Safet Sušić - Pape
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Pa naravno da je sve ovo iscenirano, vreme je da ljudi znaju istinu.
Dosta je mazanja očiju, pi.kasti statusa na facebooku, itd...
Dosta je mazanja očiju, pi.kasti statusa na facebooku, itd...
Ma gdje ce on, frajko je cijelo prvenstvo bio pijan, pa mahmuran i sve tako u krug.DonCorleone je napisao/la:Ima li realne sanse da je Ibricic upetljan u ovo sve, njemu bih najvise odgovaralo, on je meni pravi smetljar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 1988risha
- Kontakt:
Kasno jaraniko,sad je svejedno i njemu i njima,ko ce SUTRA bit na terenu a ko na klupiHead je napisao/la:Pokazi barem jednom da imas muda i ostavi kabadahiju Spahica na klupi,Dzeku u hotelu a Ibricica stavi umjesto Kece nek bude ekonom.

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Znam da prije utakmice za Argentinom u tunelu kad su vec nasi stigli da su izgledali kao da idu na streljanje mozda je bio neki sukob prije...znam da su svi izgledali vrlo cudno a i malo su kasnili.
Slicno je bilo u tunelu prije tekme sa Nigerijom...fight club u svlacionici.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- tuzlak1987
- Kontakt:
A koji su to seljaci, odu prvi put na svjetsko prvenstvo, prvi put za ovu drzavu, jedan od najvecih uspjeha i oni se svadjaju, udaraju, prave klanove, biraju sastave. Ciganija nista drugo nego ciganija i gurbeti svi redom koji to rade..
Mislim da je to trougao Spahić, Džeko,Ibričić 

- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne jbe Seo nikog, on uopšte nije svjestan gdje je došo hahhahahha1988risha je napisao/la:Ma kakav Kolašinac,on s njima i ne priča,on ima svoj film... ovo će ti biti sukob starosjedioca sa Germanijom/ Hajduk...bordobijeli je napisao/la:ma ja mislim da je kolasinac nekog stekno
A ovo ti je sukob Emir vs Safet, a razlog sukoba su Tino vs Senijad, Safet nema u planu da daje Ibru šansu nikako, dok mu je Tino u opticaju za prvih 11 ili prva zamjena i to je razlog svađe
nikakve tuče nije bilo da se razumijemo, samo tjeranje inata koji nas je na kraju koštao plasmana u osminu finala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovdje je već odavno aktuelna priča o klanovima u reprezentaciji, to postaje sve više i više očigledno. Ova tuča uopšte nije nemoguća, naprotiv. U startnoj postavi nije igrao bedem naše odbrane, pa nije čak ni kasnije uveden u igru, nego su izvršene neke nelogične izmjene, tako da je moguće da je nekom u tunelu dopizdilo.Kuko je napisao/la:Ni Velid ne zna da li je bilo tuce, ova njegova prica je vise rekla-kazala vec ozbiljna informacija, sto i sam govori. I vi ste na osnovu toga vec utvrdili citav scenario, ucesnike u „tuci“, razloge zbog kojih je izbila i sta sve ne.![]()
![]()
@Kaunas i Velid, ne zaslužujemo vas

Ne cude slabu rezultati, ali dobro je da ovo izadje na vidilo.tuzlak1987 je napisao/la:A koji su to seljaci, odu prvi put na svjetsko prvenstvo, prvi put za ovu drzavu, jedan od najvecih uspjeha i oni se svadjaju, udaraju, prave klanove, biraju sastave. Ciganija nista drugo nego ciganija i gurbeti svi redom koji to rade..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
bas tako ,ako nisu mogli da se sklaptaju ova dva mjeseca da odigraju za ovaj napaceni narod koji ih toliko podrzava ,stvarno su klasicni kretenetuzlak1987 je napisao/la:A koji su to seljaci, odu prvi put na svjetsko prvenstvo, prvi put za ovu drzavu, jedan od najvecih uspjeha i oni se svadjaju, udaraju, prave klanove, biraju sastave. Ciganija nista drugo nego ciganija i gurbeti svi redom koji to rade..

