Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Dusko je dobar trener, jako iskusan, ali ima nekoliko mana.
1) Vodio je (i dominirao) samo klubove u Grckoj. S druge strane nas mentalitet je slican Grckome u mnogo cemu, pa mozda to i nije toliki problem. I mi smo ters ko i oni.
2) Nikad nije vodio reprezentaciju neke drzave, sto moze predstavljati problem, jer to je drugacija vrsta posla. Ali opet, puno je uspjesniji od Safeta Susica koji je svoj zanat pekao na klupi repke.
1) Vodio je (i dominirao) samo klubove u Grckoj. S druge strane nas mentalitet je slican Grckome u mnogo cemu, pa mozda to i nije toliki problem. I mi smo ters ko i oni.
2) Nikad nije vodio reprezentaciju neke drzave, sto moze predstavljati problem, jer to je drugacija vrsta posla. Ali opet, puno je uspjesniji od Safeta Susica koji je svoj zanat pekao na klupi repke.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Tako to radi gospoda.AzRimiRzA je napisao/la:Kako Prandelli lijepo dade ostavku.
To ti trebaju "rodjeni" reci, oni ga bolje poznaju. Kazu da je "zajebaniji"od Vahida sto se tice discipline.
Uglavnom za Papeta je Ferguson, Del Bosque, Guardiola i Mourinho u jednom.
Uglavnom za Papeta je Ferguson, Del Bosque, Guardiola i Mourinho u jednom.
- The_Target
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i ja mislim da treba safet otici i to je to ,al takve uvrede i pljuvanje to ne ide .tipa ovog seljacic ,da nije mentalno uredu itd .to su bas jako argumenti .kokakolas je napisao/la:A najjaci su mi ovi pacijenti kojima je argumentovana kritika ista kao pljuvanje.
Nije ni cudno da slijepo podrzavate onog vaseg primitivnog seljacica, kada vam je mentalni sklop kao u prosjecnog gradjana Sjeverne Koreje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pape nikad nije lakse zaradio 200 milja funti..kasni na avione,trening odrzi kad bas mora,igrace i navijace kulira..sto bi davao ostavkuAzRimiRzA je napisao/la:Kako Prandelli lijepo dade ostavku.

-
- Kontakt:
ma ja ne znam zasto se svodi prica na to da neko brani safeta a neko napada ,on je io selektor dva ciklusa jednom baraz jednom se plasirao na sp ,imao puno gresaka i loši poteza al isto tako sasvim ok rezultate i nikad nismo bili bolje plasirani ,sve su to cinjenice koje niko ne moze pobiti ,isto tako je cinjenica da je sad losa atmosfera u reprezentaciji i pogresan odabir igraca i taktike sve je to stvorilo negativo ozracje i safet treba da ode .nije bitno koje za koga bitno je da se plasiramo na iduce ep .DukeOfWellington je napisao/la:Priča ti je po' marke.bordobijeli je napisao/la:nema vise potrebe sutra odlazi ,sad treba skupljat materijal pa da pocnemo pljuvati novog selektora .
Ovdje će realni uvijek hvaliti dobrog selektora i kritikovati lošeg bez obzira ko to bio. Ja sam sad za dovođenje Vahe ili Bajevića radi onoga što su postigli i što predstavljaju u fudbalskom svijetu, a ako se pokažu kao loša rješenja prvi ću biti da idu. Šta je tu čudno?
Ovdje se godinama brani krajnje limitirani selektor i to klasičnim spinovanjem priče. Kako ranije rekoh, ako si dobar retoričar najlakše je zavrtiti priču tako da on nikad nije kriv. A strašno je to o koliko se limitiranom treneru i selektoru radi, bode oči ta činjenica.
To što su neki neprecizno pomislili da se trebamo zadovoljit' sa ovim što smo postigli ne znači da mi koji smo svjesni punog potencijala ove generacije igrača treba da se usaglasimo sa onima koji tako razmišljaju. I nećemo, to da budeš siguran.
- hogarstrasni
http://www.klix.ba/sport/nogomet/safet- ... /140624120" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 jun 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
pirotehnik je napisao/la:

bravo Pape

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato što smo ranije bili niko i ništa, fudbalski liliputanci, nemamo uopšte sa čime da uporedimo ovaj uspjeh i da ga kvalitetno valorizujemo. Više nije tako.bordobijeli je napisao/la: ma ja ne znam zasto se svodi prica na to da neko brani safeta a neko napada ,on je io selektor dva ciklusa jednom baraz jednom se plasirao na sp ,imao puno gresaka i loši poteza al isto tako sasvim ok rezultate i nikad nismo bili bolje plasirani ,sve su to cinjenice koje niko ne moze pobiti ,isto tako je cinjenica da je sad losa atmosfera u reprezentaciji i pogresan odabir igraca i taktike sve je to stvorilo negativo ozracje i safet treba da ode .nije bitno koje za koga bitno je da se plasiramo na iduce ep .
Prebacim sad na Bht2 treba da pocne Kolumbija Japan kad Velid Spaho prica nesto "Da Pape ima muda da ga otjera, ma ko ga yebe" 

