amstaff je napisao/la:Radovao sam se reprezentaciji i prije Džeke, radovao sam se i za vrijeme Džeke, radovat ću se i poslije Džeke i kabadahije spahića.
To ponajvise vazi sa Papeta koji je ubjedljivo najveci krivac za sve. On je taj koji MORA srediti stvari i on je taj koji je odgovoran i za taktiku i za sve.
To sto neki zele prebaciti lopticu na Edina je prica za malu djecu. Za Edina znamo da zna, zeli i voli ovu reprezentaciju. Svi mi to znamo samo sto neki zele vjerovati nesto drugo.
Pape je kita od autoriteta, napravio je sranje u reprezentaciji. Svoje neznanje prikriva ovim ispadima za koje je licno kriv.
Vidjeli ste razliku Mancini - Pellegrini. Lik u prvoj sezoni u EPL napravi stroj koji dade preko 100 golova a Mancini u zadnjoj sa otprilike istim timom preko 60.
Koliko je samo incidenata bilo kod jednog a koliko kod drugog?! Mancini je napravio katastrofu u svlacionici a Pellegrini to sve smirio u prvoj sezoni. A Pape nije cak ni 10% kvalitetan kao Mancini, da ne govorimo dalje.
Pape je svoj papanluk prebacio na reprezentaciju. On drugacije ne zna.
Edin, ma koliko bio velik, je ipak samo igrac i nicim ne zasluzuje ovo pljuvanje. To je neko ko je za ovu repku postigao najvise golova. Ne moze on preko noci prestati da nas voli, kako neki zele prikazati.
Momak skace po cijelom svijetu, po svakakvim vukojebinama, pomaze svakom, moli neke nove igrace da igraju za BiH a ne za neku drugu repku... Vuce nasu zastavu gdje stigne, igra dobro i onda nesposobni strucnjak napravi taktiku u kojoj se ne zna ko gdje i sta igra a masa kompleksasa se svali na ovu temu i pocnu kakiti po Edinu. Pa ne moze tako!