AdiFKS je napisao/la:Jesu ta 2-3 mimo Dzemice i Kalashia ili...
zavrena ta dvojica 3jica u fazi pregovora
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AdiFKS je napisao/la:Jesu ta 2-3 mimo Dzemice i Kalashia ili...
pa imas ppfcsforever je napisao/la:pa dobro možel pp više..pls
Rule_hz je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Jesu ta 2-3 mimo Dzemice i Kalashia ili...
zavrena ta dvojica 3jica u fazi pregovora
Ma ne J**+ nas niko ni za suhu šljivu.DrustveniParazit je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=d1xHkApcskU Sretno Mato i hvala.
Neće pp niko dobiti džabe se nadamo.
Sa Komazecom naš tim bi bio jači za 20%.hilmo je napisao/la:Da li se vratio zbog papira ili ne vrijeme ce pokazati, ali evo na ovom turniru je dobro odigrao.cane7 je napisao/la:zbog papira se nije vratio to ti garantujema vrata je guzicom zatvorio u FKS
Da se malo vratim na pricu o Komazecu, dobar je bio igrac i u svakoj utakmici je davao 100 % snage, hvala mu za sve. Posebno mu hvala za onaj gol makazicama protiv Zenicana, po meni najljepsi nas gol prosle sezone.
Dosao je u vrijeme kada je nama bio preko potreban napadac pa smo pristajali na svakakve uslove, medjutim otisao je (da ne kazem izradio nas) kada smo vec bili stali na noge i kada je pocinjala ova nasa lijepa prica, koliko god ja razumio njegvu odluku tada bas iz tog razloga ga ne bih vratio, ali to je samo moje misljenje.
Ako Ibrakovic i Co. misle da nam treba takav igrac, a definitivno da ne bi bio visak, ja cu to podrzati.
Koliko sam procitao sutra bi ovi omladinci trebali potpisati ugovore, ne treba se iznenaditi ako na tom eventu bude jos neki igrac![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.