Mozambik je napisao/la:Nista meni nije jasno.
ma piši bilo šta, boli te ****
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Amar Dzeko je napisao/la:

Samo viči Yes Yes.Mozambik je napisao/la:Nista meni nije jasno.
Ti si najveća naivčina, danas sam ti govorio, ti ćeš se sakrit u mišiju rupu kada se sve sazna. Pa ti i dalje brani igrače, a pogotovo Džeku, koji je smetljar, što bi reko Velid.Mozambik je napisao/la:Nista meni nije jasno.
Ovo drugo zasluzeno.anonymousHD je napisao/la:Sea i Spahić se u svlačionici zakačili.
Sea Papetu **** mater.
Amar Dzeko je napisao/la:
vjerovatno je vedo bio taj koji je dobacio nesto s klupe spahicu da ne dribla i to, kasnije se porijeckali u svlacionici, ibro uletio u spahinu odbranu standardno i to je to na rubu incidenta sto bi spaho rekaoMozambik je napisao/la:Nista meni nije jasno.

De objasni ko se sa kim pobio?Balthazar je napisao/la:Moja verzija je istina a cucemo sve u narednih par dana. Uglavnom bilo je sra.nja i prije utakmice i nakon utakmice. Tino je ušao samo zbog kaprica.
E sad mene zanima zašto Seo nije igrao a njega nema u ovim sapunicama
Posto je ovdje pisano svasta i svacega moze li neki kratki rezime, da ne povezujemo bezveze...Balthazar je napisao/la:Moja verzija je istina a cucemo sve u narednih par dana. Uglavnom bilo je sra.nja i prije utakmice i nakon utakmice. Tino je ušao samo zbog kaprica.
sta cu kapriceBalthazar je napisao/la:Moja verzija je istina a cucemo sve u narednih par dana. Uglavnom bilo je sra.nja i prije utakmice i nakon utakmice. Tino je ušao samo zbog kaprica.
Za Tina sam i mislio da je kaprica razlog. Ono Pape u fazonu kad oni luduju, sad ću malo i ja.Balthazar je napisao/la:Moja verzija je istina a cucemo sve u narednih par dana. Uglavnom bilo je sra.nja i prije utakmice i nakon utakmice. Tino je ušao samo zbog kaprica.
A mozda nije ni jedini.Koji sastav i formacija,nacin,pristup,izmjene.Ubilo se za prodaje,organizovane.4stringsonly je napisao/la:Ja danas gledam ona njegova dodavanja Nigerijcima i kontam: "J..o te, ovaj k'o da je prodao tekmu."
A možda nisam daleko od istine.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 39 gostiju.