Gledam u Godina jutros i gledam u Kompanya i pogodio koga sam ostavio na kupiSiamoNoi je napisao/la:Grk manje za fantasy.Otpao Karnezis.A tako me dobro krenulo ovo kolo...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Gledam u Godina jutros i gledam u Kompanya i pogodio koga sam ostavio na kupiSiamoNoi je napisao/la:Grk manje za fantasy.Otpao Karnezis.A tako me dobro krenulo ovo kolo...
Kolumbija je odlično taktički posložena, trkački odlična, kreiraju šanse sa skoro svim igračima, definitivno osvježenje ovog SP-a.Lillard je napisao/la:Ali meni igraju nekako dosadan nogomet, oni i Urugvaj su mi tu izuzetak u juznoamerickim ekipama.Paradajz je napisao/la:Kolumbija sa rezervistima opet deluje dobro, imaju i dubinu ovi Kolumbijci, sjajna ekipa zaista.
ali posto igraju sa rep. iz J Amerike (Columb.-Bras/Chile), to znaci mogli bi odloziti ispadanjeDukeOfWellington je napisao/la:Kad naiđu na prvu reprezentaciju koja taktički dobro stoji ispadaju k'o čep.
Kolumbija je taktički odlična, u vezi daleko bolja i vjerujem da ih izbacuje. Ne možeš na sreću i ho-ruk igru dobiti svaku utakmicu.dr.van nostrand je napisao/la:ali posto igraju sa rep. iz J Amerike (Columb.-Bras/Chile), to znaci mogli bi odloziti ispadanjeDukeOfWellington je napisao/la:Kad naiđu na prvu reprezentaciju koja taktički dobro stoji ispadaju k'o čep., pa skoro sve dok ne nalete na Franc/Njem.
Za*ebOtelo je napisao/la:Gledam u Godina jutros i gledam u Kompanya i pogodio koga sam ostavio na kupiSiamoNoi je napisao/la:Grk manje za fantasy.Otpao Karnezis.A tako me dobro krenulo ovo kolo...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.