Ovo mora da je photoshop...1988risha je napisao/la:
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Ciro je bio treci na svijetu i vodio cetri razlicite reprezentacije, a Dusko nije u zivotu reprezentaciju vodio.Celikovac je napisao/la:
Ciro pravi trener? Koliko je tebi godina?
Vaha > ....... > Ciro > Dusko > ......
Nije mi jasno zasto svi pricaju o Dusku. Ako Vahi istice ugovor ?????
Pa ako cemo ikad nagovorit Vahu onda je to sada. Sa njim na klupi ni polufinale nebi bilo nemoguce.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 11:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lulić OUT - Seo IN1988risha je napisao/la:
Džeko OUT - Ibišević IN
Spahić OUT - Šunjić IN.
Lulić povrijeđen, mislim da jest ali nisam siguran, ova druga dvojica neka malo odmore.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ovo je neka zayebancija...nije jos objavljen zvanicni sastavUnofficialpage je napisao/la:Lulić OUT - Seo IN1988risha je napisao/la:
Džeko OUT - Ibišević IN
Spahić OUT - Šunjić IN.
Lulić povrijeđen, mislim da jest ali nisam siguran, ova druga dvojica neka malo odmore.
- adriano_leite
- Kontakt:
Vaha trazi vece pare, Ciro je vec vodio repku, tako da ostaje Dusko i plejada trenera poput Osima, wannabe selektora Barbareza i ostalih ni do koljena trenera Dusanu Bajevicu.Ajax je napisao/la:Ciro je bio treci na svijetu i vodio cetriri razlicite reprezentacije, a Dusko nije u zivotu reprezentaciju vodio.Celikovac je napisao/la:
Ciro pravi trener? Koliko je tebi godina?
Nije mi jasno zasto svi pricaju o Dusku. Ako Vaha istice ugovor ?????
Pa ako cemo ikad nagovorit Vahu onda je to sada. Sa njim na klupi ni polufinale nebi bilo nemoguce.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- 1988risha
- Kontakt:
I ja se nadam da je zayebancija,to su mediji u Brazilu objavili sastave... Do sad nisu grijesili 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je sa Kolasinca?
Nemoguce je da je povrijedjen.
Nabicemo ga na kolac bude li Tino u prvoj postavi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ko god bude selektor, najbitnija stvar je da im izbije iz glavusa da kad dolaze na reprezentativna okupljanja,ne dolaze na dernek,nego napraviti disciplinu kao u klubovima gdje zarađuju,pa hajd stisni pa otiđi u kafanu krv ti yebem, odma noga,marš,yebat mater i tako dalje
Ćiro je manipulator koji bi se odlično uklopio u ovo sivilo koje vlada u repki ... Autoritet vala nije neki, može on palamuditi da ti Ćiro sine nešto kaže ali to više ne pije vodu, možda je pilo 98' ali 2014 ne ...Ajax je napisao/la:
Ciro je bio treci na svijetu i vodio cetriri razlicite reprezentacije, a Dusko nije u zivotu reprezentaciju vodio.
Nije mi jasno zasto svi pricaju o Dusku. Ako Vaha istice ugovor ?????
Duško se spominje jer je tip autoritet i ima daMu da izbaci i Džeku i Spahića i svakoga ko bude kvario atmosferu što sa Ćirom nije slučaj ... Uostalom Ćiro ima skoro 80 kuka, omatorio i obolio, postao senilan, jednom nogom u grobu i da ispravlja krive Drine po Bosni i pravi taktike za odlučujuće utakmice BiH na SP

Za mene Vaha ili Duško pa ovisi onda ovi manje iskusni Barbarez-Kodro ali sa njima obaviti razgovor i dati im slobodu što se tiče kadra ali tu sam sumnjičav ...
Strani trener ne bi mogao sa našim mentalitetom i lagano bi to propalo (moje mišljenje) a onda bi bilo i propale pare ...
