Edin Džeko: Nijedan navijač nije želio prolaz u osminu finala više od mene

vs.
Nije sto psuje nego svi znamo sta radi ovaj momak po terenu.

Bravo, Edine.
Ne zaslužujemo te
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Edin Džeko: Nijedan navijač nije želio prolaz u osminu finala više od mene

Tacno, nikako da ga neko uputi da se jednostavno okani medija. Ljudi ce pricat sta pricaju. Novinari ce pisati sta vec pisu - na njemu je da igra i da to sve ignorise. Na kraju krajeva to je cijena posla kojeg je sam izabrao.mirzatele je napisao/la:Volim Dzeku ko brata,gledam svaku utakmicu u City-u i radujem se kao dijete kad dadne gol..Ali brate,neovisno o utakmici protiv Nigerije,on je tu utakmicu po meni odigrao kao sve do sad,ali nije kriv sto mu sudija nije priznao regularan gol pa bi mu se svi klanjali,nego u zadnje vrijeme stalno u nekom sukobu,sa samim sobom,sa navijacima..Pa suti i igraj jbmu,kakav fb,kakav twitter stalno neki obracuni,misevi,(ne)navijaci,pljuvaci..I umjesto da radi svoj posao,trci i daje golove on se raspravlja i jadikuje preko ebenih drustvenih mreza
Istina, nije odigrao nista losije od vecine. Ali, on nije tu da ne odigra losije od ostalih nego bolje od ostalih jer je prva zvijezda, najbolji igrac, vodja ovog tima, neko od koga se najvise ocekuje.MostaracVelezovac je napisao/la:Tacno, nikako da ga neko uputi da se jednostavno okani medija. Ljudi ce pricat sta pricaju. Novinari ce pisati sta vec pisu - na njemu je da igra i da to sve ignorise. Na kraju krajeva to je cijena posla kojeg je sam izabrao.mirzatele je napisao/la:Volim Dzeku ko brata,gledam svaku utakmicu u City-u i radujem se kao dijete kad dadne gol..Ali brate,neovisno o utakmici protiv Nigerije,on je tu utakmicu po meni odigrao kao sve do sad,ali nije kriv sto mu sudija nije priznao regularan gol pa bi mu se svi klanjali,nego u zadnje vrijeme stalno u nekom sukobu,sa samim sobom,sa navijacima..Pa suti i igraj jbmu,kakav fb,kakav twitter stalno neki obracuni,misevi,(ne)navijaci,pljuvaci..I umjesto da radi svoj posao,trci i daje golove on se raspravlja i jadikuje preko ebenih drustvenih mreza
I po meni, i ako se ocigledno bio stedio da ne dobije karton i time izbjegavao fizicke kontakte, mislim da nije uopste odigrao losije od ostalih.
pisac je napisao/la:Istina, nije odigrao nista losije od vecine. Ali, on nije tu da ne odigra losije od ostalih nego bolje od ostalih jer je prva zvijezda, najbolji igrac, vodja ovog tima, neko od koga se najvise ocekuje. Mislis li da bi Ibisevic "bio losiji od ostalih" da je igrao?MostaracVelezovac je napisao/la:Tacno, nikako da ga neko uputi da se jednostavno okani medija. Ljudi ce pricat sta pricaju. Novinari ce pisati sta vec pisu - na njemu je da igra i da to sve ignorise. Na kraju krajeva to je cijena posla kojeg je sam izabrao.mirzatele je napisao/la:Volim Dzeku ko brata,gledam svaku utakmicu u City-u i radujem se kao dijete kad dadne gol..Ali brate,neovisno o utakmici protiv Nigerije,on je tu utakmicu po meni odigrao kao sve do sad,ali nije kriv sto mu sudija nije priznao regularan gol pa bi mu se svi klanjali,nego u zadnje vrijeme stalno u nekom sukobu,sa samim sobom,sa navijacima..Pa suti i igraj jbmu,kakav fb,kakav twitter stalno neki obracuni,misevi,(ne)navijaci,pljuvaci..I umjesto da radi svoj posao,trci i daje golove on se raspravlja i jadikuje preko ebenih drustvenih mreza
I po meni, i ako se ocigledno bio stedio da ne dobije karton i time izbjegavao fizicke kontakte, mislim da nije uopste odigrao losije od ostalih.
Ako je prvi kad se igraci hvale i ako je prvi kad se hvata mikrofona isred vjecne vatre, onda treba biti prvi i kad se kritikuje. Njegov status u reprezentaciji ga primorava da preuzme odgovornost na sebe makar i ne bio kriv.
Bravo majstorepisac je napisao/la:Ma koja jedna losa utakmica?muXmania je napisao/la:Uredu je kritika, al vi sto ovdje radite je klasicno pljuvanje na naseg ponajboljeg igraca u historiji, zar jedna losa utakmica moze to donijeti. Hajd da je sam on bio los nego su svi bili katastrofa i ispod nivoa osim Sunjica i Begovica.
Mi smo **** obicna, nema glupljeg i debilnijeg naroda na ovoj planeti.
O cemu ti pricas?
Ja cu ti nabrojati 10 katastrofalin unazad godinu, dvije.
Ali nije ni to probelem.
Neprofesionalizam, glumljenje zvijezde i dizanje iznad ostalih, bahatost i ne zalaganje su problem i to je poenta svega.
samo_lijevo je napisao/la:On je veci od reprezentacije,a za to su krivi navijaci iste.
Evo ponovo ovo pisem,i kada citam pojedince na ovom forumu sve sam sigurniji u moj zakljucak.

gledaj žute funjare,ofuco se ko ofajlaProbisvjet je napisao/la:![]()
![]()
Izbrijani ko kanisteri, a bradavice nabrekle.
![]()
Genijalno. Otprilike sumirana ova tema._dreamer_ je napisao/la:Ko nije vidio...
[youtube][/youtube]
frajer samo zasmeta hajrovicu ( cini mi se da je ovo on bio ).Krokodil je napisao/la:
Šta je ovdje Edin pokušao da uradi? Jel mi može neko od ovih "advokata" objasniti?
Što neko reče "Ma pusti ga, vidiš da se zaletio .."

Skuplja lajkoveJanez je napisao/la:Može li mi neko da objasni cilj i svrhu objave slike Edina Džeke maloprije na FB??
Da možda hoće da pokaže da se borio, da je bio udvojen od strane štopera Nigerije. Da ga možda nije Šunjić čuvao greškom da ne potrči više i ne oznoji se?
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, zgembo89 i 21 gost.