Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzza
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mirzza » 23 feb 2010, 19:09

harishp je napisao/la:@Mirzza iskreno Braco je bio sa Bolom zajedno u vezi Teherana.Pa ni rijeci ne rece.A ako je iko imao razloga da progovori onda je to bas Braco.Ja ga gotivim ali bi sa tim bio dupli gospodin.Ovako ode iz repke povijena repa kao ''najgori i najcrnji''.
Braco je tada vec godinu dana bio van repke i sranja koja se desavaju, jedini koji je mogao srusit savez je bio Barba tadasnja "ikona" bh fudbala, ali se gospodin javio iz Leverkuzena i rekao da ne zna nista, ispo p... zadnja ko i ovaj Spaha.
J.ebo covjeka koji brani Mikada, Uslju & comp a ne brani svoje saigrace.
Cuva Bog Zelju svog!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 feb 2010, 19:14

harishp je napisao/la:@Mirzza iskreno Braco je bio sa Bolom zajedno u vezi Teherana.Pa ni rijeci ne rece.A ako je iko imao razloga da progovori onda je to bas Braco.Ja ga gotivim ali bi sa tim bio dupli gospodin.Ovako ode iz repke povijena repa kao ''najgori i najcrnji''.
jest jest tako harishp,, ali zato mirzza zna vrijedati Barbu,, ali njegov Hasko nije nista kriv,, nevinasce!!!!! :evil: :evil:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 feb 2010, 19:17

harishp je napisao/la:Sazvakano je to odavno o patriotizmu.niti ga cestito ima niti ga ljudi priznavaju pogotovo ne u repci.
Radi se o necemu drugom o svom ja i da stojis iza necega.Pjanic se na glavu okrenuo dok nije zaigrao za BIH.
Dok su ovakvi poletili da vide velika takmicenja i tek kad su skontali da nema ni 1% sanse da bude ni na klupi u seniorskoj dobra je i BIH.Ima ih jos ali su ovi ''najsladji'' :roll:
A za selo od 300 hiljada stanovnika nema korida za takve Mudonje o kojem pisemo.Ti ko biva haman iz Sevilje pa samo bakove sa pedigreom imate.
P.SUostalom znas ti dobro dobro koji Mudonja,jedan jedini. 8-) :lol:
P.SII Najzalosnije sto sad ni Spahic ne valja a brane se takvi kao ovi sto vole da sijednu jednom guzicom na dvije stolice.Nikakve veze.Ako ih progovori i 10% ostalih igraca bit ce dobro.Ali taj fim gledat neces.I jos ih raja i gotivi kraljevi,carevi a ovi strogo po strani i sto dalje od repke.
Trenutno nemamo boljeg za ulogu kapitena,samo sto je imao propusta za koje je kao kapiten najodgovorniji,gore sam ih naveo,pa nemoj opet da moram,ziv bio.
Po meni najveci igrac,koji se najvise usprotivio savezu je bio Elvir Bolic...
ZLATAN BAJRAMOVIC---Ako cemo gledati patriotizam i sve to s cime se Spaha ponosi,Bajramovic je vec uradio,dozivio i opet ga se za Cirine vladavine stavljalo na marginu...Covjek je nakon 6-7 mjeseci odsustvovanja sa terena dosao na reprezentativno okupljanje i molio Ciru da mu da 20 minuta protiv Belgije,ovaj udje i zabije gol,uvjek se odazivao pozivu,nije govorio kao neki:"Necu igrati seoske utakmice",bio je jedno vrijeme kapiten,a nakon sto mu je uzeta traka,nije rijeci progovorio,nastavio sutiti i "ginuti"(dok su se neki u istoj situaciji odricali reprezentativnog dresa),igrao je povrijedjen za reprezentaciju(za razliku od nekih koji su stiskali zube a zdravi ko drijen),plakao nakon postignutog gola za BiH,i jos milion detalja u kojima je Zlaja pokazao da ima srce kao niko drugi...
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 19:19