Pa sta i da trazi. Vaha garantuje odlicne rezultate. Savez je toliko zaradio da moze platit Vahu 15 godina. A i zaradili bi jos vise sa njim na klupi, tako da je to klasicni win win. Ako je uspjeh nacije naravno pod broj jedan. A ako se gledaju neki nacionalni kljucevi onda je Dusko sigurno bolji od Pizona ili Borceta. Samo pitanje je dali je dovoljno dobar. Jednostavno nemogu prezaliti kada znam da imamo kvalitet. Kada znam da nam tako malo fali. Da neidemo na najbolje rjesenje nego ga prepustamo drugima. A to je samo VAHA i niko drugi. Covjek je za koplje bolji od ostalih. Vec sada zna sve bolje reprezentacije u detalje zbog Alzira. Naseg najveceg rivala Belgiju zna u detalje. Pa sta da objasnjavam vise. Bolje platit Vahi 600 k godisnje, nego Dusku 300 k. Jer ce se cak i zaradit vise sa Vahom ako nista drugo. Plasmani na EP, drugi krug, .... A hajde ti to nasem covjeku objasni. Glavno je sa se rjesimo loseg Papeta. A ko ce ga nasljedit je ocigledno manje vazno.adriano_leite je napisao/la:
Vaha trazi vece pare, Ciro je vec vodio repku, tako da ostaje Dusko i plejada trenera poput Osima, wannabe selektora Barbareza i ostalih ni do koljena trenera Dusanu Bajevicu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako Pape zaigra bez Kolasinca a sa Tinom. Onda je stvarno kretencina.Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa Kolasinca?
- legenda reala
- Kontakt:
ovo je bezobrazluk veliki, ako se desi naravno1988risha je napisao/la:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
grcka liga je do 2006 (otprilike do tad je i bajevic bio dole trener) bila izmedju sestog i osmog mjesta na uefinom rankingu liga, imali su po 3 ucesnika u LP... bajevic je vodio top 4 kluba u takvoj grckoj ligi... sve navedene lige su bile iza grcke lige iz tog doba i po rejtingu i po vecini ostalih stvari...Ajax je napisao/la:I famozni 3-5-2 koji nikako nemozes odigrati sa nasom reprezentacijom, ali sta ja znam. Titule ima u famoznoj Grckoj ligi prije 9 godina. Ta Grcka liga sluzi za nabijanje gol razlike. Pa bolji su Portugal, Ukrajina, Rusija pa i Turska duplo od Grcke lige. Da o ovim jacim ne govorim. A ovi koji se nadate da ce Dusko otjerat Spahu sigurno nece. Minimalno ce mu dat bar jednu sansu dok ne zasere kao i svim drugim igracima. Isto tako covjek nema iskustva sa nijednom reprezentacijom.OnlyUnited je napisao/la:Dusko ima 15 titula kao trener. Istina zadnja osvojena prije 9 godina...
Vaha pa i CIro su bogovi za Duska.
Ja jesam naravno za smjenu Susica. Ali samo pravi treneri dolaze u obzir: Vaha, Ciro, Magath, ... ..
iskustvo s nekom reprezentacijom nije imao ni safet, a nema vala ni magath... to ne moze biti kriterij, koliko je uspjesnih selektora koji nisu ranije vodili reprezentacije...
vaha i bajevic su u istom trenerskom rangu... magath znacajno iznad, a ciro nije rjesenje...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerovatno ni Sušić sam ne zna još ko će igrat, tako da ove najavljene formacije padaju u vodu.
Jedno je sigurno, a to je da će Tino danas zaigrati, ili od prve minute ili će ući opet drugom poluvremenu. Vjerovatno ovo prvo.