Zasto niko nece direktno da kaze istinu? Ako je razlog strah onda to nema nikakvog smisla, jer ovo (indirektno) je 1000x gori nacin, u svakom smislu.odjava je napisao/la: ovo je namjerno montirano,jer niko nece da direktno kaze istinu.
Sve je pocelo time da samo Zukanovic nije dobio vizu a svi ostali jesu, pazi molim te svi igraci, treneri, doktori, kuhar, ovaj-onaj dobili a jedan igrac nije.
Koje su ovo mahinacije Boga ti pitaj.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa sve naštimano, da je Zuka dobio, možda Ibričić ne bi išao.
E, ljudi, oči se polako otvaraju, biće bolje.
E, ljudi, oči se polako otvaraju, biće bolje.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kad sam ja govorio da ovo nisu čista posla ovdje su se mnogi smijali i nazivali me teoretičarem zavjere. Ako se na sekundu razmisli hladne glave jasno je da ovo nije slučajnost.Elegant je napisao/la:Sve je pocelo time da samo Zukanovic nije dobio vizu a svi ostali jesu, pazi molim te svi igraci, treneri, doktori, kuhar, ovaj-onaj dobili a jedan igrac nije.
Nisam ni rekao da je nemoguca, ali nema smisla bez ikakvih dokaza upirati prstom u bilo koga, jer je eto ovdje vec aktuelna prica u klanovima, pa se sad sve idealno poklopilo.truts je napisao/la: Ovdje je već odavno aktuelna priča o klanovima u reprezentaciji, to postaje sve više i više očigledno. Ova tuča uopšte nije nemoguća, naprotiv. U startnoj postavi nije igrao bedem naše odbrane, pa nije čak ni kasnije uveden u igru, nego su izvršene neke nelogične izmjene, tako da je moguće da je nekom u tunelu dopizdilo.
Neka i treba sve da ispliva na povrsinu, ovdje se mjesecima pljuje po selektoru, a tamo Emir, Edin, Senijad kolo vode.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 jun 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mogli su napraviti kakav reality show live iz bosanske svlacionicePauk je napisao/la:Znam da prije utakmice za Argentinom u tunelu kad su vec nasi stigli da su izgledali kao da idu na streljanje mozda je bio neki sukob prije...znam da su svi izgledali vrlo cudno a i malo su kasnili.

- 1988risha
- Kontakt:
Moraju režat,kad pozoveš igrače na SP koji nemaju kvalitet i koji nikad nisu odigrali kvalifikacijsku tekmu za BIH i još im daš minutažu na SP,onda dođe do svega,I LOGIKA starosjedioci se pobune...
Kolašinac je fantastično primljen jer je kvalitet,a ove Germance/ Hajduk nešto ne bi rekao da gotive...
Zuka da je dobio vizu otpali bi il Tino il Hadžić... Vršajevića je morao povest zbog Hajduka,jer su Tini dali ugovor...
Ibričića je morao povest radi Džeke i Spahe...
Sukob interesa,i to je to... A na kraju jedino ko je popusio je Zukanović,ni kriv ni dužan...
Kolašinac je fantastično primljen jer je kvalitet,a ove Germance/ Hajduk nešto ne bi rekao da gotive...
Zuka da je dobio vizu otpali bi il Tino il Hadžić... Vršajevića je morao povest zbog Hajduka,jer su Tini dali ugovor...
Ibričića je morao povest radi Džeke i Spahe...
Sukob interesa,i to je to... A na kraju jedino ko je popusio je Zukanović,ni kriv ni dužan...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 25 jun 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- donniedarko
- Kontakt:
Rekao sam vam neprofesionalizam je problem ali gdje ces tog i tog otjerati, oni su najbolji, zasluge, patrioti bla bla. Ako hocemo rezultate a ne pateticne diskusije o patriotizmu treba pod hitno uvesti profesionalizam u repci. Od saveza preko selektora do igraca. Jasno je sta se treba uraditi
Moze li mi iko navesti u sportu da je ekipa u kojoj ima ovoliko skandala, klanova, nepotizma, nacionalizma zabiljezila neki zapazen rezultat
Ako mislite da je nas plasman sa ovakvom ekipom uspjeh u velikoj ste zabludi sto se tice nogometa i generalno sporta. 

Moze li mi iko navesti u sportu da je ekipa u kojoj ima ovoliko skandala, klanova, nepotizma, nacionalizma zabiljezila neki zapazen rezultat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.