Nadam se da ce se u drugom poluvremenu malo trznut,jer ovako ne ide.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Katastrofalno prvo poluvrijeme,Stuttgart,hajmo rec,zasluzeno vodi,mogli su dat jos 1-2 gola,a mi nijednu jedinu sansu nismo napravili.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Barcelona katastrofalna. Pogotovo ovi polovnjaci, Busquets, Toure, Maxvell... pa oni meni ne bi igrali u Vrbanjusi.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Boze sacuvaj! Ni glave ni repa u igri Barse!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ponovo nije dosuđen penal protiv Barcelone, UEFA nastavlja po starom...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- __Liedson__
- Kontakt:
Sram vas bilo!
Zadnja izmjena: __Liedson__, dana/u 23 feb 2010, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Izuzetno slabo poluvrijeme,previse fali Alves jel i kad se napravi prostor gore Puyol nezna da ubaci i da ulazi u prostor kao i Alves,greska sto je Iniesta na krilu,pod hitno izbaciti ili Bussa ili Tourea ubaciti Henrya...
Zasluzeno vodstvo Svaba,valjda cemo se izvuci
Zasluzeno vodstvo Svaba,valjda cemo se izvuci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Štutgart za klasu bolji i sva je sreca što gubimo samo sa 1-0...ovo je bila vrlo loša igra u prvom poluvremenu.
valjda ne može gore od ovoga.
valjda ne može gore od ovoga.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Virtu4l je napisao/la:Ponovo nije dosuđen penal protiv Barcelone, UEFA nastavlja po starom...
DVA
Impresivno Barcelona uputila 1 sut prema golu Stutgarta u prvih 45 min.
Ma dobro nema to veze, Barca jeste možda bila lošija nego inače, ali Stuttgart je odigrao strašno prvo poluvrijeme. Loša tekma se desi svakome, ali mogu li dvije za redom...?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Bolje receno da smo mi uzasno igrali,ali i Stuttgart je to znao iskoristiti.I koje dvije utakmice ? Ova jos nije zavrsena.. a prije ove ?.Virtu4l je napisao/la:Ma dobro nema to veze, Barca jeste možda bila lošija nego inače, ali Stuttgart je odigrao strašno prvo poluvrijeme. Loša tekma se desi svakome, ali mogu li dvije za redom...?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nidjo_barca je napisao/la:Bolje receno da smo mi uzasno igrali,ali i Stuttgart je to znao iskoristiti.I koje dvije utakmice ? Ova jos nije zavrsena.. a prije ove ?.Virtu4l je napisao/la:Ma dobro nema to veze, Barca jeste možda bila lošija nego inače, ali Stuttgart je odigrao strašno prvo poluvrijeme. Loša tekma se desi svakome, ali mogu li dvije za redom...?
nije zavrsena sad ce jos koji gol da padne...mislim da nemate sta da trazite u ovoj utakmici osim ako vam nedosude jedno 3-4 penala u vasem stilu...mislim dobili bi vi penal u prvom poluvremenu da ste usli u 16m stutgarta
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Cacau je unistio odbranu Barce, a Messi se glupira i pravi neke debilske, beskorisne poteze. Iako je FCB imala svoje šanse Švabe zasluženo vode.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ovi realovci sve djecurlija,pa tako i ti,ne znaju pametno sta napisat.Ustvari ima jedan koji nije dijete.T4R1K je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:Bolje receno da smo mi uzasno igrali,ali i Stuttgart je to znao iskoristiti.I koje dvije utakmice ? Ova jos nije zavrsena.. a prije ove ?.Virtu4l je napisao/la:Ma dobro nema to veze, Barca jeste možda bila lošija nego inače, ali Stuttgart je odigrao strašno prvo poluvrijeme. Loša tekma se desi svakome, ali mogu li dvije za redom...?
nije zavrsena sad ce jos koji gol da padne...mislim da nemate sta da trazite u ovoj utakmici osim ako vam nedosude jedno 3-4 penala u vasem stilu...mislim dobili bi vi penal u prvom poluvremenu da ste usli u 16m stutgarta![]()
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ma ja ovog busqetsa ne mogu ma za sta je on ? nista ne zna desi se nekad da prescjece neki napad ali je totalno beskoristan
alves i abidal fale mnogo a valjda ce ovaj ibra nesto uradit vise 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
de ti nam pricaj o dobivanju penalaT4R1K je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:Bolje receno da smo mi uzasno igrali,ali i Stuttgart je to znao iskoristiti.I koje dvije utakmice ? Ova jos nije zavrsena.. a prije ove ?.Virtu4l je napisao/la:Ma dobro nema to veze, Barca jeste možda bila lošija nego inače, ali Stuttgart je odigrao strašno prvo poluvrijeme. Loša tekma se desi svakome, ali mogu li dvije za redom...?
nije zavrsena sad ce jos koji gol da padne...mislim da nemate sta da trazite u ovoj utakmici osim ako vam nedosude jedno 3-4 penala u vasem stilu...mislim dobili bi vi penal u prvom poluvremenu da ste usli u 16m stutgarta![]()
inace, katastrofa utakmica. nadam se boljem drugom poluvremenu. odbrana isada kako god to veza stuttgarta pozeli, a napad jos gori.
Sreća pa je Marjan komentator.Wolverine je napisao/la: inace, katastrofa utakmica. nadam se boljem drugom poluvremenu. odbrana isada kako god to veza stuttgarta pozeli, a napad jos gori.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hvala Allahu dragom pa ga i Ibra zabi.
- nidjo_barca
- Kontakt:
To je to,odlicno smo krenuli u drugo poluvrijeme.Bravo Ibra,bravo Pique.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
prozvo sam ga i zabi ga ibrakadabra 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
haj nek i nama nisu penal svirali, ovo bi barem i moj djed od 90 i kusur godina vidio... jjbt kuhlje sudije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.