FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 jun 2014, 20:17

95' godiste napadac
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2014, 20:19

fedeltafrotta je napisao/la:95' godiste napadac
ko je ovaj Bašić ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 24 jun 2014, 20:19

Antolovic siguran...zadnja linija zeljkovic bogdanovic korektni al vidi se da fali stoper kvalitetan....benjo odlican al kriv za 100 posto sansu koju je istra imqla...sejo igrao jer kvesic nije htio da igra sa iskrom jer je prosle godine protiv njih slomio nogu radi peha postedjen...sejo korektno odradio beka...veza eldar dobar tomo i dado u super stanju daj boze da tomo ostane...lijevo stana imao prodora al neucinkovit..bajic ima zelju i moze biti odlican na krilu...lijeva strasna...turkovic nikad brzi sidras. Asistencija koju je dao za tomica iz prve je klasna...drugo poluvrijeme usle izmjene...kolicic spic bivsi kadet zelje super kao i svraka...jamak pod rucnom...to je to

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 jun 2014, 20:23

Željooooo je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:95' godiste napadac
ko je ovaj Bašić ?
e njega ne znam... :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 jun 2014, 20:23

Jel svraka bio iza napadaca, nesto kao kad smo duplu klepili?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jun 2014, 20:23

vidim ja poznato mi, taj količić je bio u našim mlađim kategorijama?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2014, 20:24

tmtmtmtm je napisao/la:Antolovic siguran...zadnja linija zeljkovic bogdanovic korektni al vidi se da fali stoper kvalitetan....benjo odlican al kriv za 100 posto sansu koju je istra imqla...sejo igrao jer kvesic nije htio da igra sa iskrom jer je prosle godine protiv njih slomio nogu radi peha postedjen...sejo korektno odradio beka...veza eldar dobar tomo i dado u super stanju daj boze da tomo ostane...lijevo stana imao prodora al neucinkovit..bajic ima zelju i moze biti odlican na krilu...lijeva strasna...turkovic nikad brzi sidras. Asistencija koju je dao za tomica iz prve je klasna...drugo poluvrijeme usle izmjene...kolicic spic bivsi kadet zelje super kao i svraka...jamak pod rucnom...to je to
hoće li se potpisivati ugovor sa količićom,izgleda baš visok,možda bi moglo biti nešto od njega,i ko je ovaj bašić ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 24 jun 2014, 20:49

slika

http://www.transfermarkt.co.uk/haris-ko ... ler/282579
Nogomet je počeo trenirati u Branitelju od svoje 8 godine. Odlične igre i golove u mlađim kategorijama Branitelja zapazili su u Željezničaru, te je dobio poziv da se priključi omladinskoj školi Željezničara.

- U Željezničar sam došao kao kadet, odlično su me primili i zadovoljan sam vremenom provedenim tamo - ističe Haris.

Dobre igre u Želji nisu prošle neopaženo ni od kluba iz Njemačke. Pratili su ga neko vrijeme i odlučili su ga pozvati da dođe na probu u Fortunu Düsseldorf.

- U novembru sam dobio poziv da se priključim treninzima Fortune i zadovoljio sam - kaže Haris i dodaje - uvjeti za treniranje su odlični. Imamo jednom dnevno trening, prvo teretana pa onda vani na terenu. Treninzi su jači, kvalitetniji, ali i igra je brža i čvršća nego u BIH''.

Danas je debiju za Fortunu Düsseldorf u19 odmah postigao i pogodak:

- S obzirom da mi je ovo prva utakmica prezadovoljan sam, ali uvijek može i bolje. Trenutne ambicije su mi da se izborim za mjesto u prvom sastavu, a volio bi da se nađem i u juniorskoj reprezentaciji BIH - rekao je Haris.

Sigurni smo da će se i u budućnosti čuti za ovog darovitog napadača pred kojim je velika karijera ukoliko nastavi trenirati i raditi kao do sada.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

autoar
Kontakt:

Post Postao/la autoar » 24 jun 2014, 21:07

biti će na službenim stranicama Istre sažetak i snimka cijele utakmice....

jahija

Post Postao/la jahija » 24 jun 2014, 21:32

Memija je bolji od benje čolića na beku bar 5 puta i njega tu treba forsirati.,a ovog na klupu dok se ne dozove malo.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2014, 21:35

Nadam se da ce Damir Sadikovic i Riad Bajic ove sezone biti dostojne zamjene za svoje bivse kolege Zolotica i Hodzica. Kolko tolko barem (znam da nisu bas isti igraci, sto se tice stila igra..). Nadam se takodjer da ce Memija dobiti sto vise prilike! Naprijed ljoZe!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 24 jun 2014, 22:06

