Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
očito se vidi na Vedinim očima da ga je ovaj šupak Spahić izmanipulirao ..sad sam siguran da je bilo sukoba izmedju njih dvojice , pogledajte molim vas Vedin izraz lica..
izraz lica čovjeka poslije tuče kad ga mire s nekim ..original..
izraz lica čovjeka poslije tuče kad ga mire s nekim ..original..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Hahaha bas upravo sam htio to reci, odlican je manipulator i namazan je do bola nije on glup, fol demantovao a volio bi te uzivo vidjeti klosaru jedan fol kur*evit nesto on, ja znam da medju medijima ima ajmo reci dusmana i neprijatelja i da jedva cekaju neku situaciju da iskoriste da pljunu i stvore negativnu atmosferu, ali isto tako znam da si ti odavno "glavni" i da vedris i oblacis s par njih jos da ne spominjem "su*ke" kao i tvoje ponasanje i te tvoja tragicnost na terenu i losa igra..mene ne mozes razuvjeriti, opasan si ti igrac ali van terena.4stringsonly je napisao/la:Demantiraj svoju lošu igru. Može li to ikako?![]()
![]()
Pa Kolašinac je prvi otišao da sudiji yebe majku zato što kod gola nije sviran faul nad Spahićem.anonymousHD je napisao/la:Ja sinoć govorio Spahić se zakačio sa Kolašincom, ali ne, vi verujete @NoNameu i njegovim izmišljenim pričama.
Sea se zakačio sa Spahićem i Džekom, a Papetu je.bo mater.![]()
Još jedan samo dokaz da Spahić i ostale kabadahije čitaju ovo što mi pišemo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne smije njemu na metar dociqqlele je napisao/la:Aj Spaha kujo budi faca pa se slikaj sa Kolašinec..Ako imaš muda naravno

Pa igra za BIH, logicno?FaraonTM je napisao/la:Pa Kolašinac je prvi otišao da sudiji yebe majku zato što kod gola nije sviran faul nad Spahićem.anonymousHD je napisao/la:Ja sinoć govorio Spahić se zakačio sa Kolašincom, ali ne, vi verujete @NoNameu i njegovim izmišljenim pričama.
Sea se zakačio sa Spahićem i Džekom, a Papetu je.bo mater.![]()
Još jedan samo dokaz da Spahić i ostale kabadahije čitaju ovo što mi pišemo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- storm_raider
- Kontakt:
Bravo! Ne uklapas se odmah cim razmisljas svojom glavom a?floyd je napisao/la:Meni je ova dramatika totalno vjestacki napuhana. Novinari su vec godinama zedni na Spahu jer im ne daje intevjue, i samo cekaju nesto ovako da polete obradovat naciju.
Ibisevic zamjerio Spahi, doslo do sitnog naguravanja, nikakve tuce... ja, pa ? Toga ima u svakoj reprezentaciji kojoj je stalo.
Ko je dao vise za ovu drzavu, Spaha ili uhljebski novinari?
Zohari koji putuju o trosku Saveza i ne zele kritikovat samubilacku taktiku Susica, spiskove i sve popratne elemente, nisu nista bolji od Paljana ili Vitezana.
Meni ne treba njihova "dobronamjernost" jer ona postoji kao i kod onih sto su spremali vatromet. Njima je ekskluziva i sitnosopstvenicki interes iznad svega. Da im je stalo, resetali bi sve redom a ne selektivno, pitali bi Susica zasto mu nije igrao Kolasinac na beku, je li vidio da Miske ne moze...itd. Ili je mozda i to Spaha naredio...
Svi ti nedimi hasici i avde avdici su najobicniji Paljani. Apsolutno me ne zanima njihovo smradanje u narednim sedmicama i mjesecima.

Kako mi volimo da prosipamo iz supljeg u prazno...
Velid Spaho HEROJ, a ne ZLOCINAC!

Sport je lijek za tijelo i duh.
Kapitenu, ne zaslužujemo te
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kome se bolan izvinut , za onakvu igru protiv Nigerije?drummer je napisao/la:Hajd sad fino se izvinite svima,recite zao nam je ,naivni smo i to![]()
Bjezte djeco,odoh se pripremat za utakmicu.Kakav hladan tus![]()
I da ne zaboravim,poklonite se kapitenu i Vedici.
Zmajevi,ne zasluzujemo vas
Pa više je lopti dodao njihovim igračima nego našim.

