On kao kapiten reprezentacije pravi incidente sa suigračima nakon utakmice i to tebe ne zanima jer eto, to je van terena ?FaraonTM je napisao/la:Ja sam obično branio Spahu (Spahića), nije me zanimalo šta radi van terena dok je na terenu igrao kako treba. I sada, ne zanima me šta radi van terena ali na terenu je bio katastrofa, zato Spaha vrijeme je za promjene...
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Auuu. Bit će materijala za http://www.expressmag.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BeyKopites
- Kontakt:
Kapiten je opravdano spuco jednu vaspitnu Papetu zbog loše postavljene taktike!
NE ZASLUŽUJEMO TE EMIRE SPAHIĆU
MRŠ IZ SVETINJE !
NE ZASLUŽUJEMO TE EMIRE SPAHIĆU
MRŠ IZ SVETINJE !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Odavno se zna da imamo klanove u reprezentaciji ..
Sad ti kažem, da je on odigrao na nivou i da nije zayebao gol i da smo prošli, yebalo bi mi se šta je uradio isto kao i tebi.Amar Dzeko je napisao/la:On kao kapiten reprezentacije pravi incidente sa suigračima nakon utakmice i to tebe ne zanima jer eto, to je van terena ?FaraonTM je napisao/la:Ja sam obično branio Spahu (Spahića), nije me zanimalo šta radi van terena dok je na terenu igrao kako treba. I sada, ne zanima me šta radi van terena ali na terenu je bio katastrofa, zato Spaha vrijeme je za promjene...
Nemoj više.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
4stringsonly
- Kontakt:
Imamo klanove i klovnove.BiLy je napisao/la:Odavno se zna da imamo klanove u reprezentaciji ..
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
ssve ovo utice na igru na teerenjuu... na zaslost dzeko je postao njegov "vojnik" i to se vidi na dzekinom ponasanju i odnosu prema medijima i prema dresu reppke...FaraonTM je napisao/la:Ja sam obično branio Spahu (Spahića), nije me zanimalo šta radi van terena dok je na terenu igrao kako treba. I sada, ne zanima me šta radi van terena ali na terenu je bio katastrofa, zato Spaha vrijeme je za promjene...
-
risingforce
- Kontakt:
Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ispravite me ako grijesim, ali nista od toga nije potvrdjeno. I sam Spaho je rekao tako. Razocaran sam nekim stvarima, razocaran sam Spahicevom igrom protiv Nigerije ali ipak da sacekamo malo. Sigurno su i igraci bili razocarani porazom i mozda je bilo svadje ali to je normalno.
-
4stringsonly
- Kontakt:
Kao kapiten se trebaš ponašati i kad pobjediš i kad gubiš. Izaći na press reći : Mi smo odgovorni, krivi smo, bla,bla. Kao što su Hrvati uradili. On šuti k'o p....a , danas tek izašao na press, nešto se kao smrk'o.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
sad ću povjerovat' i ono da ima kćerku i da je iz Rusije pobjegao u gepeku 
Kažu da je Spaha dok je igrao u Lokomotivu imao "posla" sa Ruskom mafijom. Najozbiljnije.risingforce je napisao/la:Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Chinaglia je napisao/la:sad ću povjerovat' i ono da ima kćerku i da je iz Rusije pobjegao u gepeku
1946
Sve je jasno bilo ljudi moji kad je sebi zacimentirao kapitensku traku alo bola ko si sta glumis vise ..
Pa Miske je igrao kad niko nije igrao kad je bilo protiv saveza , uvijek je tu bio al kabadahija se ponasa ko da mu je reprezentacija babovina e ne moze to tako , poveo ibricica gore nema fajde nikakve od njega a osto jadni Zukanovic kuci koji je bolji od dvojice 8 puta , pa Pariz i driblanje Nasrija pa ga Emenike voza ko da je stoper u BiH kantonalnoj ligi , dosta je bilo "kapitenu" !
Pa Miske je igrao kad niko nije igrao kad je bilo protiv saveza , uvijek je tu bio al kabadahija se ponasa ko da mu je reprezentacija babovina e ne moze to tako , poveo ibricica gore nema fajde nikakve od njega a osto jadni Zukanovic kuci koji je bolji od dvojice 8 puta , pa Pariz i driblanje Nasrija pa ga Emenike voza ko da je stoper u BiH kantonalnoj ligi , dosta je bilo "kapitenu" !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Lako ce se Edin "prevaspitati". Susic i Spahic su problem ocigledno. Susic vjerovatno ide, a s ovim cemo vidjeti.rammstein je napisao/la:ssve ovo utice na igru na teerenjuu... na zaslost dzeko je postao njegov "vojnik" i to se vidi na dzekinom ponasanju i odnosu prema medijima i prema dresu reppke...FaraonTM je napisao/la:Ja sam obično branio Spahu (Spahića), nije me zanimalo šta radi van terena dok je na terenu igrao kako treba. I sada, ne zanima me šta radi van terena ali na terenu je bio katastrofa, zato Spaha vrijeme je za promjene...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slomio je Neymara u prijateljskoj... Marina isto tako... Ono snazno, ostro i u kost....AllGunsBlazing je napisao/la:Kreten. Udarao bi se sa nasim, a kad ga Emenike klepi nista. Otrese ga covjek kao da ga nema. Sto ne uleti njemu ili Ameobiju da ga pojedu za dorucak? Moron obicni.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Samo da Velid ne plati ceh..lik je lud 100% ,sve vise mi je drag 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Debelo se varaš. Žao mi je što tako razmišljaš. Problem se ne odgađa, problem se riješava.FaraonTM je napisao/la:Sad ti kažem, da je on odigrao na nivou i da nije zayebao gol i da smo prošli, yebalo bi mi se šta je uradio isto kao i tebi.Amar Dzeko je napisao/la:On kao kapiten reprezentacije pravi incidente sa suigračima nakon utakmice i to tebe ne zanima jer eto, to je van terena ?FaraonTM je napisao/la:Ja sam obično branio Spahu (Spahića), nije me zanimalo šta radi van terena dok je na terenu igrao kako treba. I sada, ne zanima me šta radi van terena ali na terenu je bio katastrofa, zato Spaha vrijeme je za promjene...
Nemoj više.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.