Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Neutral
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2014, 21:13

BurningLegion je napisao/la:Ja sam na 80, 81 kg na 184 cm

Da, veoma je nizak.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 jun 2014, 21:16

napisao sam zbog cega se cini nizak na slici, ako to nije slucaj onda nikom nista :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 24 jun 2014, 21:16

Prosjecne sam visine za ovo podneblje. :D Nije lose.

Sent from my HTC One

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 25 jun 2014, 03:08

IlPrincipe je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Ti ili si ljubomoran ili prirodno ogranicen...
baš :D

@Nerminovic odlično :thumbup:
prirodno sam ogranicen

ne volim samo kada govore "treniram na suho", a Sasa Matic vidi da uzima nesto. Toliko, inace nemam komplekse i drago mi je kad vidim nekog poput ovog momka.. podrzavam uzimanje hemije takodjer, ali kako rekoh ne volim kada prica "prirodno sve".
sedmi pokusaj...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 04:29

joey je napisao/la:

prirodno sam ogranicen

ne volim samo kada govore "treniram na suho", a Sasa Matic vidi da uzima nesto. Toliko, inace nemam komplekse i drago mi je kad vidim nekog poput ovog momka.. podrzavam uzimanje hemije takodjer, ali kako rekoh ne volim kada prica "prirodno sve".
Ja mislim ako ne bi igrao fudbala u ovoj ligi u Danskoj ja nisam siguran da bi bio ''prirodno sve''. Jeste da je jedan stvar fudbal ali i zbog vjere nisam siguran da se smije uzimati hormoni.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 04:47

Sve što šteti tijelu zabranjeno je uzeti. Zna se na što se koriste steroidi u bolnici (ne daj Bože nikome). Samim uzimanjem steroida ti rizikuješ mnogo toga. Veoma je moguće da ti ništa neće biti, ali opet postoji i mogućnost da ti se dese neke nuspojave.

Ne idete na Mr. Olympia pa vam je hemija potrebna. Budi natural i uživaj, whey i ostali dodatci ishrani nisu hemija, to je mit.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 04:59

Neutral je napisao/la:Sve što šteti tijelu zabranjeno je uzeti. Zna se na što se koriste steroidi u bolnici (ne daj Bože nikome). Samim uzimanjem steroida ti rizikuješ mnogo toga. Veoma je moguće da ti ništa neće biti, ali opet postoji i mogućnost da ti se dese neke nuspojave.

Ne idete na Mr. Olympia pa vam je hemija potrebna. Budi natural i uživaj, whey i ostali dodatci ishrani nisu hemija, to je mit.
Jedino sto ja sad znam nesto o steriodima je zato sto znam mnogo ljudi u teretani i pricam sa njima o treningu i o sta uzimaju i tako. Mislim normalno da se prica o stvarima kad i dnevno vidis u teretani. Moj babo evo trenira 20 + godina bez ikakvih whey i ostali dodatci, ziv i drav i dobro se drzi.

BackSpace United

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 25 jun 2014, 08:52

joey je napisao/la:

prirodno sam ogranicen

Pa ako mislis na onog Zenicanina, ono moze postici obican covjek uz dovoljno treninga i odricanja, pravilne prehrane. Mogao bi i ja da spustim postotak masti u tijelu, odem na bar 75 kg i zadrzim vec stecenu misicnu masu, vrlo slicno bi izgledao. Al haj ti imaj recimo 90 kg na 180 cm i budi onako izdefiniran. Recimo kolega mi ima 186 cm i 94 kg, vec mu se naziru plocice, a lik ne koristi ni protein, kamoli nekakvu kemiju. E to je meni puno interesantnije nego ovo, iako svejedno kao sto rekoh svaka cast, za njegove godine sjajno.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 25 jun 2014, 19:07

sve sto brzo nabijes, brzo i ispuse.. ja sam uzimo sve i svasta, i evo ne treniram 2-3 mjeseca radi ispitnog roka i nidje me. S moje strane ne vidim nista lose sto se pucaju proteinima, kreatinima, preworkout preparatima itd.
Ja steroide ne bi samo iz razloga sto iskoce ogromne bubuljice po tjelu, i ruzno izgleda do ku.rc.a. Inace imam strije po ramenima ogromne jer su mi ramena prirodno jaka, jos teretana... sve u svemu koza na ramenima mi je bas krvava :mrgreen: Iz tog razloga ne bi steroide uzeo, jer uz strije samo mi fale bubuljice i full paket sam :sick:
A ima sada i druga strana uzimanja recimo plavih srca.. to je jedino sto sam uzimao 2-3 puta pa znam otprilike kako je, a to je ruzan oblik misica. Dovoljno je samo pogledati u bicepse i tacno se zna ko se cim puca.. deformacije nenormalne, cak i uz pravilno izvodjenje vjezbi (naravno uz redovno koristenje).
sedmi pokusaj...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 21:08