Gldao sam utakmicu. vidjeli ste sastav,i jasno je da ce igrati ovo prvenstvo ekipa koja je igrala iproslo. Promjena je u spicu,nema Zole,povrijedjeni igraci su potpuno oporavljeni,ovi mladi su malo iskusniji i to je to.
Za prvo predkolo je ekipa prijavljena i nema sansi da se sta mjenja, Nas bajni savez je i ovaj put to uradio kako ne treba,naravno.Rok za prijavu ekipa 23.06.,a oni stavili pocetak prelaznog roka 23.06.
E sad sto se tice danasnje utakmice,nista posebno novo se nema reci. Sto se tuce Turkovica,on je odigrao dosta dobro,jak na lopti,odigrao vrhunsku asistenciju Tomi iz prve,nakon sjajne lopte D.Sadikovica. Dobro se krece,otkriva,ganja...vrlo dobar.Dado je danas bio nas najbolji igrac.Ostali veznjaci nako,standard. Bice dobro sa Eldarom i Tomom na zadnjum veznim. Tu su i Svraka i Jamak.Jamak djeluje spremno,bice on vazan igrac ove sezone.
Antolovic nije imao nesta posla u prvompol.,a Kjosevski odlican u drugom. On djeluje tako sigurno,on odlicno komanduje odbranom,autoritativno,kao fa ima stotine utakmica u pr.ligi.Ne bih se plasio sutra ga staviti na gol.
Stana je glupo uletio u covjeka i dva zuba sjebao.
Ima ovaj mali(nije mali,jedno 190 cm)Kolcic,djeluje mi vrlo dobro,igracki.Tu je na pripremamaine znam hoce li ga nasi ostaviti i potpisati. Ima taj neki iz Pule,brz,vrckast,krilo,ne znam,isto je na probi.Usao je i ovaj iz Bihaca. Nije on ni blizu prve ekipe,potpisao je,ima neki kvalitet,ali ce morati negdje da igra.
Mislim da imamo petnaest dobrih igraca,da ce to biti slicno kao prosle sezone.
Bili su tu neka dva crnogorca,iz nogometnog miljea su.Kazu da je Lovcen najbolja crnogorska ekipa i da su im sudije uzele titulu ove godine. Znaci,cekaju nas dvije teske utakmice,ali,ako ekipa odigra kako moze i ako mi budemo na nivou,prolazimo to.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 24 jun 2014, 22:54

znaci sto se tice igrackog kadra kao sto sam i prije pisao ostaje sve isto kao do sada.antolovic na golu lijevo ce biti kvesa(ovi sto su upuceni ako mogu da napisu jel spreman ili?)desno benjo a stopere vec znamo.vezni red se takoder zna,samo me bas zanima koga planiraju staviti na ofanzivne bokove,a napadac znamo.steta je sto se povrijedio dedic ako isto neko zna koliko je teska povreda nek nas obavijesti?ne izgleda los sastav ovako na prvu kako smo mi kukali.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jun 2014, 23:18

Hvala fkz1921 čeko sam tvoj izvještaj.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 jun 2014, 23:26

---------------Antolović
Čolić-Bogdanović-Zeljković-Kvesić-
-----Hasanović-D. Sadiković--------
---Stanić-----Tomić-----Bajić-------
---------------Turković----------------

Ja bi ovo volio vidjeti, Svraku i Jamaka prodati ili staviti na klupu, kad vec forsiramo mlade neka onda igraju Hasanovic (iako nije previse mlad) i Sadikovic, mladi su, zeljni dokazivanja, a ova dvojica manekena nek se malo dohavizaju.
FKŽ !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 jun 2014, 23:28

Svraku na klupu kako god, Jamak može dok je Ramazan :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 25 jun 2014, 00:00

[youtube][/youtube]

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 25 jun 2014, 00:06

TeaM87 je napisao/la:---------------Antolović
Čolić-Bogdanović-Zeljković-Kvesić-
-----Hasanović-D. Sadiković--------
---Stanić-----Tomić-----Bajić-------
---------------Turković----------------

Ja bi ovo volio vidjeti, Svraku i Jamaka prodati ili staviti na klupu, kad vec forsiramo mlade neka onda igraju Hasanovic (iako nije previse mlad) i Sadikovic, mladi su, zeljni dokazivanja, a ova dvojica manekena nek se malo dohavizaju.
Nisam baš 100% siguran mogu li več igrati D. Sadiković i Bajić prije Svrake i Bučana iako bi volio da u skoroj perspektivi bude tako.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jun 2014, 00:08

Dado ce da eksplodira ove sezone vidjet ćete još ako odu svraka i jamak otvara mu se prostor za igru, meni jedino bi bilo zao odlaska Tomica i stanica, al jbg ako budu išli a nadam se da necw nadam se dobrim pojačanjima ;)

Samo polako uigran imamo tim to je najvažnije ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 jun 2014, 00:18

Prema ovom videu, Antolović je u strasnoj formi iako nije dugo branio.
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kanarinac, voltron30 i 21 gost.