Jedno je sigurno, a to je da će Tino danas zaigrati, ili od prve minute ili će ući opet drugom poluvremenu. Vjerovatno ovo prvo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa nije Savez zaradio pare samo za trenera. Treba i putovati o necijem trosku i pripreme obaviti i dati neke premije itd. itd. itd. Nije samo dati selektoru pare i to je to, a onda zivjeti od have. Pitanje je i da li bi Vaha uopste prihvatio posao za 600 000 godisnje. Ti Duska ovdje koristis kao nekog ko bi tu dospio zbog nacionalnog kljuca, sto je apsurd, jer je Dusan Bajevic jedan dokazani trener. Ispade Vaha Sir Alex za Dusana, sto nije uopste tacno.Ajax je napisao/la:Pa sta i da trazi. Vaha garantuje odlicne rezultate. Savez je toliko zaradio da moze platit Vahu 15 godina. A i zaradili bi jos vise sa njim na klupi, tako da je to klasicni win win. Ako je uspjeh nacije naravno pod broj jedan. A ako se gledaju neki nacionaolni kljucevi onda je Dusko sigurno bolji od Pizona ili Borceta. Samo pitanje je dali je dovoljno dobar. Jednostavno nemogu prezaliti kada znam da imamo kvalitet. Kada znam da nam tako malo fali. Da neidemo na najbolje rjesenje nego ga prepustamo drugima. A to je samo VAHA i niko drugi. Covjek je za koplje bolji od ostalih. Vec sada zna sve bolje reprezentacije u detalje zbog Alzira. Naseg najveceg rivala Belgiju zna u detalje. Pa sta da objasnjavam vise. Bolje platit Vahi 600 k godisnje, nego Dusku 300 k. Jer ce se cak i zaradit vise sa Vahom ako nista drugo. Plasmani na EP, drugi krug, .... A hajde ti to nasem covjeku objasni. Glavno je sa se rjesimo loseg Papeta. A ko ce ga nasljedit je ocigledno manje vazno.adriano_leite je napisao/la:
Vaha trazi vece pare, Ciro je vec vodio repku, tako da ostaje Dusko i plejada trenera poput Osima, wannabe selektora Barbareza i ostalih ni do koljena trenera Dusanu Bajevicu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja mislim da će se tu nacionalni ključ ispriječiti, k'o da gledam. Sve što je truhlo u ovoj zemlji je zbog tog faktora, a isti nam koči i nogomet. Jbš zemlju u kojoj je važnije kako se zoveš, nego koliko si sposoban.Ajax je napisao/la:Pa sta i da trazi. Vaha garantuje odlicne rezultate. Savez je toliko zaradio da moze platit Vahu 15 godina. A i zaradili bi jos vise sa njim na klupi, tako da je to klasicni win win. Ako je uspjeh nacije naravno pod broj jedan. A ako se gledaju neki nacionalni kljucevi onda je Dusko sigurno bolji od Pizona ili Borceta. Samo pitanje je dali je dovoljno dobar. Jednostavno nemogu prezaliti kada znam da imamo kvalitet. Kada znam da nam tako malo fali. Da neidemo na najbolje rjesenje nego ga prepustamo drugima. A to je samo VAHA i niko drugi. Covjek je za koplje bolji od ostalih. Vec sada zna sve bolje reprezentacije u detalje zbog Alzira. Naseg najveceg rivala Belgiju zna u detalje. Pa sta da objasnjavam vise. Bolje platit Vahi 600 k godisnje, nego Dusku 300 k. Jer ce se cak i zaradit vise sa Vahom ako nista drugo. Plasmani na EP, drugi krug, .... A hajde ti to nasem covjeku objasni. Glavno je sa se rjesimo loseg Papeta. A ko ce ga nasljedit je ocigledno manje vazno.adriano_leite je napisao/la:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
amho je napisao/la:
vaha i bajevic su u istom trenerskom rangu...

Odmah krizajte Ciru, Barbareza, sta vam je ljudi pa necemo vise cirkusa u repci, a isto tako da nas vodi neko jer je legenda a nema iskustva. Cak i Sliskovic, Kodro nam ne trebaju.
Samo provjeren trener, daj Boze da bude Vahid ili Bajevic, nikakvi stranci.
Samo provjeren trener, daj Boze da bude Vahid ili Bajevic, nikakvi stranci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DonCorleone
- Kontakt:
Pazi, njemu je Kolasinac kriv za onaj gol protiv ARG i ovo je kazna Kolasincu izgledalegenda reala je napisao/la:ovo je bezobrazluk veliki, ako se desi naravno1988risha je napisao/la:![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.