FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Calcio7
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Calcio7 » 24 jun 2014, 02:17

Depay i Herrera kostaju bruku. Za prvog PSV trazi 20mil a drugi ima ogromnu klauzulu kao i svi igraci Porta,

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 24 jun 2014, 10:56

Ja navodim primjere, odnosno govorim sta sam primijetio, poenta je da ima mladih igraca koji se mogu dovesti za manje novaca i pruziti vishe nego Nani, koji je dokazan igrac i majstor, ali vec poprilicno potrosen i sklon povredama. A mi nismo u situaciji u kojoj imamo jaku rotaciju, da bi sada usmjerili finansije u jednog igraca od kojeg je realno ocekivati par mjeseci odsustva u sezoni zbog povreda.

Uvijek se moze iskombinovati neka razmjena i to treba biti praksa ukoliko nemamo novaca, a to se Manchom ocito nije moguce, jer realno, nemamo im sta ni ponuditi.Sa druge strane imash ekipe koje bi objerucke prihvatile nashe promasaje u razmjeni, a imaju igrace koji bi nas trebali interesovati.Evo recimo Herrera (koji mi se nenormalno svidja kao igrac pa ga zato i forsiram), sutra bih dao Guarina za njega, na sto bi Porto, siguran sam, pristao.

Ali ne, mi nudimo lika za 27-godisnji Djubrentusov isprdak. :damn:

Konto sam da je ovaj Tohir namazaniji, ali hajde mozda i iznenadi.
Amar Osim selektor BiH

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 24 jun 2014, 12:06

Corriere dello Sport this morning report that Yann M’Vila is desperate to hit the ground running at Inter. So much so that the defensive midfielder is working to get in top physical condition whilst he’s on vacation. He wants to perform at his best in order to convince Inter to redeem him at the end of the loan. The player has agreed to a wage cut and has done everything possible to show Inter how much he wants to wear the shirt.

Imena sa kojim nas povezuju ovog jutra : e colombiano Victor Ibarbo. il difensore Astori, in alternativa a Rolando, Biabiany, Juan Bernat, Diego Armando Contento,
ovi su valjda za sredinu : Il Corriere dello Sport i nomi di Behrami (il preferito di Mazzarri), ma anche quelli di Sandro (Tottenham), Casemiro (Real Madrid) e Mario Suarez (Atletico Madrid).

i Stevan Jovetic.

Tu je i Nani ali on je vec gore spoment...i ja ga licno ne bi volio vidjeti ali ako cemo ga dovest za recimo 7-8 mil tada da.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 24 jun 2014, 18:46

Sta je sa A.Pereirom, jesmo li mi njega prodali ili je na posudbi bio samo ?

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 24 jun 2014, 18:48

Guarin14 je napisao/la:Sta je sa A.Pereirom, jesmo li mi njega prodali ili je na posudbi bio samo ?
Posudba sa pravom otkupa.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jun 2014, 20:03

Scarpini je napisao/la:Corriere dello Sport this morning report that Yann M’Vila is desperate to hit the ground running at Inter. So much so that the defensive midfielder is working to get in top physical condition whilst he’s on vacation. He wants to perform at his best in order to convince Inter to redeem him at the end of the loan. The player has agreed to a wage cut and has done everything possible to show Inter how much he wants to wear the shirt.
Ovo mi se svidja.Hoce se taj ugovor potpisat uskoro!?

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 24 jun 2014, 21:21

Kako sam danas procitao kao da ce Taider na posudbu ali se ne moze dogovori sa Rubinom oko plate pa se to ceka ili se mozda ceka dolazak Tahira da se to rijesi oko M'vile, a evo kao Atletiko M. zeli Guarina dok sky kaze da bi prodaja Guarina mogla biti ključ za otključavanje tržišta za Inter.

A inace ovo su imena igraca koji bi mogli napustit Inter Guarin, Alvarez, Campagnaro, Kuzmanovic i Taider.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jun 2014, 21:52

Pustanje Taidera i Alvareza ce biti zesca glupost ako dodje do toga.Nije im dosta sto se nije produzilo s Cambiassom

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jun 2014, 10:21

Corriere della Sera reports that Inter are considering to hire Seedorf as their coach.
Seedorf has already contacted Zanetti and Ausilio to talk with them about joining Inter, according to Corriere della Sera.

Nevjerujem .. šta vi mislite o ovome ? podržavate li ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 25 jun 2014, 10:56

IlPrincipe je napisao/la:Corriere della Sera reports that Inter are considering to hire Seedorf as their coach.
Seedorf has already contacted Zanetti and Ausilio to talk with them about joining Inter, according to Corriere della Sera.

Nevjerujem .. šta vi mislite o ovome ? podržavate li ?
hehehe, koja bi ovo ludost bila.
Ne vjerujem da iko podrzava ali isto tako mislim da svako zeli zamjenu za mazzaria. Meni je Seedorf drag ali interu treba provjeren trener sa disciplinom u timu

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 25 jun 2014, 17:54

Kako pise tuttomercatoweb.com na pragu smo da dovedemo mladica Gastona Silvu 94' iz Defensor Sportinga za 2 mil.

http://www.fcinter1908.it/in-evidenza/i ... era-116634" onclick="window.open(this.href);return false;

Ausilio u Spaniji kako pise Di Marzio u Madridu tema Guarin-Suarez ako to ne prode mogao bi svrati u Barcu da se raspita za posudbu Songa.

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ong-155552" onclick="window.open(this.href);return false;

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 28 jun 2014, 13:26

Ovi dresovi su kao potvrdeni : http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ita-155758" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

slika

slika

Sto se tice imena koja se povezuju sa nama u ova 2-3 dana...osim M'vile tu je Ibarbo, Casemiro, Mustafi, Granit Xhaka i Behrami.
Zadnja izmjena: Scarpini, dana/u 28 jun 2014, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

Arhivator
Kontakt:

Post Postao/la Arhivator » 28 jun 2014, 13:44

Prvi su dobri, treci tako i tako, a drugi ocaj :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jun 2014, 13:52

Prvi je najlosiji domaci dres Intera ikada. Rusi se tradicija, ove crte su pretanke a ostatak dresa je pretaman (doduse kao i ovaj iz prosle sezone ali je taj barem ima normalne crte).

Treci je jos najbolji.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 jun 2014, 13:55

šta Cambiasso u Tottenham ? :?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 28 jun 2014, 18:03

SKY: Simeone nudi 35 miliona za Icardija. :crazy:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jun 2014, 02:06

Kako odvratni dresovi...kakve su ovo tanke crte,drugi još ajde,a treći...Napoli? :puke:
Pišemo drugi veliki minus u tekiTZu nakon nepotpisivanja s Cambiassom.Slanje Taidera na posudbu će izgleda biti i treći,a prijelazni rok se još nije niti zakuhao :puke:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2014, 14:08

Thorin je napisao/la:SKY: Simeone nudi 35 miliona za Icardija. :crazy:
Spakovati ga i sa sve mashnicom na paketu ga otpratiti na Linate/Malpensu.
Pravac: Madrid.
Povratna karta: nepotrebno. ;)

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jun 2014, 14:15

http://www.inter.it/en/news/45864" onclick="window.open(this.href);return false;

Da, kao atletiko daje 45 mil u za Handu i Icardija, msm odmah po Begovica i Dzeku ili Mandzukica i da nam ostane para.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.