Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Naravno, i hoće nekada ako Bog da. U to sam siguran.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hajte spavati
sad ce 4. sata
Ja bih volio se baviti sa onim sportom bidathlon diathlon kako se vec zove, trcis/hodas/skijas se 4-5-6 km, nekako me privlaci sport, al fudbal je fudbal
Ja bih volio se baviti sa onim sportom bidathlon diathlon kako se vec zove, trcis/hodas/skijas se 4-5-6 km, nekako me privlaci sport, al fudbal je fudbal
Ev Ovo novo sto sam vidio na fifinoj stranici http://de.fifa.com/interactiveworldcup/ ... index.html
Da li ce ovaj jedini bosanac u fifa 10 Ranglisti uspjeti se Kvalifizirati za Veliko Takmicenje u Barceloni i pobjediti jednu od veliki nagrada
Samo naprijed bosanci ima nas Svugdjeee

Da li ce ovaj jedini bosanac u fifa 10 Ranglisti uspjeti se Kvalifizirati za Veliko Takmicenje u Barceloni i pobjediti jednu od veliki nagrada
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Mogu jaWonderkid je napisao/la:Sta mislite moze li neko stici @Neutral po broju postova?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma moze ako hoceWonderkid je napisao/la:Sta mislite moze li neko stici @Neutral po broju postova?
A C A B !
Ljudi imal ko da me uputi makar malo,sta mi je najvaznije da ucim na testovima za polaganje vozackog ispita,jednostavno nemogu nabubati 250 str. 
Obrati se ammarc on ti je nafrishko polozio testove......od pomoci jepik je napisao/la:Ljudi imal ko da me uputi makar malo,sta mi je najvaznije da ucim na testovima za polaganje vozackog ispita,jednostavno nemogu nabubati 250 str.
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Ja nisam ni ucio ispite samo malo pregledao one raskrsnice i to je bilo to ,ostale sam znakove znao koliko sam puta samo prosao od SA-BG sa starim.pik je napisao/la:Ljudi imal ko da me uputi makar malo,sta mi je najvaznije da ucim na testovima za polaganje vozackog ispita,jednostavno nemogu nabubati 250 str.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- TheManiacs
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Ako si inteligentan mozes poloziti bez ucenja. Saobracajne znakove valjda znas,ebiga ,vidis ih svaki dan. A raskrsnice jednostavno logicki rijesi. Ona "suha"pitanja su gluposti,lagana su,al mogu te zeznuti.pik je napisao/la:Ljudi imal ko da me uputi makar malo,sta mi je najvaznije da ucim na testovima za polaganje vozackog ispita,jednostavno nemogu nabubati 250 str.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Aha znaci ipak je moje da ucimmajestic24 je napisao/la:Ako si inteligentan mozes poloziti bez ucenja. Saobracajne znakove valjda znas,ebiga ,vidis ih svaki dan. A raskrsnice jednostavno logicki rijesi. Ona "suha"pitanja su gluposti,lagana su,al mogu te zeznuti.pik je napisao/la:Ljudi imal ko da me uputi makar malo,sta mi je najvaznije da ucim na testovima za polaganje vozackog ispita,jednostavno nemogu nabubati 250 str.
Jao mi noge, strah me pogledati , ima ogromna "bubla" na nozi. Ovo je već druga u nizu i obje su na desnoj nosi. Jedna mi je već tu ima mjesec dana. 
može ljubav,ako ga ne banujuWonderkid je napisao/la:Sta mislite moze li neko stici @Neutral po broju postova?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma preradi po jednom-dvaput one testove sto vam daju u Auto-skoli i bices spreman, ja sam barem tako. Sretnopik je napisao/la:Ljudi imal ko da me uputi makar malo,sta mi je najvaznije da ucim na testovima za polaganje vozackog ispita,jednostavno nemogu nabubati 250 str.
Support Velez, It's logical! ★
- alan_kardec
- Kontakt:
Najvažnije kod rješavanja zadataka iz raskrsnica ti je onih nekih 7 pravila (policajac,semafor, vozila pod pratnjom, vozila sa rotacijom, pravilo desne strane, ostalo sam zaboraviopik je napisao/la:Aha znaci ipak je moje da ucima znaci da se fokusiram na znakove i raskrsnice.
Bio je petak 13. kad sam ja položio vozački.
Šta ti je "bubla" ??Neutral je napisao/la:Jao mi noge, strah me pogledati , ima ogromna "bubla" na nozi. Ovo je već druga u nizu i obje su na desnoj nosi. Jedna mi je već tu ima mjesec dana.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hvala drugMont0 je napisao/la:Ma preradi po jednom-dvaput one testove sto vam daju u Auto-skoli i bices spreman, ja sam barem tako. Sretnopik je napisao/la:Ljudi imal ko da me uputi makar malo,sta mi je najvaznije da ucim na testovima za polaganje vozackog ispita,jednostavno nemogu nabubati 250 str.
neutral, wtf is bubla 
Najvažnije kod rješavanja zadataka iz raskrsnica ti je onih nekih 7 pravila (policajac,semafor, vozila pod pratnjom, vozila sa rotacijom, pravilo desne strane, ostalo sam zaboravioalan_kardec je napisao/la:pik je napisao/la:Aha znaci ipak je moje da ucima znaci da se fokusiram na znakove i raskrsnice.
Eh ti "suvih pitanja" se najvise bojim tj. ti nekih clanova,a toga ima bas puno,raznih nekih odredbih i slicnih stvari
Hahah, bubla...
Natekla noga, a natekla tako kao da mi je golf loptica ispod kože , a bubla kao loptica haha
Natekla noga, a natekla tako kao da mi je golf loptica ispod kože , a bubla kao loptica haha
druze,ja sam neki dan to poloziopik je napisao/la:[
Eh ti "suvih pitanja" se najvise bojim tj. ti nekih clanova,a toga ima bas puno,raznih nekih odredbih i slicnih stvari
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.