Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la zgembo89 » 25 jun 2014, 10:50

ima gif u toku utakmice kad se Begović dere na Spahića i govori mu "Spaha" po meni izmedju njih dvojice je nastao sukob jer sam vidio da je Asmir nabrijan kad je iznio onog igraca,a vec je od prije Begovic znao sta se desava u rep..ako bude Beg ja bi mu dao kapitensku traku
slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 10:52

zgembo89 je napisao/la:ima gif u toku utakmice kad se Begović dere na Spahića i govori mu "Spaha" po meni izmedju njih dvojice je nastao sukob jer sam vidio da je Asmir nabrijan kad je iznio onog igraca,a vec je od prije Begovic znao sta se desava u rep..ako bude Beg ja bi mu dao kapitensku traku
Ova slika sve govori...

slika

Asmir :tokralju: :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 10:52

hogarstrasni je napisao/la:
Batko je napisao/la:
Cega sacekati.

Njemu je 33 godine...

Nigerija
Argentina i jedna i druga
Rumunija vani
Litvanija kuci
Grcka kuci 0:4
Njemacka
Egipat
Meksiko poraz prvi
Madjarska
Danska kuci odlucujuca
Francuska PAriz

Pogledajte ove tekme i njegove greske...
Malo li je. Uz to 7 penala. Koliko cete u nebesa dizati ovog bjednika? :salut:
Greske? Odbrambeni igraci prave greske, skines ih ako imas bolje, ako nemas ostaju, to je tako..zamisli da sada tebi neko nabraja njegove dobre poteze? Situacije kojima je sam drzao odbranu, radio i svoj i tudji posao, a to je bilo na vecini utakmica , s obzirom na kvalitet i broj "partnera" na stoperskoj poziciji koji su se promijenili.
Spahic je , jos uvijek, najbolji stoper kojeg imamo, bez dileme.

Sto se tice karaktera,vjerujem da je prgav, sklon manipulaciji,da zeli da je glavni... ali u svakoj ekipi imas takve tipove, to su negativne osobine "lidera".
Pitanje je koliko se takvim ljudima moze i smije dozvoliti ! Spahic ce uzjahati svakoga, ako mu dozvoli, ako trener ima autoritet i ako je dobar psiholog, od Spahica ce napraviti korisnog igraca i kapitena.

Susic je nesposoban i glup ,po svakom pitanju, osim po pitanju sitnih lazi i manipulacija i krivac je , kao trener i sef, za sve lose stvari u ekipi. U svakom timu koji vodi ,pojavice se , i vjerovatno se pojavio, neki "Spahic", zato Susiceva trenerska karijera jeste takva kakva jeste.
Kada Susic ode i dodje novi selektor,pravi selektor,procijnicemo i sudicemo o ponasanju i odgovornosti Spahica i Dzeke, sve po redu...
G.o.v.n.o i da je najbolje smrdi. Ovo treba ukloniti odmah! Sada!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 25 jun 2014, 11:03

Ako je istina ovo što je Spaho rekao u privatnom telefonskom razgovoru, da se skoro potukao sa suigračem, iz istih stopa ga izbaciti iz reprezentacije. Da je nezamjenjivi stub reprezentacije, to se ne smije tolerirati.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 11:05

revan je napisao/la:Ako je istina ovo što je Spaho rekao u privatnom telefonskom razgovoru, da se skoro potukao sa suigračem, iz istih stopa ga izbaciti iz reprezentacije. Da je nezamjenjivi stub reprezentacije, to se ne smije tolerirati.
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 25 jun 2014, 11:20

Procitajte ovaj tekst. Mi bi trebali odradit po ovom receptu
http://www.****.com/vesti/franc ... blem/79130" onclick="window.open(this.href);return false;

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 25 jun 2014, 11:32

revan je napisao/la:Ako je istina ovo što je Spaho rekao u privatnom telefonskom razgovoru, da se skoro potukao sa suigračem, iz istih stopa ga izbaciti iz reprezentacije. Da je nezamjenjivi stub reprezentacije, to se ne smije tolerirati.
Jbg, svaki put se pocinje sa "Ako je istina...". Nemam, stvarno nemam dokaza i novinari su ****, ali mislim da je istina. Emir Spahic je problem ove reprezentacije. Covjek koji ima jedno lice pred nacijom a drugo u svlacionici. Zasto je to tako, ko ce ga znati. Sutra ce bit neki qrac u Savezu, buducnost je pred njim, ali bira put sibe i samara.
Tesko ce bilo koji selektor s njim. Sutra bi on i Bajevica i Vahu pretvorio u "persone non grata" u drzavi.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 11:34

Iz jednog intervjua

Šta nikada ne biste oprostili ženi?

emir spahic- Prevaru. Nažalost, imao sam tu situaciju u dugoj vezi i to me je u životu potreslo. Djevojka me je prevarila. Tada sam čak i na sportskom planu imao dosta problema i mislim da je to sve bilo povezano s tim. Još kada sam to otkrio za osobu za koju sam se najviše u životu bio vezao. Ispala je slučajna situacija, zato bih se zahvalio kolegi iz reprezentacije, hvala mu velika, on će se prepoznati ko je. Hvala mu zato što mi je otvorio oči.
Izgleda da mu je neko iz repke karindjao trebu. Covjek ima traumu. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 jun 2014, 11:35

Ako večeras Spaha bude imao "šljivu" ispod oka, mislim da je očito s kim e potukao, pokušao Sei sudžuk oteti i ovaj štocem spuc'o :mrgreen: :mrgreen:

Večeras tražimo ko ima masnicu ispod oka, ko koga gleda ispod koga i tako to :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 jun 2014, 11:38

