Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

undefined007
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la undefined007 » 25 jun 2014, 02:07

Vjerujte da mi je u neku ruku drago što smo otišli na SP i što smo ispali u grupi baš radi ovih stvari da se riješe za sva vremena, nego da smo prošli grupu a ovo se zataškavalo. SAd ide novi selektori, pravi profesionalni igrači a ne ublehe i Euro 2016 neće doci u pitanje. :bih:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

UltraSA
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la UltraSA » 25 jun 2014, 02:07

Balthazar je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Balthazar je napisao/la:Moja verzija je istina a cucemo sve u narednih par dana. Uglavnom bilo je sra.nja i prije utakmice i nakon utakmice. Tino je ušao samo zbog kaprica.

E sad mene zanima zašto Seo nije igrao a njega nema u ovim sapunicama
Ma, daj napisi sta znas!!?
Kad se vratim iz Banovica :) Mada napisao sam uglavnom šta znam. Izvor je iz saveza i do sada nije bilo greške oko informacija. Ne bih ovu priču razvlacio po forumu, kao što ne razvlacim ni ostale, da nije Velid potukao :) Ali mislim da je i njemu ovo nastimano
Pa nista nam nisi rek'o, hajd dok nisi otis'o u Banovice. :lol:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 02:07

pobjedesve je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: pa nece mu rec fuck you yebote te jezik :lol: :lol: :lol:
Pa kad se iznerviras maternji jezik pricas, pa kako nikad nisi vidio ove meksikance i nase i sve ostale kako govore "puta", "majku ti" niko ne psuje na eng. Eto nekad kazu fuck off
dobro to je sad druga stvar. mislim kad je ovako medu nas onda samo ide po jedan jezik i to je nas.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Balthazar
Kontakt:

Post Postao/la Balthazar » 25 jun 2014, 02:07

Warrick je napisao/la:Balthazare progovori obraz nacije i foruma je u pitanju :mrgreen:
Dobro ne cudi mene licno ovo nimalo,cak sta vise ocekiavao sam da se ovo raspadne prije kraja kvalifikacija da sve ode u mp3 i uopste da ne odem na Sp,ali eto nekako smo dosli iz dzezve u Brazil sad se vracamo iz Brazila u dzezvu jbg :( definitivno je najaca ona: znam ja nas j.bo ti nas ;)
Hoćeš i video zapis u HD formatu sa izjavama učesnika? :)

Barbu ostavite van ove priče ne budite pizde. Nikakve veze nema sa klanovima, isključivo je to sranje Emira i Muniba.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 02:08

jasta je napisao/la:posvadjali se avdukic i fejzic ko je bolji golman....i pogurali se a bega doso da ih razdvaja i reko spahi rijesi ovo ti si kapiten....spaha kreno na bega i zakaci hastal gdje je jeo kolasinac i prospe mu se sudžuka...i spuca momciluka, mislim na sea, tanjirom spahu po cehri....ovaj nije smio uzvratit i nalema avdiju...
Sve je bilo dobro, samo cuj Seo ne moze uzvratiti Spahi :nedam: :nedam: :nedam:
a... pehari su tu

glavni
Kontakt:

Post Postao/la glavni » 25 jun 2014, 02:08

truts je napisao/la:
autogol je napisao/la:Kazu da je neki Enver iz Australije snimio tucu Spahica :silent:
Bilo kuda, Enver svuda :!:
cekamo video snimak hahah

joj ovo treba snimit film majkemi i u holivud

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 02:09

Za Kabadahiju se već vezale afere za naštimavanje utakmica, "trgovanje".
Ali, ne. Nije on. To je častan, pošten kapiten, patriota, voli zapjevati na Hayatu... :lol:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jun 2014, 02:10

Jest vas lako naložit :kafa:
Nad tobom sunce najljepše sja

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2014, 02:10

Trenutno korisnika/ca: 4stringsonly, aleksandar_veliki, Amar Dzeko, Amelo173, ARGUMENT, arminz, BosnaSTL, Dalix, delija, donniedarko, drummer, glavni, GoRaN, H.I.M, High, IlCapitano, Janez, jasta, JonSnow, JoseMourinho, lucif3R666, mirza_9, Mozambik, nemam.nick, NYKnicks Fan, pinoglavi, pisac, pobjedesve, RiNo, rio_Ferdy88, risingforce, RockyMaivia, Rule_hz, sagitarius, samir1909, stolica, TMmanija2012, treci, UltraSA, undefined007, Warrick, ZahaKING i 89 gostiju.

