svi znamo da je u Lyonu bila losa noc RMWonderkid je napisao/la:Ronaldo je stvarno smijesan lik.Madrid je napisao/la:paja_patak je napisao/la:Lyon ce rutinski i bez puno problema odraditi revans i proci u 1/4 finalevidjecemo...CR:"Ovakav Real Madrid je prejak za OL"
Izgube prvu tekmu i onda ovakva izjava.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"TOMAHAWK" je najboljiWolverine je napisao/la:owako, weoma mi je drago widjeti dečka koji piše slowo w, wrlo je oswjezawajuce za owaj forum.NickCR9 je napisao/la:eeee izwoli...smeta nesto???? ima li ikakwih problema ako sam fan najboljeg igraca na swijetu!?!?Wolverine je napisao/la:oO, fan cristiana i pise wa pickonja nije najbolji na swijetu
tolko od mene
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Real-Lyon 3:1 [ Ronaldo 2x , Kaka 1 - Lisandro 1 ]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Timski duh.miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
tu je trener najviše kriv, treba da odredi ko puca penale, pa ko je zamjena ako toga nema na terenu, pa čak i ko je treći ili četvrti izvođač i ćao, nema nikakvih prepirki, ovo je bruka da se ovako svađaju kao djeca ispred škole ko puca penal
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
nebudi smijesan..1 penal suta uvijek KAKA..citavu sezonu KAKA izvodi penale jedino kad je vodstvo ubjedljivo onda izvodi CR o Pipita, XABI,RAUL...tako je bilo i kod vodstva RM 2-0..to sto je RONALDO htjeo da puca nakon sto je na njemu napravljen penal, jer vodstvo je bilo veliko, na kraju krajeva sutao je penal posto je XABI imao jaku zelju da ga izvede..i rekao je posle tekme odma, prije nego sto su objavili ovaj klip CR:"Xabi meje zamolio da puca penal"tony-mortale je napisao/la:tu je trener najviše kriv, treba da odredi ko puca penale, pa ko je zamjena ako toga nema na terenu, pa čak i ko je treći ili četvrti izvođač i ćao, nema nikakvih prepirki, ovo je bruka da se ovako svađaju kao djeca ispred škole ko puca penal
Wolverine je napisao/la:oO, fan cristiana i pise w
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
C.RONALDO je kralj i igra u kraljevskom klubu
jeli vam krivo

ima li iko da je završio osnovnu školu a da navija za real?
molim vas javite se, pa da eliminišemo ove pionire.
tesko drugadmin je napisao/la:ima li iko da je završio osnovnu školu a da navija za real?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
admin je napisao/la:ima li iko da je završio osnovnu školu a da navija za real?
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
admin je napisao/la:ima li iko da je završio osnovnu školu a da navija za real?
sta ovo i admini postali ljubomorni na uspjehe...
lijepo je to vidjet da navijaci svih klubova dolaze na nasu temu
ohrabrujuce jeT4R1K je napisao/la:sta ovo i admini postali ljubomorni na uspjehe...admin je napisao/la:ima li iko da je završio osnovnu školu a da navija za real?
molim vas javite se, pa da eliminišemo ove pionire.![]()
![]()
lijepo je to vidjet da navijaci svih klubova dolaze na nasu temu![]()
Red or Dead
- el_fenomeno
- Kontakt:
koje razmisljanjeT4R1K je napisao/la:admin je napisao/la:ima li iko da je završio osnovnu školu a da navija za real?
sta ovo i admini postali ljubomorni na uspjehe...![]()
![]()
ha ja ipak mi znamo najbolje procijenitT4R1K je napisao/la:admin je napisao/la:ima li iko da je završio osnovnu školu a da navija za real?
sta ovo i admini postali ljubomorni na uspjehe...![]()
![]()
EDIT:a ja mislim da se više ne smatra djetetom 14 godina mi smo tinejdžeri,a i to što smo na forumu je dokaz naše zrelosti jer ipak ova sva moja raja visi na fejsu,zanemaruje školu i gleda pokemone
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Za sve tinejdzere!!!
Real Madrid ove godine ne osvaja NISTA!!!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa dobro biti toliki pesimist i ja se donekle slažem za lp gdje nemamo šanse i kup,ali u ligi bi se moglo napraviti nešto ipak nije ni barsa od prošle sezoneNail for Real je napisao/la:Za sve tinejdzere!!!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
evo me....maturant...18 godina....real u srcu <3
takodje...para siempre =)solidus je napisao/la:evo me....maturant...18 godina....real u srcu <3
Cristiano Ronaldo....1,2,3 HALA MADRID!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.