Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

floyd
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la floyd » 25 jun 2014, 13:54

Meni je ova dramatika totalno vjestacki napuhana. Novinari su vec godinama zedni na Spahu jer im ne daje intevjue, i samo cekaju nesto ovako da polete obradovat naciju.

Ibisevic zamjerio Spahi, doslo do sitnog naguravanja, nikakve tuce... ja, pa ? Toga ima u svakoj reprezentaciji kojoj je stalo.

Ko je dao vise za ovu drzavu, Spaha ili uhljebski novinari?

Zohari koji putuju o trosku Saveza i ne zele kritikovat samubilacku taktiku Susica, spiskove i sve popratne elemente, nisu nista bolji od Paljana ili Vitezana.
Meni ne treba njihova "dobronamjernost" jer ona postoji kao i kod onih sto su spremali vatromet. Njima je ekskluziva i sitnosopstvenicki interes iznad svega. Da im je stalo, resetali bi sve redom a ne selektivno, pitali bi Susica zasto mu nije igrao Kolasinac na beku, je li vidio da Miske ne moze...itd. Ili je mozda i to Spaha naredio.. :crazy: .

Svi ti nedimi hasici i avde avdici su najobicniji Paljani. Apsolutno me ne zanima njihovo smradanje u narednim sedmicama i mjesecima.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 25 jun 2014, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 jun 2014, 13:54

Amar Dzeko je napisao/la:
suhi je napisao/la:Nista se ovo ne bi desilo da smo imali normalnog selektora,dakle jedini krivac pape,pojedinci su to samo iskoristili.
Griješiš suhi. Ovaj problem se vuče i puno prije Papeta. Daleko od toga da ne želim onog "taktičara" vidjeti što dalje od reprezentacije.

Ne znam jesi li pogledao, ali ovdje je suština.

[youtube][/youtube]

Sto im je dopustio ,sto ih nije poslao u pm ? Mogao je dati otkaz i javno iznijeti sve ,itd . Nisu Bogovi nikakvi ,sto se nije ugledao na Moua :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 jun 2014, 13:58

@floyd pacove prihvati istinu !!!
Dokazi se gomilaju ti ne zelis da prihvatis.
Nastavi podrzavati klan koji nas truje, i vjeruj da je iskljucivo jedan covjek kriv za sve.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 13:58

suhi je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
suhi je napisao/la:Nista se ovo ne bi desilo da smo imali normalnog selektora,dakle jedini krivac pape,pojedinci su to samo iskoristili.
Griješiš suhi. Ovaj problem se vuče i puno prije Papeta. Daleko od toga da ne želim onog "taktičara" vidjeti što dalje od reprezentacije.

Ne znam jesi li pogledao, ali ovdje je suština.

[youtube][/youtube]

Sto im je dopustio ,sto ih nije poslao u pm ? Mogao je dati otkaz i javno iznijeti sve ,itd . Nisu Bogovi nikakvi ,sto se nije ugledao na Moua :D
Zato što je sa njima u talu. Ibričić za Tina itd. Gamad svi do jednog. A bili su jedina svijetla tačka u ovoj državi :puke:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jun 2014, 13:59

Poslije Rumunije se vidi da je Pape imao žara,imao želju da nešto promjeni.Kad je vidio da ne može ili ne zna jednostavno se pomirio sa tim.Htio je otjerat i iskorijenit ovo,iz nekog razloga nije uspio,pokušao je trpiti sve za dobrobit reprezentacije i pasivno odgovoriti pozivom Tina zato jer je ibričić morao biti pozvan,ne ide ni tako.
Nije Pape vrhunski selektor,al daleko od tog da on snosi svu krivicu za ovo na SP,mislim da dosta njegovih odluka ima debelu pozadinu..
Nad tobom sunce najljepše sja

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 25 jun 2014, 14:01

BadrHari je napisao/la:@floyd pacove prihvati istinu !!!
Dokazi se gomilaju ti ne zelis da prihvatis.
Nastavi podrzavati klan koji nas truje, i vjeruj da je iskljucivo jedan covjek kriv za sve.
Preskocio terapiju?

