Emir Spahić

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 00:55

DukeOfWellington je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la: Napraviše ljudi svoju privatnu reprezentaciju.
Fakat. Vrte priču na koju se lože prosječno i ispodprosječno inteligentni ljudi, djeca, babe i slični i to im prilično polazi za rukom. Klasičnim populizmom Senad je preko Spahića i Marjana privatizovao reprezentaciju. Nadam se da će naredne kvalifikacije komplet biti na BHT-u, ovaj što je u sobi otvorio televiziju nek nađe drugu zanimaciju.
Slažem se za prijenos utakmica, što dalje od Spejsa.

Što se tiče privatne reprezentacije, Vaha ili Duško su nam jedini spas.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 00:56

legenda reala je napisao/la:Sve zvanične utakmice BIH u naredne četiri godine prenosi BHT, + EURO 2016 i SP2018, Face može dobiti poneku prijateljsku u gostima i to je to
:tokralju:

Kraj sobara Senada, poltrona Marjana i njihove cirkusijade.

Nadam se da će BHT uzeti i prijateljske.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 jun 2014, 00:56

amstaff je napisao/la:Gdje si čuo, na pijaci?

Jarane svi lupate ko bubnjari... Svi odjednom imate info iz prve ruke i već imamo 40 mogućih scenarija.
nije jarane na pijaci. jeste da je rekla-kazala i nisam ni povjeravo u pricu da su se uopste potukli, kad vcrs cujem sta spaho prica.
lik rece da mu je jaran to cuo od zene doktora karabega.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 00:56

jasmin10 je napisao/la:je li mi se cini ili spaho kaze I POSLIJE UTAKMICE da je bilo na rubu incidenta ?
znaci li to da je i prije utakmice bilo svega ? jer cuo sam da se prije utakmice spaha zakacio sa vedom :roll:
Vratu se na moje ranije postove, vidjet ces da sam pisao da je frka i to velika izbila dva sata prije utakmice ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 00:56

Head je napisao/la:Yebem ti staru picko retardirana koja je posrala se na prolaz u drugi krug.Mrs tele jedno odvratno hrvatsko.
:facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 00:57

Damire druze moj,dolazio sam ja i na Kosevo,jos 97,znam kako sve ide.
Priznaj da ima malo tog nekog lokala ;)
I ne,ja nisam iz Zenice.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 00:57

Nerminovic je napisao/la:
Head je napisao/la:Yebem ti staru picko retardirana koja je posrala se na prolaz u drugi krug.Mrs tele jedno odvratno hrvatsko.
Da zaboravio sam,nabijem ga na qrac sa njegovom dvolicnoscu,kao patriota,ruka na srcu a ovamo unosi nemir.

SMECAR
1946

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:58

pisac je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:je li mi se cini ili spaho kaze I POSLIJE UTAKMICE da je bilo na rubu incidenta ?
znaci li to da je i prije utakmice bilo svega ? jer cuo sam da se prije utakmice spaha zakacio sa vedom :roll:
Vratu se na moje ranije postove, vidjet ces da sam pisao da je frka i to velika izbila dva sata prije utakmice ;)
Gdje ću se vraćati, treba mi pola noci da iskopam. Piši opet. :lol: :lol:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 jun 2014, 00:58

Da se nije mozda Besic umjeso u pricu pa nesto reko/uradio.. Cuj postedjen dva uzastopna treninga kofol.. Kakva povreda kakvi bakraci..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 00:59

jasmin10 je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Gdje si čuo, na pijaci?

Jarane svi lupate ko bubnjari... Svi odjednom imate info iz prve ruke i već imamo 40 mogućih scenarija.
nije jarane na pijaci. jeste da je rekla-kazala i nisam ni povjeravo u pricu da su se uopste potukli, kad vcrs cujem sta spaho prica.
lik rece da mu je jaran to cuo od zene doktora karabega.
Jaran cuo od zene doktora Karabega,divno :kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2014, 00:59

Joj dobro si Duke, tacno iz spavace sobe prenose. Kao da su u supi nekoj.

Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 01:00

Head je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Da zaboravio sam,nabijem ga na qrac sa njegovom dvolicnoscu,kao patriota,ruka na srcu a ovamo unosi nemir.

SMECAR
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 01:01

Sta vam je ljudi ovo sve radi Avdija, sve su to spijuni, sve je to go spijun pazite se sta piste i ovdje nas prate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 01:01

sajo10 je napisao/la:Da se nije mozda Besic umjeso u pricu pa nesto reko/uradio.. Cuj postedjen dva uzastopna treninga kofol.. Kakva povreda kakvi bakraci..
Ima logike..Već od prije je poznat kao živac.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 jun 2014, 01:01

pisac je napisao/la:
mene je bas zanimalo da li ovo `i poslije utakmice` znaci da je bilo frke i prije utakmice. jer danas kada sam cuo za ovaj incident, nisam vjerovao, jer ne vjerujem inace u ove mahalske price. ali moguce je da je bilo nesto s vedom prije utakmice, jer nekako je vedo bio cudan nakon sto je usao u igru :roll:

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 25 jun 2014, 01:02

Vise nego ocito je da je Velid potencirao na Dzeku , meni licno ne pada niko drugi na pamet a vama?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 01:03

Cartman je napisao/la:Joj dobro si Duke, tacno iz spavace sobe prenose. Kao da su u supi nekoj.

Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Ono je planirani stan 100%, Senad kupio stan i otvorio televiziju, a sad nam prodaje jeftinu demagogiju.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 01:04

amstaff je napisao/la:
drummer je napisao/la: Postoji krug novinara,sportskih i javnih radnika i obicnih ljudi koji godinama patoloski mrze Spahica i svim silama se bore da Barbarez ne bude selektor.Imaju jednu zajednicku osobinu,mahom svi navijaju za Sarajevo.
To mi je zanimljiv fenomen posto u drugim krajevima nase zemlje to nije slucaj.Recimo,Barbarez je bozanstvo.
Ja pitam zasto,sta je razlog,jesmo li stvarno tako uskogrudni da je zbog toga sto nije iz naseg grada ili sto se utakmice ne igraju u nasem gradu?
Mislim da pitanje nije glupo i da itekako stoji.

Itekako je glupo. Mrziš Sarajevo i građane Sarajeva i pišeš takve stvari. Ne postoji osoba u Sarajevu koja ima nešto protiv Barbareza. Barbarez je idol nacije. Barbarez trenutno nije pogodna ličnost za selektora. Nama treba iskusan i čvrst trener. Još jednom ponavljam Spahić nije normalan lik i sve će se znati vrlo brzo. Klupko se razmotava.
Nisi upravu druze,ne mrzim nikoga.Postoje moji postovi osude skandiranja Tuzlaka na utakmici protiv Srbije protiv naseg glavnog grada.Zaista nisi upravu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 01:05

Lucryler je napisao/la:Vise nego ocito je da je Velid potencirao na Dzeku , meni licno ne pada niko drugi na pamet a vama?
Kako je to vise nego ocito tako ti Boga ?

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 25 jun 2014, 01:05

drummer je napisao/la:Damire druze moj,dolazio sam ja i na Kosevo,jos 97,znam kako sve ide.
Priznaj da ima malo tog nekog lokala ;)
I ne,ja nisam iz Zenice.
Nikakve veze s lokalpatriotizmom to nema... Niti moje misljenje o Papetu niti o Spahi niti o bilo kome....
Nisam lokalpatriota u toj mjeri da mrzim sve van Sarajeva... Imao sam negativna iskustva u Zenici na utakmicama FKS, pa sam bez obzira na to cesto isao u Zenicu na kafu, na pice.... Bio sam prije 15 dana jedan petak lijepo zaglavio....
Nadam se da ce se brzo odmotati ovo klupko vezano za Emira Spahica.... Da ce se saznati ko je gdje bio nakon revansa protiv Portugala u Zenici 2009..... Da ce i Barba da progovori jer je obraz nacije u pitanju......
Nadam se........

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Roki50 i 10 gostiju.