-
- Kontakt:
spaha legendo hoce mo li dobit iran 

-
- Kontakt:
pa zna se koji igraci igraju sa srcem za repku, to su nasi PODRINJCI i jedan SEO!!!! (IBISEVIC, SALIHOVIC, PJANIC, BICAKCIC)
ovo ostalo mozes zaboraviti, ove Sarajevske i zapadne Kabadahije tipa Dzeko, Spahic, Ibricic, i tkd...
ovo ostalo mozes zaboraviti, ove Sarajevske i zapadne Kabadahije tipa Dzeko, Spahic, Ibricic, i tkd...
http://zurnal.ba/novost/5382/emir-spahi ... nog-saveza" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
Po 1000ti put, prestanite kenjati po igracima opcenito. 90% svih ruznih prica o igracima se redovno ispostavljaju netacne. Pape jeste kriv i jest glup i krivim ga za neuspjeh. Ali kriviti Spahu, Dzeku i ostale je smijesno. Pravo smijesno. Jer sve i da oni jesu problematicnog ponasanja, to je opet trenerova odgovornost da ispravi.
Spaha je igrac. Dzeko je igrac. Pape je trener. I zna se ko snosi odgovornost za disciplinu i taktiku. Ne igraci nego trener.
Spaha je igrac. Dzeko je igrac. Pape je trener. I zna se ko snosi odgovornost za disciplinu i taktiku. Ne igraci nego trener.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ma puno se priča,nešto od tog je i istina.Neke stvari od prije stoje,pogotovo sa pozivanjem Ibričića.Pa on šansu i da bude medju 3 izmjene ne bi dobio taman da se petorica prvotimaca povrijede.
Ovo je sve prenapuhano,na rubu incidenta ne znači marisanje,a i uvijek je toga bilo i biće pogotovo odmah poslije utakmice i velikog poraza.To što mi nismo navikli na ove rubove incidenata,jer nas i treba da krasi to zajedništvo i sloga tako male zemlje,kao i povezanost sa navijačima.
Neki su stvarno otišli predaleko dokazivajući da je Spahić prodo utakmicu.
Baš sam sinoć razmišljo,kako jedan čovjek može uticati na mišljenje većine u državi.Ne kažem da je Spaho namjerno ono uradio ili izmislio,al zamislite da imate tu poziciju da kažeš šta god hoćeš,lafo 'procuri' i iskreiro si mišljenje za pola države.
Ovo je sve prenapuhano,na rubu incidenta ne znači marisanje,a i uvijek je toga bilo i biće pogotovo odmah poslije utakmice i velikog poraza.To što mi nismo navikli na ove rubove incidenata,jer nas i treba da krasi to zajedništvo i sloga tako male zemlje,kao i povezanost sa navijačima.
Neki su stvarno otišli predaleko dokazivajući da je Spahić prodo utakmicu.

Baš sam sinoć razmišljo,kako jedan čovjek može uticati na mišljenje većine u državi.Ne kažem da je Spaho namjerno ono uradio ili izmislio,al zamislite da imate tu poziciju da kažeš šta god hoćeš,lafo 'procuri' i iskreiro si mišljenje za pola države.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 25 jun 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Spaha sto se ne javi nakon tekme s Nigerijom da komentarises svoju igru a ne novinarske natpise?
klosaru jedan, ugledaj se na Pjanica, Izeta, Begovica ...
klosaru jedan, ugledaj se na Pjanica, Izeta, Begovica ...
Zavisi od koeficijentabordobijeli je napisao/la:spaha legendo hoce mo li dobit iran

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Burberry46
- Kontakt:
Spahicu nadam se da neces vise biti kapiten nase BiH i da ti je ovo zadnja utakmica u dresu reprezentacije, kiks igrac
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nasi novinari su pi zde niko nije smije nista reci pred kameru ama nista ama bas nista ni prije SP a evio sada sa cim se sluze sa ovim trikovima...
ebo ih Pape da ih ebo... neka mu ga podudlaju znao sam da ce se okomiti sve na igrace a Pape stara prdonja francuska ode... abd
a nama ostaje da se tucemo medjusobno ha.. 

Zadnja izmjena: MB7, dana/u 25 jun 2014, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
ZAŠTO KOLAŠINAC NE IGRA NI DANAS ?
Jeb*m vas u usta selektore, i klan kojem nista ne mozes !!!
Jeb*m vas u usta selektore, i klan kojem nista ne mozes !!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.