:opaopa:

bilalx

Post Postao/la bilalx » 25 jun 2014, 14:02

floyd je napisao/la:Meni je ova dramatika totalno vjestacki napuhana. Novinari su vec godinama zedni na Spahu jer im ne daje intevjue, i samo cekaju nesto ovako da polete obradovat naciju.

Ibisevic zamjerio Spahi, doslo do sitnog naguravanja, nikakve tuce... ja, pa ? Toga ima u svakoj reprezentaciji kojoj je stalo.

Zohari koji putuju o trosku Saveza i ne zele kritikovat samubilacku taktiku Susica, spiskove i sve popratne elemente, nisu nista bolji od Paljana ili Vitezana.
Meni ne treba njihova "dobronamjernost" jer ona postoji kao i kod onih sto su spremali vatromet. Njima je ekskluziva i sitnosopstvenicki interes iznad svega. Da im je stalo, resetali bi sve redom a ne selektivno, pitali bi Susica zasto mu nije igrao Kolasinac na beku, je li vidio da Miske ne moze...itd. Ili je mozda i to Spaha naredio.. :crazy: .

Svi ti nedimi hasici i avde avdici su najobicniji Paljani. Apsolutno me ne zanima njihovo smradanje u narednim sedmicama i mjesecima.
eh ti novinari...da nije novinara bilo bi blagostanje...jer su oni ipak krivi za sve...pa bolan nebio ima ljudi kojim ne treba neko drugi nista reci da bi vidjeli/skontali neke stvari...meni ne trebaju vijesti da bi znao da nam je drzava u qrzzu, da ljudi gladuju, da se politicari preseravaju, da je spaha usro vagon utakmica, da je susic odron, itd itd...

Rios

Post Postao/la Rios » 25 jun 2014, 14:04

Zali Boze nas navijaca,iskrenih i odanih,koji smo u subotu ocekivali velike stvari,nadali se,zivjeli za ponoc i tu utakmicu a nismo znali da u startu ne postoji ni gram sanse da se dodje do pobjede..Ovo rasulo je ocito pocelo davno,davno prije..Kao sto smo se i pribojavali,eskaliralo je na SP nazalost..Ko je kriv vise a ko manje nije ni bitno..Ostaje gorak ukus svima nama koji zivmo za ovu repku,ne zbog poraza i ispadanja,nego zbog nacina zbog kojih je doslo do njih..

Safet ocito nije imalo muda i hrabrosti da se izbori sa svim,za uzvrat pozvao bratica i jos par igraca iz bratove agencije da im se osveti-ma nemoj.. :facepalm: Sve to treba rastjerati,dovesti strucnog selektora koji ce zavesti red,rad i diciplinu,otjerati koga god treba,pocev od Spahe pa dalje.. :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 14:04

viKK je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
LenBias je napisao/la: sta je tu toliko komplikovano, kazes jest, taj i taj me napao i kraj price,
Pošto je ovo BiH onda je komplikovano, jer sve je kod nas tako, ni neke afere od prije 10 god nisku raskrinkane još, eto ti ta priča sa Hasanom, a da ovo tek tako bude. Ne ide to tako lako kao što ti misliš :)
da, baš si napisao ono što sam ja htio. priča sa hasanom do dan danas nije raspletena do kraja, kako ćeš očekivati da netko izađe sada i kaže šta se dogodilo.. time se praktično rizikuje da napraviš još veće rasulo u ekipi i natovariš još više problema na svoja leđa.
pa nema kad tako razmisljate, to je uzasan nacin, znaci treba da prodje vremena i kad ustvari ta situacija bude nebitna onda cemo eto, mozda, saznati o cemu se radilo i fakticki imati jos jedan stari i nebitni slucaj kao sto je to bio i taj salihamidzic ako je bio vec, to se mora promjeniti iz temelja taj nacin razmisljanja jer kad nekoliko ljudi pocne tako razmisljati onda ce neko od njih viditi i pomisliti da je to pravi nacin razmisljanja, cekaj da se sve slegne pa cemo lako kasnije, jok, nema nista gore od toga, ako sumnjas na nesto los odma se reaguje i zavrsava, pa kad se razbolis i kad te zaboli odma ides doktoru da vidis da li je nesto opasno ili bezazleno, ne cekas deset godina da vidis da li su nestali ljudi kojima je stalo ili ne do tvoje bolesti, mislim karikiram sad malo ali bukvalno tako na kraju dodje ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 25 jun 2014, 14:05

