Gledam u Godina jutros i gledam u Kompanya i pogodio koga sam ostavio na kupiSiamoNoi je napisao/la:Grk manje za fantasy.Otpao Karnezis.A tako me dobro krenulo ovo kolo...
Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kolumbija je odlično taktički posložena, trkački odlična, kreiraju šanse sa skoro svim igračima, definitivno osvježenje ovog SP-a.Lillard je napisao/la:Ali meni igraju nekako dosadan nogomet, oni i Urugvaj su mi tu izuzetak u juznoamerickim ekipama.Paradajz je napisao/la:Kolumbija sa rezervistima opet deluje dobro, imaju i dubinu ovi Kolumbijci, sjajna ekipa zaista.
Urugvaj je ho-ruk reprezentacija koja je na sreću, Suareza i loše taktičke zamisli Prandellija i Woya prošla grupu, nemaju sredinu terena, nikakav koncept, ništa pod ništa, ali uvijek prođe neko takav. Kad naiđu na prvu reprezentaciju koja taktički dobro stoji ispadaju k'o čep.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako Grci prodju ovdje bice to Mundijal iz nocne more.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ali posto igraju sa rep. iz J Amerike (Columb.-Bras/Chile), to znaci mogli bi odloziti ispadanjeDukeOfWellington je napisao/la:Kad naiđu na prvu reprezentaciju koja taktički dobro stoji ispadaju k'o čep.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Trese se 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kolumbija je taktički odlična, u vezi daleko bolja i vjerujem da ih izbacuje. Ne možeš na sreću i ho-ruk igru dobiti svaku utakmicu.dr.van nostrand je napisao/la:ali posto igraju sa rep. iz J Amerike (Columb.-Bras/Chile), to znaci mogli bi odloziti ispadanjeDukeOfWellington je napisao/la:Kad naiđu na prvu reprezentaciju koja taktički dobro stoji ispadaju k'o čep., pa skoro sve dok ne nalete na Franc/Njem.
Za*ebOtelo je napisao/la:Gledam u Godina jutros i gledam u Kompanya i pogodio koga sam ostavio na kupiSiamoNoi je napisao/la:Grk manje za fantasy.Otpao Karnezis.A tako me dobro krenulo ovo kolo...![]()
Jel igraju Kolumbija-Urugvaj sad 1/8 finala?
Kako loša utakmica Grčka - Obala 
toooooooooooooo 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Grci rutinski
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Prvjenac Grka 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Grcka
a nama qita 30 golova
rece papak...ha
-
Nerminovic
- Kontakt:
ne vjerujem. svaki dan gore i gore. mi ubili ovi 3-1 kod kuce a sad ovi idu dalje. ma idi upm.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Evo gaaaaaaaaaaaaaa
kakva greška retarda Tiotea
pokloni levat grcima gol i prolaz 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakve emocije kod Shuke. Veli, samo nek su nasi pravoslavci... 
E ovi Grci su svjetsko cudo. 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Meni je recimo interesantno kako se Grci dobro i organizovano brane, to je čista umjetnost. I Kolumbija bi sa njima puno teže izašla na kraj da nije dala gol na vrijeme.
Ako ovako ostane osmina finala protiv Kostarike koja će garantovano napadati, ali evo napada i Obala Slonovače pa ne može da pogodi.
Ako ovako ostane osmina finala protiv Kostarike koja će garantovano napadati, ali evo napada i Obala Slonovače pa ne može da pogodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.