Mah dok je ovog saveza,vazda ce biti ovog ''peksimluka'' i pljuvanje medjusobno izmedju igraca kao i naroda na te igrace.A savez ''ehe-he'' svaki prvi u mjesecu redovno plata slijeze.
Mada i kad bi se istjeralo sve i dovelo drugi,rezultati krenuli nabolje.Naslo bi se kriticara koji se nisu dobro popeli na svoju hanumu da ''udare koju pametnu''kako to ustvari nista ne valja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 feb 2010, 19:20

i dok su Barba i Spaha se znojili na terenu da nama prokletim bosancima uljepsaju koji dan bar na trenutke,,, svojom igrom i borbom za drzavni grb,, veliki HASKO je dizo noge,,malo sakupljo sicu po autopraonama diljem mu lijepe njemacke a poslije i gledo TV,,, kako igra Njemacka!!!! :evil: :evil:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 feb 2010, 19:21

vrebac86 je napisao/la:
jest jest tako harishp,, ali zato mirzza zna vrijedati Barbu,, ali njegov Hasko nije nista kriv,, nevinasce!!!!! :evil: :evil:
Alo decko, koga sam ja vrijedjao? Samo sam naveo CINJENICE, to sto te one bole i sto uticu na ugled tvog idola, tvoj problem!
i znas sta djecacicu, kada spomenes Hasana ustani i dalje prekini pisati o njemu jer je ovo tema o Emiru Spahicu.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 19:23

vrebac86 je napisao/la:i dok su Barba i Spaha se znojili na terenu da nama prokletim bosancima uljepsaju koji dan bar na trenutke,,, svojom igrom i borbom za drzavni grb,, veliki HASKO je dizo noge,,malo sakupljo sicu po autopraonama diljem mu lijepe njemacke a poslije i gledo TV,,, kako igra Njemacka!!!! :evil: :evil:
Nije poenta u tome.Hasko je prije sviju njih se znojio dok su se neki od tih snebivali ili tek startovali.
Ali kome,da bi se padobranci tipa Baho nasli i bubali ko maksim po diviziji.Iako je to bilo daleko od istine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 feb 2010, 19:29

harishp je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:i dok su Barba i Spaha se znojili na terenu da nama prokletim bosancima uljepsaju koji dan bar na trenutke,,, svojom igrom i borbom za drzavni grb,, veliki HASKO je dizo noge,,malo sakupljo sicu po autopraonama diljem mu lijepe njemacke a poslije i gledo TV,,, kako igra Njemacka!!!! :evil: :evil:
Nije poenta u tome.Hasko je prije sviju njih se znojio dok su se neki od tih snebivali ili tek startovali.
Ali kome,da bi se padobranci tipa Baho nasli i bubali ko maksim po diviziji.Iako je to bilo daleko od istine.
Nemoj tako Harise, neko prati repku od 2003 i Danske i tada nije vidio ko je poharo tu tekmu kao i vecinu u kojima je igrao, a mali je u pravu, gledo je Haso TV u sobi nakon debakla i sjebavo se, dok su Spaha& comp lokali po bazenima.
Cuva Bog Zelju svog!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 feb 2010, 19:30

izvini stariji gospodine????????????????? i zasto tebe bole cinjenice u vezi Hasana!!! i samo nesto nisam ja prvi poceo pisati o DRUGIMA na ovoj temi velikog igraca nase lijepe zemlje!!!!!!! i blatiti po njemu i po Barbi??? za harishp------jeste poenta,, i drugi su mogli isto javno reci ,,ili i dalje se znojiti za repku ali nisu htjeli i onda dode netko i blati po igracima koji su nam do posljednjeg atoma snage borili da nam uljepsaju dan,, a brane nekog tko to nije htjeo!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 19:36

Ko nije htio,dok je ovaj Italiju zavaliljivao i Hrvatskoj zabijao.Drugi se cesali po glavici.Da bi se naslo na kraju da kaze da nije htio.Ako nije on nije onda vala niko.
P.S Kako rekoh bez obzira sto je prosla godina nakon sto je otisao da je samo potvrdio Bolicevu izjavu zavrsio bi svoju kompletnu pricu.Ovako je crv sumnje.Ali za zalaganje i igru taj je lud ko kaze da Braco nije znojio damu u repci itekako profesore.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 feb 2010, 19:39