Osim sto je naredio Dzeki da se ne zalaze, izgleda da je Spaha utjecao i na Marija Mandzukica. Inace idol Dzekinih hejtera je u drugoj utakmici pretrcao svega 9,4 km.

:)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 14:06

floyd je napisao/la:Osim sto je naredio Dzeki da se ne zalaze, izgleda da je Spaha utjecao i na Marija Mandzukica. Inace idol Dzekinih hejtera je u drugoj utakmici pretrcao svega 9,4 km.

Floyde, kako bi ocjenio Spahicevu igru protiv Nigerije?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2014, 14:06

floyd je napisao/la:Osim sto je naredio Dzeki da se ne zalaze, izgleda da je Spaha utjecao i na Marija Mandzukica. Inace idol Dzekinih hejtera je u drugoj utakmici pretrcao svega 9,4 km.

Ne drma ti niko kavez, prema tome budi miran.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 14:07

floyd je napisao/la:Meni je ova dramatika totalno vjestacki napuhana. Novinari su vec godinama zedni na Spahu jer im ne daje intevjue, i samo cekaju nesto ovako da polete obradovat naciju.

Tebi jara nema pomoći...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 25 jun 2014, 14:08

calcio je napisao/la:

Floyde, kako bi ocjenio Spahicevu igru protiv Nigerije?
Vrlo losa.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2014, 14:08

de ba momci, šta vam je, ko još ozbiljno shvata @floyda? slika

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 14:09

_dreamer_ je napisao/la:
Iskreno bih prvi potpisao da Asmir bude kapiten, ali to Dzekina sujeta nebi mogla podnijeti... Izgubili bi Dzeku sigurno
Jesi lud? Gdje ces davat kapitensku traku Dzeki? To ne treba ni u snu da se desi. Pa imali bi odmah u Zenici tribine sa pravim i tribine sa laznim navijacima.

Zamisli kartu za utakmicu: Sjever 40 KM, a dole pise, lazni navijac? To bi taj kloc radio kao kapiten. To bi bili njegovi zahtijevi.

Kapitensku traku treba dati onome ko je zasluzio istu po svim kriterijumima, i ko je prije svega covjek,a ne gl.upanima poput Dzeke.

Poserem mu se na sve golove sto ih je dao za repku kad on navijace dijeli na prave i lazne. To nije covjek, to je KLOC!

A sto se tice Spahica i njegovih namjestanja utakmica, evo jos jedan dokaz:

[youtube][/youtube]

Namjerno udara loptu rukom. Nista drugo do namjestaljka. :kafa:

Pocinjem tripovat da ima nesto i u utakmici protiv Nigerije. Previse je ono "gresaka" za iskusnog stopera.
A nije mu prvi puta da nas povalja, to nam je svima poznato.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2014, 14:10

Samim tim je Hrvatska poražena sa 3:1.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 25 jun 2014, 14:10

Vrlo dovitljive ove uvrede :urnebes:

Svi u red kad u cetvrtak ili sljedece sedmice izadje tekst Nedima Hasica u Slobodnoj Herceg-Bosni. Takve vas voli, zeljne ekskluzive i krvi. :opaopa:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jun 2014, 14:11

Ovo je jedina istina. Neselektivni način je najbolji način za vraćanje reprezentacije na pravi put. Mnogo je krivaca, ne jedan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 14:11

floyd je napisao/la:
calcio je napisao/la: Floyde, kako bi ocjenio Spahicevu igru protiv Nigerije?
Vrlo losa.
Ja mislim da je ovom covjeku laknulo: konacno nije vise igrac koji je odigrao najlosiju utakmicu ikada u reprezentaciji.

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, ovisnik, Proximic i 12 gostiju.