Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Pitanje je samo jos zasto Seo nije igrao? Dakle realno je moguce da je bila svadja na relaciji Ibisevic-Ibricic, Spahic malo vukao na stranu sobarice i to je to.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nije bilo tuče ali je bilo za vratove. Ibricic vs Vedad uglavnom iako su se priključili i Spahić i Begović
Mediji, prvenstveno Face, ali i mnogi drugi su svemu ovom kumovali više nego što mislimo. Ali, tako je i sa drugim stvarima, ne samo nogometom. Mediji su propagandne mašine i tu se gotovo ništa ne može.DukeOfWellington je napisao/la:Fakat. Vrte priču na koju se lože prosječno i ispodprosječno inteligentni ljudi, djeca, babe i slični i to im prilično polazi za rukom. Klasičnim populizmom Senad je preko Spahića i Marjana privatizovao reprezentaciju. Nadam se da će naredne kvalifikacije komplet biti na BHT-u, ovaj što je u sobi otvorio televiziju nek nađe drugu zanimaciju.Amar Dzeko je napisao/la: Napraviše ljudi svoju privatnu reprezentaciju.
http://slobodni.org/2014/06/25/sportsko ... -problema/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPRIJED NARODE!
Meni su ona njegova pogresna dodavanja skroz sumnjiva i ofirna

Ma samo piši šta ti padne na pamet,ko što i ostali radeMozambik je napisao/la:Nista meni nije jasno.
Nad tobom sunce najljepše sja
FaraonTM je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spaho zapalio forum u kasne sate![]()
![]()
![]()
Izgleda da ova sr*nja u reprezentaciji datiraju još od Salihamidžića i Barbareza.
BINGO
Bolje receno jos od Barbe i Bolica.
Ali necu da pricam, ne smijem. Pojeli bi me a i meni je uprkos svemu Barba najdrazi
Mada, njemu je recimo uvjek Munib najdrazi bio.
Necu vise, samo to o ovoj temi

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ma ne valja ako je tako, hajde sve ostalo al' đaba ćemo popušiti kakvu suspenziju.drummer je napisao/la:A mozda nije ni jedini.Koji sastav i formacija,nacin,pristup,izmjene.Ubilo se za prodaje,organizovane.4stringsonly je napisao/la:Ja danas gledam ona njegova dodavanja Nigerijcima i kontam: "J..o te, ovaj k'o da je prodao tekmu."
A možda nisam daleko od istine.
Šta li sve na ovo ima reći Ivica Osim i kako se uopšte osjeća...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
4stringsonly
- Kontakt:
Ma pogledaj samo ovo. Vidi da Nigerijac ide naprijed i daje mu loptu u noge. Vidi ga dobro, vidi kud se kreće. I čim je dao loptu šatro se kreće nazad.autogol je napisao/la:Meni su ona njegova pogresna dodavanja skroz sumnjiva i ofirna![]()
http://lapload.com/image.uploads/22-06- ... 57c629.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Svi igraci su gotivili Munju,i Bajramovic i Bolic i Barbarez,svi.Nikad mi to nije bilo jasno.pisac je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da ova sr*nja u reprezentaciji datiraju još od Salihamidžića i Barbareza.
BINGO
Ali necu da pricam, ne smijem. Pojeli bi me a i meni je uprkos svemu Barba najdrazi
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 25 jun 2014, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
Munib je cvijet za ove kabadahije !
MUNJA
NE ZASLUZJEMO TE 
MUNJA
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pisac je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BINGO
Apropo nepotizam, Barbina sestra je dobila posao u savezu kada je tamo bio Munja.
Bubnjaru sigurno to nije poznato.
Rule_hz je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=78
Nakon svega ovo je tek sad sumnjivo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj biti smijesan, stvarno sta vam je ljudi?4stringsonly je napisao/la:Ma pogledaj samo ovo. Vidi da Nigerijac ide naprijed i daje mu loptu u noge. Vidi ga dobro, vidi kud se kreće. I čim je dao loptu šatro se kreće nazad.autogol je napisao/la:Meni su ona njegova pogresna dodavanja skroz sumnjiva i ofirna![]()
http://lapload.com/image.uploads/22-06- ... 57c629.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- undefined007
- Kontakt:
Podrška pravim momcima (vedo,begovic), dokazanim profesionalcima i patriotama a ne ovim kvazi zvijezdama. Izgurat će se i ovo. 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Dobro mozda su se malo verbalno sukobili i spaha doso i reko p.cke ste ako se ne pobijete 
A vidi nešto, na kraju ispadne da su najveći idoli nacije (Barba, Džeko, Spahić, Pape) krivi za sve loše stvari unutar reprezentacije. Patriotizam a zapravo seljakluk u pozadini. Ono tipa "turbo bula" selam gore bujrum dole.pisac je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BINGO
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
pobjedesve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.