:lol:

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 25 jun 2014, 02:12

jasta je napisao/la:posvadjali se avdukic i fejzic ko je bolji golman....i pogurali se a bega doso da ih razdvaja i reko spahi rijesi ovo ti si kapiten....spaha kreno na bega i zakaci hastal gdje je jeo kolasinac i prospe mu se sudžuka...i spuca momciluka, mislim na sea, tanjirom spahu po cehri....ovaj nije smio uzvratit i nalema avdiju...
Odakle da Seo, ne smije ......nije Smetljar smio na Seu :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 02:12

NYKnicks Fan je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 4stringsonly, aleksandar_veliki, Amar Dzeko, Amelo173, ARGUMENT, arminz, BosnaSTL, Dalix, delija, donniedarko, drummer, glavni, GoRaN, H.I.M, High, IlCapitano, Janez, jasta, JonSnow, JoseMourinho, lucif3R666, mirza_9, Mozambik, nemam.nick, NYKnicks Fan, pinoglavi, pisac, pobjedesve, RiNo, rio_Ferdy88, risingforce, RockyMaivia, Rule_hz, sagitarius, samir1909, stolica, TMmanija2012, treci, UltraSA, undefined007, Warrick, ZahaKING i 89 gostiju.

99 % nista ne konta :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2014, 02:12

NYKnicks Fan je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 4stringsonly, aleksandar_veliki, Amar Dzeko, Amelo173, ARGUMENT, arminz, BosnaSTL, Dalix, delija, donniedarko, drummer, glavni, GoRaN, H.I.M, High, IlCapitano, Janez, jasta, JonSnow, JoseMourinho, lucif3R666, mirza_9, Mozambik, nemam.nick, NYKnicks Fan, pinoglavi, pisac, pobjedesve, RiNo, rio_Ferdy88, risingforce, RockyMaivia, Rule_hz, sagitarius, samir1909, stolica, TMmanija2012, treci, UltraSA, undefined007, Warrick, ZahaKING i 89 gostiju.

i 85 gostiju :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2014, 02:12

Hajmo svi u glas za naseg kapiten OJ ZAFIRE :lol:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 jun 2014, 02:12

Greivis je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Balthazare progovori obraz nacije i foruma je u pitanju :mrgreen:
Dobro ne cudi mene licno ovo nimalo,cak sta vise ocekiavao sam da se ovo raspadne prije kraja kvalifikacija da sve ode u mp3 i uopste da ne odem na Sp,ali eto nekako smo dosli iz dzezve u Brazil sad se vracamo iz Brazila u dzezvu jbg :( definitivno je najaca ona: znam ja nas j.bo ti nas ;)
Nek proda nekom pricu. Ima eksluzivu. Nek uzme lovu kakvu. :kafa:
Ma dobro svi imaju sad neke verzije price i izvore,sad neka je istinita mozda i od naseg Balthazara ;)
Recimo ja sam danas u toku dana cuo nekakvih prica koliko hoces,od toga da su se pobili Medunjanin i Kolasinac do toga da su noc ranije slavili rodjendane Begovicu i Kolasincu i mahmurni ko cepovi svi bili.
I na kraju krajeva mozda je neko Dzeki spicio Amricu pa Spaha se zaletio da svima yebe mater dok ne kazu ko je :mrgreen:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 jun 2014, 02:13

Krenula Meksicka sapunica :kafa:
Iz zapleta u rasplet...
StarMo nije skutorija...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 02:13

Greivis je napisao/la:
Nek proda nekom pricu. Ima eksluzivu. Nek uzme lovu kakvu. :kafa:
Ja brate,kad mogu oni sutra od Irana moze i nas Balthazar klepit makar kakvu sicu.

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 25 jun 2014, 02:13

zanimljivoooo

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 02:14

Iz džezve u Brazil o oooo!
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 02:14

jasta je napisao/la:
Odakle da Seo, ne smije ......nije Smetljar smio na Seu :D
ahaaaaa moze dobra verzija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cuj prosula mu se sudzuka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a... pehari su tu

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 25 jun 2014, 02:14

Balthazar je napisao/la:
Hoćeš i video zapis u HD formatu sa izjavama učesnika? :)

Barbu ostavite van ove priče ne budite pizde. Nikakve veze nema sa klanovima, isključivo je to sranje Emira i Muniba.
Jaruga, i ovo tvoje je malo pitchkasto. Fol, ja znam sve, ali evo vam pomalo na kapaljku. Kao da i ti imaš neki interes u svemu tome?

Lijepo kažeš šta imaš, razbiješ mit o yebenim mitskim bićima u reprezentaciji, to je mnogo bolje i za naš nogomet i za ovu djecu koji su batalila vlastiti život zbog zmajeva.
NAPRIJED NARODE!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 12 gostiju.