Nikakve on veze kao igrac nema sa BiH, Dzeko je najbolji svih vremena U drzavi BIH...lolcina je napisao/la:Najbolji igrac u istoriji BiH i najbolji amidža SP u Brazilu!
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Zavidovici su u BiH!gringobih je napisao/la:Nikakve on veze kao igrac nema sa BiH, Dzeko je najbolji svih vremena U drzavi BIH...lolcina je napisao/la:Najbolji igrac u istoriji BiH i najbolji amidža SP u Brazilu!
Sarajevo je u BiH!
damir_82 je napisao/la:Zavidovici su u BiH!gringobih je napisao/la:Nikakve on veze kao igrac nema sa BiH, Dzeko je najbolji svih vremena U drzavi BIH...lolcina je napisao/la:Najbolji igrac u istoriji BiH i najbolji amidža SP u Brazilu!
Sarajevo je u BiH!
pa ova reprezentacija je sjebana i za buducnost bokte gledaj odnosa, tuce, svadje, nepricanje, HAOS 
Eto, i Velid je potvrdio ono što nekolicina nas piše već godinama.Kaunas je napisao/la:kaže Spaho: "čuo sam na kraju utakmice da je bilo na rubu incidenta, tuče neke, nešto između Spahića i još nekog..."
i dodaje: "onaj Pape nema muda, da je imao diciplinu, da ga otjerao sve bi bolje bilo"
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trebalo je to najurit jos poslije Egipta.
-
bordobijeli
- Kontakt:
novi selektor i par izmjena u sastavu i bice to dobroChapman je napisao/la:pa ova reprezentacija je sjebana i za buducnost bokte gledaj odnosa, tuce, svadje, nepricanje, HAOS
Pape nije imao muda da se obračuna sa klanom. Nadam se da će narednom selektoru to biti primarni zadatak.Mozambik je napisao/la:Trebalo je to najurit jos poslije Egipta.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- donCorleone1892
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:novi selektor i par izmjena u sastavu i bice to dobroChapman je napisao/la:pa ova reprezentacija je sjebana i za buducnost bokte gledaj odnosa, tuce, svadje, nepricanje, HAOS
Daj detalje.Virtu4l je napisao/la:Eto, i Velid je potvrdio ono što nekolicina nas piše već godinama.Kaunas je napisao/la:kaže Spaho: "čuo sam na kraju utakmice da je bilo na rubu incidenta, tuče neke, nešto između Spahića i još nekog..."
i dodaje: "onaj Pape nema muda, da je imao diciplinu, da ga otjerao sve bi bolje bilo"
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- hogarstrasni
Ko bolan , sta !? Daj pojasni, gdje ?Kaunas je napisao/la:evo upravo gledam plačeeemSheyi je napisao/la:Prebacim sad na Bht2 treba da pocne Kolumbija Japan kad Velid Spaho prica nesto "Da Pape ima muda da ga otjera, ma ko ga yebe"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaže Spaho: "onog smetljara treba otjerat"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
gringobih je napisao/la:damir_82 je napisao/la: Zavidovici su u BiH!
Sarajevo je u BiH!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da, Hasan je jos uvijek najtrofejniji igrac iz BiH.....ako vec racunas ove poslijeratne....
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako bude ozbiljan selektor to će biti riješeno prvog dana. Spahiću će se zahvaliti, Džeku postaviti na njegovo mjesto i tako će se klan raspasti očas posla.Virtu4l je napisao/la:Pape nije imao muda da se obračuna sa klanom. Nadam se da će narednom selektoru to biti primarni zadatak.Mozambik je napisao/la:Trebalo je to najurit jos poslije Egipta.
damir_82 je napisao/la:gringobih je napisao/la:damir_82 je napisao/la: Zavidovici su u BiH!
Sarajevo je u BiH!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi svanulo kako je ss.ba pojacao ponudu "smajlija"..... Tvoj nacin komunikacije....
I da, Hasan je jos uvijek najtrofejniji igrac iz BiH.....ako vec racunas ove poslijeratne....
Odhebaus, pitarska pamet nije potrebna za starije od pet godina...Razligu jadu....
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 24 jun 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
snimio sam, postavicu samo dok uploadamhogarstrasni je napisao/la:Ko bolan , sta !? Daj pojasni, gdje ?Kaunas je napisao/la:evo upravo gledam plačeeemSheyi je napisao/la:Prebacim sad na Bht2 treba da pocne Kolumbija Japan kad Velid Spaho prica nesto "Da Pape ima muda da ga otjera, ma ko ga yebe"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaže Spaho: "onog smetljara treba otjerat"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hogarstrasni
Kaunas je napisao/la:
snimio sam, postavicu samo dok uploadam
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ludi ste ako mislite da ce u septembru Spahić biti otjeran na klupu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I kultura na nivou....gringobih je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odhebaus, pitarska pamet nije potrebna za starije od pet godina...Razligu jadu....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
damir_82 je napisao/la:I kultura na nivou....gringobih je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda se negdje nekad i sretnemo pa da mi to kazes i u lice.... Do tad, na forumu konstruktivna rasprava.....jer forum tome i sluzi.....
Iznenadili ste Južnokorejce. U čemu je tajna uspjeha da ste ih "razbili" već nakon prvih 45 minuta?
- U tome što sam igru Korejaca analizirao šest mjeseci. U notes sam upisivao sve njihove slabosti, vrline. Tražio sam dobitnu formulu u kojoj ih možemo iznenaditi. Možda su oni mislili da ćemo polako ući u utakmicu, ali to nije bio naš plan. Željeli smo odmah postići gol te još jedan... Super smo odigrali. ( Vaha)
Naš Pape da je analizirao 6 mjeseci režim letova za žrijeb opet bi zakasnio.
Čovjek 6. mjeseci analizira svog najvećeg protivnika u grupi, naš Sušić ako je pogledao 6 minuta igru Nigerije ubijte me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.