FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hoce trava u visocku bosnu 

Jel ovo laznjak? Samo tebi vjerujemrammstein je napisao/la:hoce trava u visocku bosnu
4.10.2009.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta vam je ba 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma zezam se ba
nemam pojma odakle ovo i sta je u pitanju, znam da znam da ga Dženo ne moze očima

Kao igrac Travancic nam moze valjati,to sto ima bubice u glavi to su vec druge stvari.
Eh da su bubiceamypitar je napisao/la:Kao igrac Travancic nam moze valjati,to sto ima bubice u glavi to su vec druge stvari.
4.10.2009.
nije smo bubice... imas covjeka kojem je najmrza stvar u zivotu trenirati... lik onda u dvadesetoj minuti se uhvati za slezenu... jednostavno NIKAD nece postati fudbaler i to je to..... sto se tice fudbala, ima ga u maloom prstu... ima osobine saida, nisko teziste i promjenu praca, strasan udarac, precizan... i praznu glavuamypitar je napisao/la:Kao igrac Travancic nam moze valjati,to sto ima bubice u glavi to su vec druge stvari.
-
- Kontakt:
Kao igrača sam ga izuzetno cijenio. I u onim rijetkim trenutcima na terenu vidjelo se da zna sve sa loptom. Ali ako Jarni (klocina) neče da mu da više od pola sata u svakoj utakmici a kod Džene uđe jednom ili nijednom (nevažno)... a čitavo vrijeme mahala bruji..alkohol, noćni život itd...pa i sam na fb postavi svoju sliku iz kafane sa 15 praznih flaša od pive...vozdra da si mi brat. Imaš sad 5 klubova u PL koji jedva čekaju da im dođeš....idi ba
ps...ova fotka mi nije nikako jasna a ako nešto neko zna pls postavite da riješimo ovu misteriju
ps...ova fotka mi nije nikako jasna a ako nešto neko zna pls postavite da riješimo ovu misteriju
Ipak potpiso...fcsforever je napisao/la:Kao igrača sam ga izuzetno cijenio. I u onim rijetkim trenutcima na terenu vidjelo se da zna sve sa loptom. Ali ako Jarni (klocina) neče da mu da više od pola sata u svakoj utakmici a kod Džene uđe jednom ili nijednom (nevažno)... a čitavo vrijeme mahala bruji..alkohol, noćni život itd...pa i sam na fb postavi svoju sliku iz kafane sa 15 praznih flaša od pive...vozdra da si mi brat. Imaš sad 5 klubova u PL koji jedva čekaju da im dođeš....idi ba
U cudu sam.

1946
kazem vam ja lik hoce u visocku bosnu 

Jel vi znate kako se uopste potpisuju amaterski ugovori
...ovaj ugovor je on davno potpisao, samo sto su ga sad nasi odnijeli u savez, jer amaterski ugovor se moze potpisati samo na godinu dana 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
pa očima svojim ne vjerujem
imo je posudbu, pa je nešto kolko se sječam plačeno za njega ..pa je ta posudba prešla u profi ugovor sa fcs...pa ga nigdje nema u tekmama..pa info da ide 100%...i sad odjednom ovo potpisuje...a šta je sa profi ugovorom iz januara ove god ????????????????
imo je posudbu, pa je nešto kolko se sječam plačeno za njega ..pa je ta posudba prešla u profi ugovor sa fcs...pa ga nigdje nema u tekmama..pa info da ide 100%...i sad odjednom ovo potpisuje...a šta je sa profi ugovorom iz januara ove god ????????????????
- samo_lijevo
- Kontakt:
ajde posaljite ga nama,ovamo ne mora ni trenirati i opet ce biti najbolji.rammstein je napisao/la:kazem vam ja lik hoce u visocku bosnu

moze izlaziti svaku noc,blizu je rajvosa.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
on te angažmane i tražisamo_lijevo je napisao/la:ajde posaljite ga nama,ovamo ne mora ni trenirati i opet ce biti najbolji.rammstein je napisao/la:kazem vam ja lik hoce u visocku bosnu

-
- Kontakt:
Kako ba @YNWA kad je fino objavljeno u januaru ove god da je potpiso profi ugovor i on dao neke izjave za par portala..????
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ja vjerujem da se on može smirti, samo čvrsta ruka a svi znamo kakvog igrača možemo dobiti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- samo_lijevo
- Kontakt:
eto onda da zovemo papeta(Ihtijarevica) neka zavrsi transfer.rammstein je napisao/la:on te angažmane i tražisamo_lijevo je napisao/la:ajde posaljite ga nama,ovamo ne mora ni trenirati i opet ce biti najbolji.rammstein je napisao/la:kazem vam ja lik hoce u visocku bosnu

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
On je zavrsio sa igrama u FK Sarajevo, jedino neka posudba,nema sanse da kod Dzene zaigra ni jedan jedini minut
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Što bi rekao glumac Izudin Bajrović u filmu "Gori vatra":fcsforever je napisao/la:Kako ba @YNWA kad je fino objavljeno u januaru ove god da je potpiso profi ugovor i on dao neke izjave za par portala..????
"MIsterii"

U januaru je potpisao amaterski ugovor
http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Međutim ima i ovo...
http://www.****/sport/nogome ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je vjerovatno bila samo posudba iz Zenice....
Ne znam velika je sad konfuzija oko Anidovog statusa..

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta i 10 gostiju.