Za Azmira niko nije nista rekao svi znaju da on ima povjerenje i podrsku Fukare u svim segmentima vodjenja kluba.Skver je napisao/la:Ne pisu neki, nego sam ja to napisao....pita se onaj ko daje novac i placa sve ovo, u ovom slucaju to je Azmir Husic i grad Tuzla, kad Fukare budu placale onda ce se oni pitati, tj. onih par degena koji predstavljaju onu djecu na Sjeveru....Sloboda ima puno vise navijaca nego sto predstavlja navijacka grupa Fukarefukarezv je napisao/la:Ja ne vjerujem da neki ovdje pisu kako su Fukare djeca koja se nista ne pitaju i kako se moze i bez njih pa sve tako sto misle nabijem na qurac jeb o vas Denis sad ce te mu dupe lizati i sve zaboraviti.
Svi znamo da posjeta ove sezone nece biti ni priblizna onoj iz prosle sezone, za Fukare se jos ne zna da li ce biti potpuni bojkot i da li ce dolaziti na tekme dok je ova us trener.
Veliki broj sad nece dolaziti na Tusanj zbog Penisa, al' iskreno ja cu dolaziti da li sa Fukarama sa kojim sam vec godinama ili na zapad al svakako cu mu j ebavati mamu.
P.S. Naravno bilo bi mi drago kada bi Fukare navijale za svoj klub, a ne bavili se uredjivackom politikom kluba.
Ja ne znam kako mozes da nazivas degenima momke koji trose svoj novac, placaju gostovanja, kazne i to sve zbog ljubavi i onda dodjes ti i kazes da su degeni
Ti isti degeni koje ti nazivas su spasili svetinju, organizovali razne aktinosti i oformili ''UG Prijatelji FK Slobode'', svi oni su vodii bitke sa predhodnim upravama koje su unistile klub i sad zadnji primjer skupljanje novca za semafor i to su momci sa sjevera Fukare pokrenuli i jos dosta,dosta aktivnosti da ne pisem sada ovdje Fukare su vodlie ili vode za dobrobit svetinje i ti nas nazivas degenima nije ti to uredu daj malo postovanja za te momke !