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 24 jun 2014, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Consigliere
- Kontakt:
K'o i Pape... Samo sto je ovaj osvajao, a Pape vodio po 8-9 tekmiAzRimiRzA je napisao/la:Samo mi se cini da svake godine drugi klub.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Najbolji igrac u istoriji BiH i najbolji amidža SP u Brazilu! 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ali to nam opet ne daje za pravo da osporavamo uspheje i rezultate koje je Safet Sušić napravio sa reprezentacijom. Da li bi neko napravio više je pitanje na koje nikad odgovor nećemo dobiti.DukeOfWellington je napisao/la: Zato što smo ranije bili niko i ništa, fudbalski liliputanci, nemamo uopšte sa čime da uporedimo ovaj uspjeh i da ga kvalitetno valorizujemo. Više nije tako.
Papetu hvala za sve, napravio je mnogo, ali je pravio i greške a te njegove greške su najviše došle do izražaja u utakmici sa NIgerijom.
Papetu hvala za 15. oktobar nikad tu noć u svom životu neću zaboraviti.
Ali vrijeme je da ode i da se pokuša sa nekim drugim.
Pape je kompromitovo sebe, sa agencijom da nije bilo agencije vjerovatno ne bi bilo tog Dzeke i Spahica koje ovaj ne bi zatjero u pizdu materinu, bar ja tako mislim, **** on je kriv, i plus nekoliko neshvatljivih taktickih gresaka, hvala mu za sve, al pofino je zasro s ovim u Brazilu
evo upravo gledam plačeeemSheyi je napisao/la:Prebacim sad na Bht2 treba da pocne Kolumbija Japan kad Velid Spaho prica nesto "Da Pape ima muda da ga otjera, ma ko ga yebe"

kaže Spaho: "onog smetljara treba otjerat"

15.10.2013.
BHT 2?Sheyi je napisao/la:Prebacim sad na Bht2 treba da pocne Kolumbija Japan kad Velid Spaho prica nesto "Da Pape ima muda da ga otjera, ma ko ga yebe"
ima li video neki tog razgovora
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
jel boga ti aaaaaaaa daj ne ****Kaunas je napisao/la:evo upravo gledam plačeeemSheyi je napisao/la:Prebacim sad na Bht2 treba da pocne Kolumbija Japan kad Velid Spaho prica nesto "Da Pape ima muda da ga otjera, ma ko ga yebe"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaže Spaho: "onog smetljara treba otjerat"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Brate, znam da si pitar i sta je vama Safet Susic znacio, ustvari znamo sta je znacio cijeloj BiH i bivsoj Jugoslaviji. Daleko najbolji igrac koja je ova drzava ikada izbacila i za to mu svi skidamo kapu. Ali to neznaci da covjek nije kreten, **** i veoma bezobrazan. Kao navijac Veleza znam kako je kad ti legenda okrene ledja.hilmo je napisao/la:Ali to nam opet ne daje za pravo da osporavamo uspheje i rezultate koje je Safet Sušić napravio sa reprezentacijom. Da li bi neko napravio više je pitanje na koje nikad odgovor nećemo dobiti.DukeOfWellington je napisao/la: Zato što smo ranije bili niko i ništa, fudbalski liliputanci, nemamo uopšte sa čime da uporedimo ovaj uspjeh i da ga kvalitetno valorizujemo. Više nije tako.
Papetu hvala za sve, napravio je mnogo, ali je pravio i greške a te njegove greške su najviše došle do izražaja u utakmici sa NIgerijom.
Papetu hvala za 15. oktobar nikad tu noć u svom životu neću zaboraviti.
Ali vrijeme je da ode i da se pokuša sa nekim drugim.
Za 15 oktobar se najvise zahvali igracima. Imali smo daleko najjaci kadar u nasoj grupi u kvalifikacijama, i zbog toga smo se kvalifikovali.
Safet je veoma los trener, ali ga netreba zbog toga pljuvati. I ja lose plivam pa me niko ne pljuje. Safeta ljudi pljuju sto je dokazo da je kreten i obicno ****. Ovaj napaceni narod je zivio za SP a Safet naso gurati burazerove ublehe iz Hajduka i Sturma. Stavio je na klupu Kolasinca, **** Prcica i Zukanovica itd itd. Obicno ****, gluplja verzija Nedzada Brankovica. Cak je Blaz Sliskovic (obicno djubre) za njega posten gospodin.
Chapman je napisao/la:jel boga ti aaaaaaaa daj ne ****Kaunas je napisao/la:evo upravo gledam plačeeemSheyi je napisao/la:Prebacim sad na Bht2 treba da pocne Kolumbija Japan kad Velid Spaho prica nesto "Da Pape ima muda da ga otjera, ma ko ga yebe"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaže Spaho: "onog smetljara treba otjerat"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaže Spaho: "čuo sam na kraju utakmice da je bilo na rubu incidenta, tuče neke, nešto između Spahića i još nekog..."
i dodaje: "onaj Pape nema muda, da je imao diciplinu, da ga otjerao sve bi bolje bilo"

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.