Bice veoma zanimljivo kad dodju, to je sigurno
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jun 2014, 11:39

lepi postao smetljar. moram reci da mu bolje pristaje. trebao je spaho davati ova imena igracima a ne marjan, zna velid u srz pogoditi
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 25 jun 2014, 11:40

Probisvjet je napisao/la:Iz jednog intervjua

Šta nikada ne biste oprostili ženi?

emir spahic- Prevaru. Nažalost, imao sam tu situaciju u dugoj vezi i to me je u životu potreslo. Djevojka me je prevarila. Tada sam čak i na sportskom planu imao dosta problema i mislim da je to sve bilo povezano s tim. Još kada sam to otkrio za osobu za koju sam se najviše u životu bio vezao. Ispala je slučajna situacija, zato bih se zahvalio kolegi iz reprezentacije, hvala mu velika, on će se prepoznati ko je. Hvala mu zato što mi je otvorio oči.
Izgleda da mu je neko iz repke karindjao trebu. Covjek ima traumu. :urnebes:
:urnebes: :urnebes: ovo je korijen svih naših problema :rol: pleme mu se zatrlo :evil:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jun 2014, 11:41

ma spaha je poznat po fizičkim okršajima sa kolegama.
naprijed rejal

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 11:41

jasta je napisao/la:posvadjali se avdukic i fejzic ko je bolji golman....i pogurali se a bega doso da ih razdvaja i reko spahi rijesi ovo ti si kapiten....spaha kreno na bega i zakaci hastal gdje je jeo kolasinac i prospe mu se sudžuka...i spuca momciluka, mislim na sea, tanjirom spahu po cehri....ovaj nije smio uzvratit i nalema avdiju...
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jun 2014, 11:43

Ako se dobro sjecam, Spaha je i prije kroz pricu najavljivao oprostaj od repke nakon ovog SP tako da ocekujem da ode neovisno o ovim incidentima. No nisam siguran da ce s njegovim odlaskom svi problemi biti rjeseni. Ono sto ja mrzim u nasoj repki je sto igraci kao Dzeko mogu odigrati 10 tekmi preko klinca i opet ce imati zagarantovano mjesto u prvih 11. To je Pape cak i govorio vise puta javno. Takve izjave sigurno nisu pomogle kada je u pitanju zdrava atmosfera unutar ekipe i ja bih volio da se tome stane u kraj. Takve izjave i dizanje od strane navijaca ga i jesu napravile ovakvim kakav jeste.

Volio bih vidjeti danas Spahu i Dzeku na klupi, mada Dzekina sujeta to nebi mogla podnijeti. Nesto slicno kao kada je i Miske u pitanju. No nema Pape damu. Ili mozda pak ima, sada kada zna da je sve gotovo i da ionako odlazi... Uglavnom, kada imas takve igrace koji misle da im je Bogom dato mjesto u prvih 11, onda to moras razyebati na jedan ili drugi nacin. Za Papeta je svakako kasno da to ucini i to je njegova najveca greska. No ja razumijem Papeta, navijaci su Spahu i Dzeku ucinili nedodirljivim, a mora se reci da su i bili itekako zasluzni za odlazak na SP, i upravo radi toga nije mogao tu povlaciti rezove pred prvenstvo. Koji prosjecni gradjanin BiH bi to razumio, nacija bi se obrusila na njega. Pokusao je da to popegla, no evo vidimo sta je ispalo.

Novi selektor, ko god da to bude, mora nastupiti sa stavom "ja sam vam i otac i mati i profesor i yebac matera i sve okolo sto vidite" i fino reci "ko mi bude plesao sa zivcima, leti van taman da je majka Terezija". I mora biti dosljedan tome, a ne da se slize sa starosjediocima i njima daje povlastice koje oni onda masovno iskoristavaju... Ja da sam selektor bi sa svakim pricao i bio beskompromisan u odlukama, pa makar to bio Dzeko, jer nesloga i problemi u repki su jedan karcinom koji se onda stalno siri i sve unistava. Ako ga ne mozes izlijeciti, onda ga moras odstraniti. Nesto sto se zove nuzno zlo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 11:43

:guz: :guz: :guz: Izbrijani ko kanisteri, a bradavice nabrekle. :urnebes:
slika
slika
:urnebes:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jun 2014, 11:44

Probisvjet je napisao/la::guz: :guz: :guz: Izbrijani ko kanisteri, a bradavice nabrekle. :urnebes:
slika
slika
:urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 11:44

Znaci i Spaha ili ti ga sad smetljar jelte, je svoje odsviro. Da mi samo hoce neko reci zasti nasi i selektori i igraci imaju potreba da pred samo napustanje reprezentacije uniste sve, ali bas sve dobro sto su postigli? Znaci za.... al ono momacki da ih svi pamte po tim negativnim stvarima koje su napravili na kraju. Zar se niko nezna casno oprostiti od repke majka mu stara? Emire nesreco Bozija, sto ti je sve ovo trebalo?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 25 jun 2014, 11:47

Ima li ista bolje od toga da danas Spahic i Dzeko ostanu na klupi ?

Nakon SP naprviti oprostajnu utakmicu Spahicu i zdravo. Ovo sa Spahicem se vuce jos od Slovacke u Zenici, kada sam odmah po zavrsetku utakmice na jednom forumu pisao da nije nesto uredu u repreze. jer je Spahic tad odmah bacio kapitensku traku i izasao.

Begovic je izgleda kapiten od veceras pa ubuduce i definitivno to zasluzuje.

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 25 jun 2014, 11:48

I vama je smijesno sto je reprezentacija postala sprdnja? Bolje i ne zasluzujemo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 27 gostiju.