:
Jbt ovaj meksikanac ima najmanju platu a otici ce sa meksikom najdalje od ovih ostalih
drummer je napisao/la:Claus,koliko god zvucalo malo cudno ali Engleska reprezentacija je slabija od nase.![]()
[youtube][/youtube] za njega su se borili, da nije istina sto se nalazi na spiskuxavi26 je napisao/la:yebote, ovdje se prica o klanovima, o uticaju Spahica, o bezobrazluku Dzeke, o ovome, o onome..k'o da svako njihovo okupljanje motre kamere Velikog brata, a mi to sve gledamo. To su samo nasa nagadjanja i kafanske price rekla-kazala, niko od nas nije bio sa njima pa da moze o njima pricati. Na kraju, sve da je to i istina opet je kriv selektor koji je to sve dopustio. Znaci, Safetu, iako mu istice ugovor, opet treba javno dati nogu, a novi selektor neka zavodi red onako kako on to zna..
Pa da,cudi se ti ali oni godinama ne mogu pobijedit ozbiljnu reprezentaciju u ozbiljnoj utakmici i napravit ozbiljan rezultat.Ajax je napisao/la:drummer je napisao/la:Claus,koliko god zvucalo malo cudno ali Engleska reprezentacija je slabija od nase.![]()
Dobrodosao Vaha ali daj popusta domovini,daj svoj doprinos,imas dovoljno para.![]()
![]()
![]()
![]()