svaka cast Zlaji, donio im je vaznu pobjedu. majstorski golŽeljovac je napisao/la:http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 6750&Ln=En
MUSLIMOVIĆ! Gotova utakmica. Kakva borba za titulu u Grčkoj i kako važan pogodak majstora!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
svaka cast Zlaji, donio im je vaznu pobjedu. majstorski golŽeljovac je napisao/la:http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 6750&Ln=En
MUSLIMOVIĆ! Gotova utakmica. Kakva borba za titulu u Grčkoj i kako važan pogodak majstora!
seha je napisao/la:Njemacka
Ibisevic - gol
Dzeko - solidno odigrana utakmica
Misimovic - asistencija
Salihovic - suspenzija
Bajramovic - povrijedjen
Spanija
Medunjanin - EURO gol
Grcka
Cocalic - gol
Muslimovic - gol
Jahic - zuti karton
calcio je napisao/la:seha je napisao/la:Njemacka
Ibisevic - gol
Dzeko - solidno odigrana utakmica
Misimovic - asistencija
Salihovic - suspenzija
Bajramovic - povrijedjen
Spanija
Medunjanin - EURO gol
Grcka
Cocalic - gol
Muslimovic - gol
Jahic - zuti karton
Turska
Keno - opet sacuvao mrezu, ostalo 0:0 protiv Trabzona
Bahtijarevic - pozutio
Poslali ga ovi sa ss.ba na odmornoah je napisao/la:Gdje je to Tarik zvani piroman??![]()
zasluženiVirtu4l je napisao/la:Poslali ga ovi sa ss.ba na odmornoah je napisao/la:Gdje je to Tarik zvani piroman??![]()
Bio blizu Barbe,i on je sve okole kere a malih vrata nigdje.Jos kao slag na tortu bas sa Usanovicem nasao da ugovara za novog selektora.HuX je napisao/la:gdje je bio kapiten kad se trebo rusit usanovic![]()
Biblija je vec pozvan u mladu repku,sad za koji dan igraju mec protiv Luxemburga.Na FB bi i Kaka mogao igrati za nas.seha je napisao/la:Evo na FB po fan grupama gledam kako Srbijanci prisvajaju sebi Bilbiju, a nama se mora dokazivat
A znam ba to nije fazon to vec je fazon ovdje kod 90% raje ni messi nebi za nas mogo igrat ... Nemojte moju poruku bukvalno svatit !!!harishp je napisao/la:Biblija je vec pozvan u mladu repku,sad za koji dan igraju mec protiv Luxemburga.Na FB bi i Kaka mogao igrati za nas.seha je napisao/la:Evo na FB po fan grupama gledam kako Srbijanci prisvajaju sebi Bilbiju, a nama se mora dokazivat
Obrnuto proporcionalno,a bi bilo pitanja cuj Messi da valja igrao bi za Argentinu.Sta ce nam.seha je napisao/la:A znam ba to nije fazon to vec je fazon ovdje kod 90% raje ni messi nebi za nas mogo igrat ... Nemojte moju poruku bukvalno svatit !!!harishp je napisao/la:Biblija je vec pozvan u mladu repku,sad za koji dan igraju mec protiv Luxemburga.Na FB bi i Kaka mogao igrati za nas.seha je napisao/la:Evo na FB po fan grupama gledam kako Srbijanci prisvajaju sebi Bilbiju, a nama se mora dokazivat
Sigurno da Radomir Antic gleda na facebooku koga ce zovnut. Evo cujem razlimslja da izbaci Vidica jer ima samo 100 prijatelja.seha je napisao/la:Evo na FB po fan grupama gledam kako Srbijanci prisvajaju sebi Bilbiju, a nama se mora dokazivat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.