Ma da. Sve je u savršenom redu, najbolji smo, nemamo sreće itd.Nerminovic je napisao/la:Nemoj biti smijesan, stvarno sta vam je ljudi?4stringsonly je napisao/la:Ma pogledaj samo ovo. Vidi da Nigerijac ide naprijed i daje mu loptu u noge. Vidi ga dobro, vidi kud se kreće. I čim je dao loptu šatro se kreće nazad.autogol je napisao/la:Meni su ona njegova pogresna dodavanja skroz sumnjiva i ofirna![]()
http://lapload.com/image.uploads/22-06- ... 57c629.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
4stringsonly
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Avdukicu puko film i sve postrojio na poluvremenu..eto sta je bilo 
kapric-hir .. možda griješimpobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
ma kako ja vidim niko nista ne zna ili konta samo neki glupost daj nek ljudi sami sta kazu. nek spaha kaze sta je bilo a ovako svak neko glumi ko dao je bio u svlacionicu.pobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 25 jun 2014, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
kucaj na guglupobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
Re: Odg: Emir Spahić
Normalno. Spaho je pogriješio jer je rekao smećar a trebao je da kaže smecari jer to i jesu.undefined007 je napisao/la:Podrška pravim momcima (vedo,begovic), dokazanim profesionalcima i patriotama a ne ovim kvazi zvijezdama. Izgurat će se i ovo.
Majke mi, kad sam prije čitao svakakve priče o Spahiću smijao sam se i generalno ne volim teorije zavjere ali izgleda da su se neki igrači preko ove utakmice obezbjedjivali za penziju.
Samo mi je priča oko Kolašinca i dalje nejasna
Ma meni nije nista jasno.pobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
Nit znam ko se pobio, ko je kome yebo mamu, nista.
Kapric = inat...pobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
- donniedarko
- Kontakt:
Zamislite kako je pravim profesionalcima u nasoj repci. Strah me da se pola reprezentacije oprosti od iste 
Warrick je napisao/la:Dobro mozda su se malo verbalno sukobili i spaha doso i reko p.cke ste ako se ne pobijete
Ima svugdje svadja,pa kad ih ima u Realu i Barci što ih ne bi bilo u balkanskoj reprezentaciji(bilo bi čudno da ih nema
A ovi što govore da je prodana utakmica..
I prestanite pisat ko da ste se zatekli u vrijeme svadje u svlačionici
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 25 jun 2014, 01:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Biće Dnevnik na FACE-u posvećen Spahi da se preko skype-a naš vjerni i pošteni kapiten obrati naciji.Nerminovic je napisao/la:ma kako ja vidim niko nista ne zna ili konta samo neki glupost daj nek ljudi sami sta kazu. nek spaha kaze sta je bilo a ovako svak neko glumi ko dao je bio u svlacionicu.pobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
pobjedesve
- Kontakt:
zahvaljujemdamir_82 je napisao/la:Kapric = inat...pobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
a... pehari su tu
Napravite anketu "s kim je Spaha dosao u sukob" 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Odg: Emir Spahić
To se do sada nisu obezbijedili? Možda nije Avdija, Avdukić, Tino-Sven i slični, ali glavni protagonisti priče itekako jesu.Balthazar je napisao/la:undefined007 je napisao/la: Majke mi, kad sam prije čitao svakakve priče o Spahiću smijao sam se i generalno ne volim teorije zavjere ali izgleda da su se neki igrači preko ove utakmice obezbjedjivali za penziju.
Samo mi je priča oko Kolašinca i dalje nejasna
NAPRIJED NARODE!
- DonCorleone
- Kontakt:
Niko se nije pobio. Najizglednije je da je doslo do naguravanja izmedju Ibricica i Ibisevica, smetljar po Velidu je dakle Ibricic a ne Spahic. Spahic i Begovic su intervenirali.Mozambik je napisao/la:Ma meni nije nista jasno.pobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
Nit znam ko se pobio, ko je kome yebo mamu, nista.
Kolasinac veze sa ovim nema. Ostade na selektoru da nam otkrije tajnu iza Seodovog izostanka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
donniedarko je napisao/la:Zamislite kako je pravim profesionalcima u nasoj repci. Strah me da se pola reprezentacije oprosti od iste
ma nece se oni oprostiti vjeruj mi oni su pravi profesionalci i patrioti cuj da se radi nekih kabadahija kloceva oproste nidze veze a to ce sve sredit dusan bajevic ako bog da a ovi klanovi ce nadam se nogu dobit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- zubanovic89
- Kontakt:
inat buraz, inatpobjedesve je napisao/la:raja meni jos nije jasno sta su kaprice![]()
![]()
![]()
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, daj napisi sta znas!!?Balthazar je napisao/la:Moja verzija je istina a cucemo sve u narednih par dana. Uglavnom bilo je sra.nja i prije utakmice i nakon utakmice. Tino je ušao samo zbog kaprica.
E sad mene zanima zašto Seo nije igrao a njega nema u ovim sapunicama
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
pobjedesve
- Kontakt:
zamislite kako je bilo ako se Asmir pobio, covjek ne prica bosanski kako treba.
Asmir"hey, fuck you man"
Ibricic "sad cu ti noge slomiti"
a zao mi Bege momak je najjaci lik u repki
Asmir"hey, fuck you man"
Ibricic "sad cu ti noge slomiti"
a zao mi Bege momak je najjaci lik u repki
a... pehari su tu
Nista ocekujemo knjigu Papeta za jedno desetak godina gdje sve tajne otkriva, pa i ovu famoznu Brazilsku hahahah
Do tad, ko ziv, ko mrtav hahaha!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hurem, InatSilniBosanski i 15 gostiju.