Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
žao mi Velida, zbog đubreta će ostati bez posla 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nek ga sportsport.ba zaposli ako ga nogiraju oviTMmanija2012 je napisao/la:Samo da Velid ne plati ceh..lik je lud 100% ,sve vise mi je drag
Zar mu nije Nikola Karabatic bio najbolji jaran u Monpeljeu?! Onaj Karabatic sto je kasnije saslusavan zbog optuzbi za namjestanje utakmica......FaraonTM je napisao/la:Kažu da je Spaha dok je igrao u Lokomotivu imao "posla" sa Ruskom mafijom. Najozbiljnije.risingforce je napisao/la:Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..
Pa on je iz Lokomotive otjeran zbog namještanja utakmica.... U gepeku je pobjegao iz Rusije jer su ga htjeli ubiti!!!FaraonTM je napisao/la:Kažu da je Spaha dok je igrao u Lokomotivu imao "posla" sa Ruskom mafijom. Najozbiljnije.risingforce je napisao/la:Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..
Sent from my Home using fingers
Kako ga pitari i mrze
Dobro to ali sto mrzite Barbareza,jel sto nije iz Sarajva?
I kad ode Spaha opet nema Koseva i karti,karti,uzmi papka.
Dobro to ali sto mrzite Barbareza,jel sto nije iz Sarajva?
I kad ode Spaha opet nema Koseva i karti,karti,uzmi papka.
Bojim se da će ovo više imati štetu po Spahu, ali Velida, a ne Emira.

Ne znam je li bilo,ne da mi se trazit po temi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
šta misliš ti iskreno jel spaha rak rana repke u zadnje vrijeme? evo mene ljiljan na twitteru pobi nekim stavovima da nije...legenda reala je napisao/la:žao mi Velida, zbog đubreta će ostati bez posla
čudno mi kako to da njemu novinari smetjau i prave problem, a ne prave begoviću, ibiševiću i sl. igračima
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Zamjerio se puno opasnijoj raji,ne brinimiky_hz je napisao/la:Zato sto Emir ima "dobru" raju ovamo.Kurcu bi se kurcio da nema ledjaennis je napisao/la:Zasto??mislim da ce nakon ovoga pokupiti mnoge simpatije.Spaho mi je vazda bio draglisander je napisao/la:Spahi Velidu je bolje da ostane u emigraciiji u Brazilu
Ne podrzavam Papeta,ali bojkot se nije smio raditi na prvenstvu,Emir je zavrsio s mnogima
SLOBODA NAVIJAČIMA
Je l' vakat preimenovati naziv teme?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
odakle ti ovoautogol je napisao/la:Ne znam je li bilo,ne da mi se trazit po temi![]()
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 25 jun 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Bojim se da bi Velid mogao i degenek dobiti...legenda reala je napisao/la:žao mi Velida, zbog đubreta će ostati bez posla
Sent from my Home using fingers
Ovo nije glas Velida Spahe,osim toga opet neka nagadjanja.Amar Dzeko je napisao/la:Velid Spaho objasnio.
Glupan bi se potuk'o? Odron od čovjeka, ili kako bi Spaho rek'o smetljar.![]()
[youtube][/youtube]
Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Ne brinem ja za Spahu, meni je žao @Kaunasa. Pazi se, jaro, dobro. Obavezno mijenjaj ime na accountu, ući će ti Kapiten u trag. 
Spaho kralj! Nadam se da će se klupko raspetljavati dalje, ma ko god bio kriv i odstranjen iz ekipe...
Spaho kralj! Nadam se da će se klupko raspetljavati dalje, ma ko god bio kriv i odstranjen iz ekipe...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Odlazi kikseru,kabadahijo,smetljaru...
- legenda reala
- Kontakt:
Naravno da jeste, zavirite malo dublje i sve će vam se samo kazati, Safet pa Emir moraju letitiZahaKING je napisao/la:šta misliš ti iskreno jel spaha rak rana repke u zadnje vrijeme? evo mene ljiljan na twitteru pobi nekim stavovima da nije...legenda reala je napisao/la:žao mi Velida, zbog đubreta će ostati bez posla
čudno mi kako to da njemu novinari smetjau i prave problem, a ne prave begoviću, ibiševiću i sl. igračima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Marjan bi prije svoja vnago jeo nego rek'o nešto protiv ovog kabadahije.Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Spaho će eventualno dobiti ukor zbog načina izražavanja i to je to.legenda reala je napisao/la:žao mi Velida, zbog đubreta će ostati bez posla
Čuj nije glas Velida Spahe, šta misliš ko je sjedio iza mikrofona ako je utakmicu nakon toga prenosio Spaho
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Samo da Velid ne popije otkaz..jbt fkat mi zao lika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.