Ti si jedan od onih kojim udje lakse metar u guzicu nego cenat u glavu.
Uzivaj kraj rasprave, eto vam kapEtana Spaica, ne bi me cudilo da zavrsi karijeru trijebeci rizu po kini kod velikog poglavice Mikada.
Cuva Bog Zelju svog!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 feb 2010, 19:41

Emir Spahic je legenda od igraca i ljudina od covjeka!!! kome to smeta nek se pusi!!!!!!!!!!! trebao je on sada posto je kapiten rijesavati probleme saveza??? ma dajte molim vas!! harishp-- pogresno si me shvatio nisam nikad napisao ,, za hasana da se nije znojio dok je igrao,,fakat je bilo utakmica kad je igrao ,,ali bilo je utakmica pogotovo pred kraj kad se vidjelo da nesto nestima??? ali meni je samo krivo i nikad ga vise necu postovati sto je prestao na mutan nacin da igra za repku!!!! on je za mene kao kad u pola fima nestane struje!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 19:42

mirzza je napisao/la:Ti si jedan od onih kojim udje lakse metar u guzicu nego cenat u glavu.
Uzivaj kraj rasprave, eto vam kapEtana Spaica, ne bi me cudilo da zavrsi karijeru trijebeci rizu po kini kod velikog poglavice Mikada.
Kome je to namijenjeno :roll: Ne ''odrazi ''se dobro 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 feb 2010, 19:59

vrebac86 je napisao/la:Emir Spahic je legenda od igraca i ljudina od covjeka!!! kome to smeta nek se pusi!!!!!!!!!!! trebao je on sada posto je kapiten rijesavati probleme saveza??? ma dajte molim vas!! harishp-- pogresno si me shvatio nisam nikad napisao ,, za hasana da se nije znojio dok je igrao,,fakat je bilo utakmica kad je igrao ,,ali bilo je utakmica pogotovo pred kraj kad se vidjelo da nesto nestima??? ali meni je samo krivo i nikad ga vise necu postovati sto je prestao na mutan nacin da igra za repku!!!! on je za mene kao kad u pola fima nestane struje!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
On kao kapiten,zajedno sa selektorom,bi bas trebao da "saobraca"na relaciji igraci-savez...Medjutim,on sve nesto pocne,"natukne"malo,uvali raji laznjak i"nestane"...Pa daj vise il reci sve sto treba,il zavezi ta usta sto se saveza tice,a ne ovako,nit znamo sta smo ni na cemu smo...Samo znamo da su se paralelni ugovori potpisivali,i da je Mikado "zgrnuo"koju stotku vise ,a ovamo sve neke mahalske price.Valjda su igraci ti koji najvise znaju,a selektora Blazevica ne bih da mjesam u ovo,posto bi on odmah rekao da je radio za cevape :evil:
Rotor Volgograd...

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 23 feb 2010, 21:18

trenutno se njemacki savez kaci sa selektorom oko produzenja ugovora, strukture rada, bonusa za potpisivanje, premije za svjetsko prvenstvo itd. Njemacki mediji spekulisu, navaljuju itd. bas bi me interesovalo kakva bi reakcija bila da se oglasi Ballack i pocne iznositi detalje, ili optuzivati pojedine subjekte oko reprezentacije i saveza, ne samo da to nije njegov posao, ne samo da se to ni pokojoj osnovi ne tice njega, nego sto njemacka javnost ne da ne ocekuje od njega da se mjesa vec bi, bar po mom misljenju, njegovo petljanje strogo osudila,

eh pa zasto mi uvjek trazimo da se kapiteni, igraci, legende bh fudbala, mjesaju u, svi se slazemo, tmurne radnje saveza.

i kad sam vec zaredao pitanjima, zasto se forumasi djele na, sergejovce, hasanovce, pa evo sad i na emirovce, kada su svi ti igraci dali i daju toliko za reprezentaciju

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 feb 2010, 21:51

Ovo nije okršaj na relaciji Spahić - Salihamidžić i nemojte ga na silu predstavljati kao takvog. Oni su svoj okršaj imali i znamo kako se sve završilo, nažalost. A vi, balavurdijo, koji se*ete po bilo kome od reprezentativaca marš na spavanje. Vi ste našli pričati o tome kakav je bio Hasan, znate o tome isto koliko i moja mati o nuklearnoj fizici.

