FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 23 feb 2010, 11:10

pitaju laportu jeli gledao sesticu reala :lol: kaze laporta nisam ali se sjecam sestice 2-6 kad smo mi igrali protiv njih :o :mrgreen: inace ibra,xavi,alves treniraju normalno i trebali bi biti u pvih 11. 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 feb 2010, 11:25

The Champions are back

Barça return to the defence of their Champions League crown tonight in Stuttgart (kick-off 20.45, live at R@dio Barça). Alves and Xavi will be doubtful until the last moment.

FC Barcelona signed off the first part of their European campaign with a 1-2 win over Dynamo Kiev. This Tuesday they’re back in action but with the added prestige of the World Club Championship won in Abu Dhabi. Barça are favourites to go through to the quarterfinals though at this stage of the competition any team can go out. That’s why it’s the Champions League.

Midweek football

Midweek football is on the agenda again. Following on from the 4-0 defeat of Racing at the weekend, FC Barcelona are now focussed on repeating last season’s European triumph and become the first team to win the Champions League two seasons in a row. The first step is to get a good result in Germany although it will all go down to the return leg in the Camp Nou on March 17th. Given the experience of last season, the return of midweek football is good news for Barça.

Alves and Xavi doubtful

Guardiola will have to decide whether to risk Xavi and Alves, who travelled with the rest of the squad on Monday despite not having the medical all clear. However, they trained with the main group on Monday evening. Touré, Chigrinskiy and Ibrahimovic, all of whom are struggling with fitness problems, will be available.

Stuttgart on the way up

Stuttgart are in excellent form at the moment. Last weekend they beat Cologne 1-5 and have climbed to ninth in the league when just two months ago they were languishing in the drop zone. Manager Christian Gross, who took over from Markus Babbel, has turned the team around and put them just eight points away from the European places.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.html
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Madrid
Kontakt:

Post Postao/la Madrid » 23 feb 2010, 11:26

Saurman je napisao/la:Barsa zainteresovana za Di Mariu iz Benfike...procjenjena vrijednost 40 mil ....ovo je previse sto se mene tice :D
i Real Madrid takodjer :D oko 25 mill max mogu da dobiju..on rastura u Portugalu gdje ima skroz losih ekipa u odbrani, dok Europi???

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 feb 2010, 11:56

Madrid je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Barsa zainteresovana za Di Mariu iz Benfike...procjenjena vrijednost 40 mil ....ovo je previse sto se mene tice :D
i Real Madrid takodjer :D oko 25 mill max mogu da dobiju..on rastura u Portugalu gdje ima skroz losih ekipa u odbrani, dok Europi???
slazem se...25 mil max cijena...npr ipak bih volio da čika Laporta kešira Davida Silvu za 25mil ili mozda koji milion vise.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 23 feb 2010, 12:10

Madrid je napisao/la:
Portugal je vjerovatno van Evrope...Možda na Grenlandu. :D Mislim da Benfica može minimalno uzeti za njega 30 i više milki.Di Maria je mlad,brz,tehničar...Nije lošao zamisao imat dva Argetinca po krilima Messi-Di Maria ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 23 feb 2010, 17:47

Biće gusto protiv Stuttgarta, mislim da VfB može do pobjede, u svakom slučaju sretno vam.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 feb 2010, 18:15

Kakav je sastav večeras ?! :?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 feb 2010, 18:21

GunnerS je napisao/la:Kakav je sastav večeras ?! :?
Sacekaj jos sat -sat i pol dok ne objave zvanicno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 feb 2010, 18:23

^ Igrao sam iz 1 u 2 i uplatio 3KM :mrgreen:

Madrid
Kontakt:

Post Postao/la Madrid » 23 feb 2010, 18:25

Olimpyakos,Stutgart..sigurno najlaksi protivnici u 1/8 finala :D
Barca nebi trebala imati problema ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 feb 2010, 18:28

ockujem pobjedu naravno. iako nece biti to tako lagano, stuttgart zna bit itekako zajeban protivnik. sretno momcima veceras.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 feb 2010, 18:29

Igor sam 2 i nadam se pobjedi :) Al realno, imate itekako velike šanse da u prvoj tekmi riješite pitanje prolaza, da bi kasnije mogli i malci igrat da odmorite ove "velikane" ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 23 feb 2010, 18:37

ma ne znam, ja sam uvijek sumnjicav pred tekmu i mislim da ce biti tesko pravo, i vfb je u dobroj formi ali mislim da mozemo uzet lagano oko 1-3 za nas veceras!

Madrid
Kontakt:

Post Postao/la Madrid » 23 feb 2010, 18:41

Wolverine je napisao/la:ockujem pobjedu naravno. iako nece biti to tako lagano, stuttgart zna bit itekako zajeban protivnik. sretno momcima veceras.
Ma ako primi brzo gol,primice 3 komada najmanje :lol: :lol: tako ih i Sevilla otresla u 2 kolu grupne faze brza 3 gola :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 23 feb 2010, 18:54

tesko se biti veceras al ne sumnjam u blaugranu 8-) ocekujem dosta golova 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 feb 2010, 19:03

miky_hz je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Kakav je sastav večeras ?! :?
Sacekaj jos sat -sat i pol dok ne objave zvanicno
FC Barcelona: Victor Valdes - Puyol, Marquez, Piqué, Maxwell - Busquets, Touré, Iniesta - Messi, Ibrahimovic, Henry

doduse ovaj sastav je objavljen jucer, eh, sad vi bolje znate hoce li se nesto znatnije promijeniti.

evo i ekipe vaseg rivala.
VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Molinaro - Träsch, Khedira - Gebhart, Hleb - Pogrebnjak, Cacau

ponavljam, nemoj da vas zbuni stanje na tabeli bundeslige ili nedavni okrsaji sa sevillom....ova ekipa stuttgarta igra daleko bolji fudbal sa novim trenerom grossom.
ne znaju igrati bunker, sto je dobro po barcu. golova ne bi trebalo manjkati. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 19:34

evo 500 km da ce stutgart pobijediti :!:
ko je voljan da se opkladi...izvol´te.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 feb 2010, 19:38

Valdes,Puyol,Pique,Marquez,Maxwell,Toure,Busquets,Xavi,Iniesta,Messi,Ibrahimovic

Xavi is back 8-)

Seceru nemoj pare da ti krademo bezveze, radije ih baci u bunar,imat ces vise sansi da ih nadjes :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 feb 2010, 21:14

Gubimo,Stuttgart bolji trenutno

:( :shock:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 21:19

miky_hz je napisao/la:Valdes,Puyol,Pique,Marquez,Maxwell,Toure,Busquets,Xavi,Iniesta,Messi,Ibrahimovic

Xavi is back 8-)

Seceru nemoj pare da ti krademo bezveze, radije ih baci u bunar,imat ces vise sansi da ih nadjes :mrgreen:
Bogami @seser bi bio na putu da digne lovu.A Barca u jarak :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.