Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bravo za Lisicki i Petković.
Baš me zanima da li će Donna daleko dogurati.
- BeyKopites
- Kontakt:
'ta će Klizan sarlatan, gubi dobijene poene i gameove, ne moze forehand da pogodi kako treba
+ je i Nadal počeo igrati malo bolje.
A ako ovako Rafa bude igrao protiv Rosola, ponovit će se 2012.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kakav poen Rafe.Iz ležećeg stava.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kakva Donna.To je samo za slikanja.Neutral je napisao/la:Bravo za Lisicki i Petković.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jes, jes aha...BeyKopites je napisao/la:'ta će Klizan sarlatan, gubi dobijene poene i gameove, ne moze forehand da pogodi kako treba+ je i Nadal počeo igrati malo bolje.
Rafa nije igrao uopste loše.U prvom setu je pored Klizanovih bombi sa svih strana par puta fulio stranu tj odigrao u njega sto je ovaj kaznio.Isto tako par losih poena na mrezi i dupla na set loptu i eto izgubljenog seta
Kasnje je zaigrao puno bolje, pogotovo drugi set gdje Klizan i nije toliko pao sto i pokazuje statistika od 6 aseva,75% ubacenog prvog servisa i 71% osvojenog na prvi uz 15 winera i samo 4 neforsirane ali je Nadal ipak odigrao puno bolje i uzeo set sa 6:3.Treci i cetvrti su bili dosta laksi.
Servirao je solidno, prvi servis pogotovo.Bekhend je najviše štekao...
Svaki ce biti sarlatan dok ih Rafa melje a cim ga neko slucajno pobjedi bice...
Do kraja! VAMOS!
Ana Konjuh mesečini ima veći potencija. Petra je izgledala fantastično prije početka neugodnih povreda. Donna će teško sa Vinci, ali sve je moguće.darker10 je napisao/la:Kakva Donna.To je samo za slikanja.Neutral je napisao/la:Bravo za Lisicki i Petković.
Roger danas lijepo našamarao nedoraslog protivnika.
Dugo nisam gledao goreg igrača na travi od ovog Lorenzija, pa jedva je prebacivao mrežu.
RF-u jedine zamjerke za zayebavanje na meč loptama, a generalno je to izgledalo zadovoljavajuće. Kad bi još malo popravio BH i manje promašivao neke otvorene situacije, bio bi ponovo strah i trepet. Servis odličan, plasira ga kao nekad Pete Sampras, FH ponovo prodoran i smrtonosan kao nekad, a za net-play nemam riječi. Živio Stefan Edberg. 
Nije bez razloga.samirr je napisao/la:Lorenzi nema ni Grand Slam pobjedu
Na kraju Donna pobijedi Vinci sa 2:1 (6 - 4, 4 - 6, 6 - 4) u setovima. Eto nije samo za slikanja-
Mogu li se gdje pogledati highlightsi mecheva
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Anna Kournikova je igrala polufinale Wimbya pa je opet bila samo za slikanjaNeutral je napisao/la:Na kraju Donna pobijedi Vinci sa 2:1 (6 - 4, 4 - 6, 6 - 4) u setovima. Eto nije samo za slikanja-
Donna je baš simpatična
Igra dobar tenis, Anna je odmah imala veliku medijsku pažnju (manje zbog tenisa), kasnije i Maria koja je mogla možda imati i više GS-a da je bila skoncentrisana samo na tenis.
Igra dobar tenis, Anna je odmah imala veliku medijsku pažnju (manje zbog tenisa), kasnije i Maria koja je mogla možda imati i više GS-a da je bila skoncentrisana samo na tenis.
Dimitrov ima strasan potencijal,sjajan igrac..
A u zenskoj konkurenciji mislim da Keys osvaja,mala razvaljuje
sigurno nisam dobro pročitaomirzatele je napisao/la:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imas na yt,presice poslije meceva,i kratke highlightse...Johny je napisao/la:Mogu li se gdje pogledati highlightsi mecheva
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Ferrer ispada od prvog malo ozbiljnijeg protivnika, ako ne i od Kuznetsova danas 
Ispade Ferrer.
Djokovic opet kljakavo protiv veterana, a posle kuka da nema snage za finala, jer se potroshio u mechevima na turniru.
Chovek od 35 godina, koga je Novak reshavao uz bgele i breadstickove pre 5-6 godina, danas igra ravnopravan mech sa #1 nosiocem.
Djokovic opet kljakavo protiv veterana, a posle kuka da nema snage za finala, jer se potroshio u mechevima na turniru.
Chovek od 35 godina, koga je Novak reshavao uz bgele i breadstickove pre 5-6 godina, danas igra ravnopravan mech sa #1 nosiocem.
Ko to tamo gleda Anu
...
P.S Mala je beton, kakvu mentalno nevjerovatno "snazna".. Otresla Belgijku 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stepanek je u odlicnoj formi na travi i odlicno mu je pao ovaj mec, ocekivao sam da ce uzeti 2 seta.MaGiCa je napisao/la:Ispade Ferrer.![]()
Djokovic opet kljakavo protiv veterana, a posle kuka da nema snage za finala, jer se potroshio u mechevima na turniru.![]()
Tsonga gubi 2:1, steta sto to nije stari Tsonga, moglo bi se otvoriti Djokovicu vec veceras, iako je mozda Querrey tezi protivnik od Tsonge u ovom trenutku
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.