Ja sam, recimo, sa harisom imao jedan okršaj na ovom forumu, ali mu priznajem realno gledanje na situaciju oko igrača. Dakle, nije bitno što ja harisa podnosim ili ne podnosim bitno je ono što govori. Da, i ako jednom nije bio u pravu, ne znači da nikad nije u pravu. ;)

Ovo govorim iz razloga što se može primjeniti i na naše reprezentativce i inače sve u životu. Šahbaz kad zapne, recimo, da je Vedo najbolji, ne bi ga Bog ubijedio da je JEDNU utakmicu odigrao loše. Kad ja kažem da je Spahić jaran sa Ušljom vi to, balavurdijo, tretirate kao pljuvanje?! Pa stvarno vi pojma o životu nemate.

Dakle, nisu naši reprezentativci božji poslanici pa da o njima ne smijemo diskutovati i iznositi nešto za što smatramo da nije dobro. Isto tako, zapamtite, uči se dok je čovjek živ i mišljenje koje je neko formirao sa 12 godina (ili sa 14, kao Tarik recimo ;) ) ne treba da znači da je to zabetonirano i da se ne treba mijenjati.

Demire, i ti fino zboriš, ali izgleda da si i ti ko Šahbaz - slabo čitaš, samo da ti je nešto napisati. Ovo shvati kao prijateljski savjet, mislim da ste i ti i haris, kao i mirzza na istoj frekvenciji, samo s druge strane :mrgreen:

Hasan je bio i ostao legenda našeg fudbala, čovjek koji ga je izdigao iz pepela, čovjek koji je trasirao put jednom Džeki, Misimoviću, Ibiševiću, Salihoviću. Mislite da bi oni zaigrali u Njemačkoj da nije bilo njega? Teško. Isto tako kao što niko od naših (gotovo niko, Begović je na klupi) ne igra u Engleskoj, jer tamo nikada nije igrao jedan Hasan, da otvori vrata za naše igrače. Pa kud ne ode onaj Nadarević što prenesoše engleski mediji (harise ovo je tebi malo da te podbodem :D ).

Fatite se knjige i učite, a ove svoje budalaštine snimite pa pročitajte kad porastete. Do tada psssst!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2010, 21:53

NoName je napisao/la: Hasan je bio i ostao legenda našeg fudbala, čovjek koji ga je izdigao iz pepela, čovjek koji je trasirao put jednom Džeki, Misimoviću, Ibiševiću, Salihoviću. Mislite da bi oni zaigrali u Njemačkoj da nije bilo njega? Teško. Isto tako kao što niko od naših (gotovo niko, Begović je na klupi) ne igra u Engleskoj, jer tamo nikada nije igrao jedan Hasan, da otvori vrata za naše igrače. Pa kud ne ode onaj Nadarević što prenesoše engleski mediji (harise ovo je tebi malo da te podbodem :D ).
Ovoga je doveo u reprezentaciju. Samo da napomenem, obzirom da to ova dječica vjerovatno ne znaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 22:05

Cuj @Nonameta kud ode Nadarevic.Pa trebao bi znati da Nadarov buduci klub blizu Skotske.A dobro znamo koliko su Skoti skrti.Dok se oni prebroje i preracunaju treba malo i vremena da prodje.
A kad stvarno predje krv bi ti popio :lol: :mrgreen: Odmah bi se isti moment morao ''odlogovati'' odavde. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 feb 2010, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2010, 22:06

harishp je napisao/la:Odmah bi se ''odlogovao'' odavde. :mrgreen:
Ne možeš ti njega tako lako oćerati. :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 22:08

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Odmah bi se ''odlogovao'' odavde. :mrgreen:
Ne možeš ti njega tako lako oćerati. :P :mrgreen:
Morao bi za Englesku direkt, Nadara ganjati sto mu rahatluk pokvari :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.