joey je napisao/la:sve sto brzo nabijes, brzo i ispuse.. ja sam uzimo sve i svasta, i evo ne treniram 2-3 mjeseca radi ispitnog roka i nidje me. S moje strane ne vidim nista lose sto se pucaju proteinima, kreatinima, preworkout preparatima itd.
Ja steroide ne bi samo iz razloga sto iskoce ogromne bubuljice po tjelu, i ruzno izgleda do ku.rc.a. Inace imam strije po ramenima ogromne jer su mi ramena prirodno jaka, jos teretana... sve u svemu koza na ramenima mi je bas krvava :mrgreen: Iz tog razloga ne bi steroide uzeo, jer uz strije samo mi fale bubuljice i full paket sam :sick:
A ima sada i druga strana uzimanja recimo plavih srca.. to je jedino sto sam uzimao 2-3 puta pa znam otprilike kako je, a to je ruzan oblik misica. Dovoljno je samo pogledati u bicepse i tacno se zna ko se cim puca.. deformacije nenormalne, cak i uz pravilno izvodjenje vjezbi (naravno uz redovno koristenje).
Nije istina sve to brzo nabijes, brzo se ispuse. Ako covjek zna sta radi i kako onda nije tako kako ti kazes.

BackSpace United

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 25 jun 2014, 23:13

Ja govorim za sebe.. 2-3 mjeseca bez treniranja i bas sam opao.
sedmi pokusaj...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jun 2014, 23:40

Evo moja mini transformacija u 5 mjeseci .. sad je to puno bolje još :)

1. Slika uslikano 7.1.2014 .. 69kg 185cm
2. slika uslikano 11.5.2014 83kg 185cm
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 jun 2014, 23:59

jesil izmjerio visinu 11.05., da nisi i narast'o malo ? :D
FORZA MARŠAL !!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 00:21

IlPrincipe je napisao/la:Evo moja mini transformacija u 5 mjeseci .. sad je to puno bolje još :)

1. Slika uslikano 7.1.2014 .. 69kg 185cm
2. slika uslikano 11.5.2014 83kg 185cm
slika
slika
Bravo momciluk

BackSpace United

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 jun 2014, 00:26

hodža je napisao/la:jesil izmjerio visinu 11.05., da nisi i narast'o malo ? :D
neki mi kažu da sam čak i narastao vjeruj da je moguće :mrgreen: , nisam mjerio ..

@Nerminovic jos malo pa ko ti :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2014, 09:47

Bravo, samo što ja više guram masu nego definiciju :)
Al lijepo je vidjeti napredak
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jun 2014, 14:18

Sta ti je razvoj u mladosti i dobri misicni geni. Ovakav rezultat u roku od pet mijeseci mogu rijetki ostvariti. IlPrincipe samo nastavi tako i da te povrede zaobidju imas dobre izglede i za fitness izlozbe. Za nas ostale netrebamo kloniti duhom, ako nemamo ovakve rezultate poslije pet mijeseci, jer svi smo posebni na svoj nacin. Ja licno nikad nisam imao ovako jak razvoj u kratkom roku. A treniram redovno od 2007. Neki jednostavno imaju bolje preddispozije.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jun 2014, 14:22

Ustvari IlPrincipe razvoj ti je na cetri mijeseca ako su datumi tacni.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 jun 2014, 16:30

Puno znace predispozicije, kako ne. Ja sam drugacije dosta izgledao kad sam krenuo, nisam postavljao before shot, al to je bilo mrsavno dosta, a u 9 mjeseci sam dosta toga stekao, jedino sto je usporilo je sad ovaj SP i to gdje se skupilo ''nesto'' nezeljenih stvari inace bi bilo min 20 posto bolje, ali sve u svemu, kao sto kazes, cisto treba nastaviti dalje, sve je to OK.

Najmanji je problem na, lupam, 175 cm i 60ak kg imati plocice, al to mi je bezveze, to je cisto mrsavost, to taman kao da netko komplimentira djevojku od 80 90 kg kako ima ekstra velike sise. Does not count in my book.
To je bilo ima 10ak godina, maltene samo od sebe, cisto nogomet i mladost.
Al steci vec OSJETNU misicnu masu, pa onda to lijepo isklesati, oblikovati, e to je vec nesto, to bi bio cilj sto se mene tice. Kad vidim recimo kolegu iz teretane od 186 cm i 92 kg da ima vidljiv six pack, TO je vec nesto.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 jun 2014, 12:31

IlPrincipe je napisao/la:Evo jedan moj prijatelj iz teretane 94 godište, Zenica .. momak je all natural ;) NO HOMO ! :D

slika
slika
slika
Mozda ce ovo pitanje nekome zvucati smijesno jer se ne razumijem u bodybuilding toliko, ali kad kazes "natural", da li to znaci da je koristio i suplemente, ali ne i hemiju (steroidi itd) ili bas "nasuho", bez suplemenata i sl ?

I kako se ti jarane tako popravi za 4 mjeseca, jesil' to i ti pio ono sto si meni preporucio ? :mrgreen: ahaha :lol:

I da, one more question..i ja sam planirao mozda krenuti u jednu malu teretanicu, ali posto radim, nezgodno mi za termine i to, pa me zanima da li je "stetno" i "glupo" trenirati recimo u 11 uvece pa tamo do 12-12 i 15 ? Hocel' biti efekta ikako ? :oops: Radi organizma i to ? :oops: :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.